:: |
Autor |
Poruka |
zilika Banovan! Veštica sa bičem

|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

|
|
hvala vam svima puuuuuuuuuuno! bas ste super!
hvala pipuli! ojha!!!!! :plavusa:
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
 |
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~

|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad

|
|
Žili da ne dužim puno, samo ... SVAKA TI ČAST!
|
|
|
|
|
 |
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄

|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...

|
|
Hej blesačo edna sve čestitke i od mene!!
Aj života ti, vrati to u drugu brzinu ako misliš da te ikada stignem, ja sa ovim šklopocijama od nogu ne mogu brzo
Ma znam ja šta je tvoj plan... sad ćeš lepo da skuvaš robiće, da se sladiš, a ja dok se popnem, proći će me volja za životom, a kamoli za jelom
Aj NaZdRaVlJe xixixi
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
 |
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
pridruzujem se i ja cestitkama
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |

|
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

|
|
hvala vam! i jubac za sve! :redlips2:
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
 |
miskopisko ~Dream-Maker~

|
Godine: 39
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446

|
|
evo ija cestitam
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
evo hvala i tebi miskopisko
|
|
|
|
 |
vecadok Prijatelj foruma

|
Godine: 56
Datum registracije: 06 Nov 2003 Poruke: 7276 Mesto: Beograd

|
|
Oh, Zili pili, opet su uspešni bili tvoji veštičiji turbo metla i bič
Bravo, bravo draga!
Samo napred
|
_________________ Tražeći sebe naišla sam na tebe...
i potpuno se izgubila!
...ali dobar san će biti lek na dar! |
|
|
|
 |

|

|
|
hvala veco! :hiphip:
|
|
|
|
 |
Charmed Malo ~ mače ~

|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek

|
|
Sa zakasnjenjem sve cestitke i od mene
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
 |

|

|
|
hvala
|
|
|
|
 |
Vestica Banovan! Freak Of Nature

|
Godine: 39
Datum registracije: 13 Jan 2005 Poruke: 1770 Mesto: Nebo

|
|
jesam li ja vec cestitala...
bravo bravo...samo nastavi tako pa da dodjes i do 10 000 i kasnije 20 000 i tako redom \ / :zagrljaj: =D>
samo nastavi da :kompjuter:
|
_________________ ~ I took their smiles & I made them mine, I sold my soul just to hide the light and now I see what I really am, a thief, a whore, and a liar ~
 |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|