:: |
Autor |
Poruka |
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Super serija i iako sam ih sve pregledala već nekoliko puta opet iznova bih ih mogla gledati s istom dozom interesovanja kao i prvi put
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
Rakelly Upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo
|
|
Odlicna, kultna serija. Puno izuzetno zanimljivih epizoda. Strah od nepoznatog, natprirodne pojave, trilerski preokreti..... Sve ovo vredi gledati prvi put. Kao repriza nije zanimljivo.
|
|
|
|
|
|
jeka_ks GiGijeva miljenica
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 3933 Mesto: krusevac
|
|
Nekkad sam gledala,i to kad sam imala vremena nisam bas volela mnogo da je gledam,ali je bila super serija!!!Malo jeziva!
|
_________________ Neka te moj poljubac dotakne putem ovih
malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek
ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem
ja.. |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
najbolja serija ikad
|
|
|
Milos_Nis Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Okt 2006 Poruke: 12
|
|
NIKAD NIKO NIGDE neće snimiti neku toliko DOBRU seriju!!!
Serijsko dostignuće čovečanstva!!!! Imam sve serijale i gledao sam ih preko nekoliko puta ... i čim mi deca malo poodrastu ... krećem od nulte epizode do kraja ... pa opet ... ... pa opet ... ... pa opet ... ... pa opet ... ... pa opet ... ... pa opet ... ... pa opet ... ... pa opet ... pa onda unuci (ako me ne otmu vanzemaljci)!!!!! :D
|
|
|
|
|
|
Avram007 ..::Darkmen X::..
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}
|
|
Jedna od najacih, mnogo je volim, secam se da sam pre, kao klinac, kad mi cale ugasi tv i ja odem na spavanje, budio se i gledao je, jer sam i mao tv u sobi. I dan danas mi je Skali jedna od najseksipilnijh glumica (dok je bila mladja).
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
gledala sam je kad sam bila mala i onda ne bi mogla zaspati
|
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Predobra serija i gledala sam svaku epizodu bez treptanja...
I kad god je opet gledam kao da je prvi put gledam jer su toliko serije dobro uradjene da ti ne moze dosaditi i nakon nekoliko puta gledanja..svaka cast
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Meni najbolja serija do sad koju san gledala. Pratila san svaku epizodu. Najviše mi je žao za nju ča je nema više na televiziji.
|
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Gledala sam tu seriju a i volela sam Moldera,čak sam mu pisala pismo.
|
|
|
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
Zbog ove serije imam traume...
Gledala sam je još dok sam bila dijete (kao i horor filmove) i zato se sad užasno plašim mraka... Dovoljno je da čujem onu jezivu melodiju i imat ću noćne more. Sigurno ću imati i večeras jer sam se, pogledom na naslov ove teme, sjetila nekih zastrašujućih scena iz te serije...
Brrrr.
|
|
|
|
|
|
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
|
Godine: 31
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644
|
|
Obožavam tu seriju, skorije sam je pregledala celu. Ima devet sjajnih sezona. Kad počnem da je gledam ne mogu da se zaustavim, bukvalno.
|
|
|
|