:: |
Autor |
Poruka |
milem Upozorenja: 2 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 30
|
|
Definitivno BROJ No 1 ma na citavom svijetu..
|
|
|
|
|
|
mishelbu2 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Sep 2006 Poruke: 69 Mesto: bu2
|
|
grad u kome mozete samo da "popijete"rikoset ili geler
|
|
|
|
|
|
držte lopova Banovan! Zna tudju muku
|
Godine: 29
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 9553 Mesto: debian city
|
|
mishelbu2 je napisao/la sledeće: | grad u kome mozete samo da "popijete"rikoset ili geler |
Pa, ima i toga, što da se lažemo.
Obožavam Nikšić, grad odakle su poreklom moji preci, ali na žalost ne pamtim kada sam poslednji put bio tamo.
|
|
|
la_descarada Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 204
|
|
obozavam moj rodni grad...rado bih se vratila..ali niksic ne pruza velike poslovne mogucnosti...a ja sam mozda prvise ambiciozna!
|
|
|
|
|
|
genocide Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Apr 2005 Poruke: 3 Mesto: Nikšić
|
|
Ma Nikšić je wrh, ja ne bih mogo da zamislim da zhivim nedje drugo, a nije toliko warwarski koliko se pricha, mada dosta je poznatih lichnosti izrodio ovaj grad
Mima Karadzic
Lane Gutovic (okolina nikshica ali ipak nasha opshtina)
Boris Tadic, predsjednik Srbije vodi porijeklo iz Niksica
Andrija Miloshevic
Goran Jeretin
Andrija Delibasic (moj bivshi komshija)
Bozidar Bota Nikolic
Zivko Nikolic
Miladin Sobic
Petar Bozhovic
Vesna Zmijanac, pjevacica, njen otac je porijeklom sa Glave Zete (Vesna rodjena u Niksicu), zivjela u Sarajevu, sada u Beogradu
Zeljko Samrdzic
Dragan Radulovic
Sava Kovachevic
Novica Cerovic
Vuk Bojovic
neki Karl Malden, on je poznat u Holivudu
ima ih josh masa ali to je ono chega sam se mogo sjetit
|
|
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
Boris Tadić je od Pivljana, tamo mu i danas žive stričevi.
Karl Malden je Ličanin, a ne iz stare Hercegovine.
Pokojni Rodja Raičević je takodje iz Nikšića.
O sportistima ( posebno karatistima i džudistima) koji su iz Nikšića ne treba ni govoriti.
Dano Pantić, selektor judo reprezentacije Srbije, pokojni Bato Ognjenović, Mirko Vučinić, trenutno u Romi, Žarko Varajić...
Vesna Zmijanac, hm...Ona je odrasla kod majke u Beču, a mislim da je ona rodjena u jednom selu koje se zove Nikšić , negde u centralnoj Srbiji.
Ona je često kao mesto rodjenja pominjala Nikšić, ali nije razjasnila da li je to ime nekoga sela u Srbiji ili se odnosi na opštinu Nikšić, te otuda ta zbrka.
Otac joj je danas u Splitu.
Sve bi bilo mnogo jasnije da je navela od koje familije joj je otac(bratstvo i pleme).
Neke od poznatih ličnosti iz bg džet seta insistirale su da im telohranitelji budu isključivo Nikšićani.
|
|
|
|
|
|
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342
|
|
Mnogo lijep grad, nema što 8)
|
|
|
|
|
|
zaljubljeni_narcis Upućeni član
|
Datum registracije: 12 Jun 2007 Poruke: 298
|
|
obozhawam swoj rodni grad, u nk-u sam rodjena, tamo mi je skoro swa ochewa rodbina, swaki raspust prowdim u nk-u mada zna da bude weoma dosadno
|
|
|
|
|
|
spiderwoman diacetylmorphine
|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana
|
|
Niksic kao grad mi se ne svidja nesto posebno,treba da se razvija jos mnogo mnogo vise u svakom pogledu,pogotovo kad vidim kakva je podgorica naspram njega,trebao bi mu se `dodijeliti` jedan Mugi da ga oporavi i digne na noge
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
|
KK_Niksic_15 ~<2_High_4_U>~
|
Godine: 31
Datum registracije: 21 Jan 2008 Poruke: 1575 Mesto: Niksic,Montenegro...
|
|
zaljubljeni_narcis,zovni mene pa mozda ne bude bas TOLIKO dosadno....A niksic je VRH grad.....Drustvo vrh,ali ima i pokoji ludak iya coska......Sve u svemu,ne bih ga mijenjao ni ya PARIZ!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
_________________ Ko hoce da vidi kako Vukota(moj drug) jede papir, i jos mnogo toga u vezi sa njim, neka klikne OVDJE |
|
|
|
|
milutinnk Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Feb 2008 Poruke: 1 Mesto: NIKSIC
|
|
Grad narkomana i kriminalaca utripovanih. Kad izlazish morash da pazish oce li ko izvaditi utoku da te napuni olova shto si ga pogleda popreko al ga ipak volim najvishe na svijetu! Tamo me veze drustvo i maltene cijela porodica mi je tamo. Jedva cekam raspust da odem i da se za*bavam sa ekipom. Pozzz za swe niksicane i naravno prelijepe niksicanke
|
|
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
Ne mogu da verujem da niko nije primetio jednu Noletovu izjavu.
Najpopularniji Srbin i treci reket sveta je poreklom iz Niksica.
Noletov deda je iz Jasenovog polja, 15 km od Niksica.
Evo njegove izjave iz februara 2008:
Code: | - Pozdrav bratskoj Crnoj Gori. Iskreno, voleo bih da uskoro odem i tamo, jer inače vučem korene iz Crne Gore. Moj deda je iz Nikšića i sada me s ponosom gleda. |
Niksicu da te nema , trebalo bi te izmisliti!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|