www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Niksic
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Svet i putovanja ~ -> ~ Znam za jedan grad ~
::  
Autor Poruka
milem
Upozorenja: 2 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 07 Nov 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 19, 2006 11:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Definitivno BROJ No 1 ma na citavom svijetu..

mishelbu2
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 26 Sep 2006
Mesto: bu2

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 20, 2006 2:43 pm    Naslov poruke: 1 Na vrh strane Na dno strane

grad u kome mozete samo da "popijete"rikoset ili geler

držte lopova
Banovan!

Zna tudju muku
Zna tudju muku

Godine: 29

Datum registracije: 14 Nov 2005
Mesto: debian city

argentina.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 22, 2006 3:33 pm    Naslov poruke: Re: 1 Na vrh strane Na dno strane

mishelbu2 je napisao/la sledeće:
grad u kome mozete samo da "popijete"rikoset ili geler

Pa, ima i toga, što da se lažemo.
Obožavam Nikšić, grad odakle su poreklom moji preci, ali na žalost ne pamtim kada sam poslednji put bio tamo.

la_descarada
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 18 Okt 2006

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 24, 2006 1:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

obozavam moj rodni grad...rado bih se vratila..ali niksic ne pruza velike poslovne mogucnosti...a ja sam mozda prvise ambiciozna!

genocide
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 02 Apr 2005
Mesto: Nikšić

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 27, 2007 10:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma Nikšić je wrh, ja ne bih mogo da zamislim da zhivim nedje drugo, a nije toliko warwarski koliko se pricha, mada dosta je poznatih lichnosti izrodio ovaj grad

Mima Karadzic
Lane Gutovic (okolina nikshica ali ipak nasha opshtina)
Boris Tadic, predsjednik Srbije vodi porijeklo iz Niksica
Andrija Miloshevic
Goran Jeretin
Andrija Delibasic (moj bivshi komshija)
Bozidar Bota Nikolic
Zivko Nikolic
Miladin Sobic
Petar Bozhovic
Vesna Zmijanac, pjevacica, njen otac je porijeklom sa Glave Zete (Vesna rodjena u Niksicu), zivjela u Sarajevu, sada u Beogradu
Zeljko Samrdzic
Dragan Radulovic
Sava Kovachevic
Novica Cerovic
Vuk Bojovic
neki Karl Malden, on je poznat u Holivudu

ima ih josh masa ali to je ono chega sam se mogo sjetit

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 19, 2007 10:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Boris Tadić je od Pivljana, tamo mu i danas žive stričevi.

Karl Malden je Ličanin, a ne iz stare Hercegovine.
Pokojni Rodja Raičević je takodje iz Nikšića.
O sportistima ( posebno karatistima i džudistima) koji su iz Nikšića ne treba ni govoriti.
Dano Pantić, selektor judo reprezentacije Srbije, pokojni Bato Ognjenović, Mirko Vučinić, trenutno u Romi, Žarko Varajić...

Vesna Zmijanac, hm...Ona je odrasla kod majke u Beču, a mislim da je ona rodjena u jednom selu koje se zove Nikšić , negde u centralnoj Srbiji.
Ona je često kao mesto rodjenja pominjala Nikšić, ali nije razjasnila da li je to ime nekoga sela u Srbiji ili se odnosi na opštinu Nikšić, te otuda ta zbrka.
Otac joj je danas u Splitu.
Sve bi bilo mnogo jasnije da je navela od koje familije joj je otac(bratstvo i pleme).

Neke od poznatih ličnosti iz bg džet seta insistirale su da im telohranitelji budu isključivo Nikšićani.

^^CRNOGORKA^^
~..Hail Mary..~
~..Hail Mary..~

Datum registracije: 08 Maj 2007

california.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 03, 2007 3:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mnogo lijep grad, nema što 8)

zaljubljeni_narcis
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 12 Jun 2007

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jun 13, 2007 10:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

obozhawam swoj rodni grad, u nk-u sam rodjena, tamo mi je skoro swa ochewa rodbina, swaki raspust prowdim u nk-u mada zna da bude weoma dosadno

spiderwoman
diacetylmorphine
<b>diacetylmorphine</b>

Datum registracije: 11 Jan 2006
Mesto: preko okeana

cuba.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 17, 2007 12:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Niksic kao grad mi se ne svidja nesto posebno,treba da se razvija jos mnogo mnogo vise u svakom pogledu,pogotovo kad vidim kakva je podgorica naspram njega,trebao bi mu se `dodijeliti` jedan Mugi da ga oporavi i digne na noge Laughing

KK_Niksic_15
~<2_High_4_U>~
<b>~<2_High_4_U>~</b>

Godine: 31

Datum registracije: 21 Jan 2008
Mesto: Niksic,Montenegro...

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 06, 2008 6:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zaljubljeni_narcis,zovni mene pa mozda ne bude bas TOLIKO dosadno....A niksic je VRH grad.....Drustvo vrh,ali ima i pokoji ludak iya coska......Sve u svemu,ne bih ga mijenjao ni ya PARIZ!!!!!!!!!!!!!!!!!

milutinnk
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Feb 2008
Mesto: NIKSIC

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 11, 2008 10:14 pm    Naslov poruke: niksic zakon od grada! Na vrh strane Na dno strane

Grad narkomana i kriminalaca utripovanih. Kad izlazish morash da pazish oce li ko izvaditi utoku da te napuni olova shto si ga pogleda popreko Smile al ga ipak volim najvishe na svijetu! Tamo me veze drustvo i maltene cijela porodica mi je tamo. Jedva cekam raspust da odem i da se za*bavam sa ekipom. Pozzz za swe niksicane i naravno prelijepe niksicanke Smile

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 12, 2008 8:49 pm    Naslov poruke: Re: niksic zakon od grada! Na vrh strane Na dno strane

Ne mogu da verujem da niko nije primetio jednu Noletovu izjavu.
Najpopularniji Srbin i treci reket sveta je poreklom iz Niksica.
Noletov deda je iz Jasenovog polja, 15 km od Niksica.

Evo njegove izjave iz februara 2008:

Code:
- Pozdrav bratskoj Crnoj Gori. Iskreno, voleo bih da uskoro odem i tamo, jer inače vučem korene iz Crne Gore. Moj deda je iz Nikšića i sada me s ponosom gleda.

Niksicu da te nema , trebalo bi te izmisliti!!!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Svet i putovanja ~ -> ~ Znam za jedan grad ~ -> Niksic Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon