:: |
koje djevojke se bolje sexaju? |
ljepe |
|
12% |
[ 5 ] |
ruzne |
|
20% |
[ 8 ] |
podjednako |
|
51% |
[ 20 ] |
ne znam. nisam se nikad sexao s ruznom djevojkom |
|
12% |
[ 5 ] |
ne znam. nisam se nikad sexao s ljepom djevojkom |
|
0% |
[ 0 ] |
ne znam. nisam se nikad sexao ni s jednom djevojkom |
|
2% |
[ 1 ] |
|
Ukupno glasova : 39 |
|
Autor |
Poruka |
Locutus Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 03 Maj 2005 Poruke: 124 Mesto: Novi Sad
|
|
Kakva je devojka u sexu to zaista ne zavisi od toga da li je lepa ili ne.
Dobro možda se one ružne trude da više zadovolje partnera jer nemaju drugih kvaliteta da ga osvoje.
Šta kažete na tu teoriju?
Kome još treba nešto ružno u životu?
|
_________________ We are the Borg
Resistance is futile
|
|
|
|
|
dnumka Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Jun 2004 Poruke: 138
|
|
pa verovatno lepe, vise se napalis kad vidis lepu guzu nego guza od dve tona
|
|
|
|
|
|
nevinasce Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 10 Jun 2005 Poruke: 370 Mesto: Melburn
|
|
Veoma neobicna tema za raspravljanje. Ljudi na razlicite nacine zadovoljavaju svoje seksualne potrebe. Da li je "ruzna" ili "lijepa" dijevojka bolja u seksualnim aktivnostima nema nikakve veze sa spoljasnjim izgledom, nego sa osjecanjima i otvorenim umom te osobe i koliko joj je stalo do partnera sa kojim je u intimnim odnosima.
I ono sto je nekome ruzno meni moze da bude lijepo, zato ima poslovica - O ukusima ne treba raspravljati.
|
|
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
ma bre to lepo-ruzno je taaako relativno iz jednostavnog razloga shto se nasha mishljenja u tome najcheshce ne slazu...
a koja je bolja ? hahahahahaha....ne razumem ? kakve veze to ima sa boljom u krevetu ?!? zar to ne zavisi u najvecem od mushkarca. ako znash brate i devica ce da bude lavica, i obrnuto ...naravno:!: mada to nekako teshko prelazi preko mog jezika. shovinista , ili ? shala.
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
becky Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Avg 2005 Poruke: 45
|
|
nije bitno neka ima samo lepa stopala a jos ako ima duge nokte na nogama,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
|
|
|
|
|
|
nexinet Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 57
Datum registracije: 14 Jul 2006 Poruke: 110 Mesto: Majdanpek
|
|
po nekim viđenjima likova nije bitno
kad je hitno,
mislim to ne važi uvek ali kad dođe
bolje prođe mislim tamo daleko
traži se atlantida breee ma nema veze
ko je taj normirao i utvrdio ukuse.
Da li zna čovek posle litar vinjaka
koja je lepa a koja je ružna.
|
_________________ nexi |
|
|
|
|
Kobass Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Jul 2006 Poruke: 189
|
|
Malo si lose definisao temu! Mozda bi bilo bolje da si napisao:Da li vam je bolji sex sa devojkom koja je vama ruzna! (s obzirom da svako na lepotu gleda drugacije, i iz svog ugla) Jedino sto ovakvo pitanje nema bas neku poentu, jer naravno da se sa takvom devojkom ne mozes opustiti, i imaces neku odbojnost, a samim tim nista od dobrog sexa!
|
|
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
Citat: | Jedino sto ovakvo pitanje nema bas neku poentu, jer naravno da se sa takvom devojkom ne mozes opustiti, i imaces neku odbojnost, a samim tim nista od dobrog sexa! |
Apsolutno tacno-sta je norma lepote/ruznoce???Prilicno je individualno,a samim ti i ne postoji pravi odgovor na pitanje u temi.E sad kad bi bilo pitanje koje je clan Kobass predlozio,to bi vec imalo smilsla
|
|
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
mora za tebe da bude najlepsha...
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173
|
|
Meni je ovo malo glupo pitanje, jer "Sta je za vas ruzna cura?" meni je to stvarno blesavo... Sex je vjerovatno bolji sa onom koja vas vise voli i koja se vise prepusti u toku najljepseg cina ljubavi...
|
|
|
|
|
|
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~
|
Godine: 42
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...
|
|
Pa ja to gledam sa zenske strane...naravno (glup uvod(moj))...pa mislim da nije ni bitno toliko da li je musko ili zensko (u muskom ) slucaju extra frajer ili riba. Ako je taj neko lep ali glup kako moze da zna sta ja zelim, mada u principu nikad ne gledam ljude kroz izled nego kroz postupke. Pa tako i odlucim s kim cu da imam posla a i SEX...
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
U nemackom jeziku postoji izreka: "Dumm f*ckt gut."
U prevodu: "Glup j*be dobro."
Bas sam imao jednom raspravu sa svojim prijateljima povodom te iste izreke.
Zakljucak je bio da se u stvari svodi na to, a ne na lepotu ili na ruznocu.
Dakle, svejedno je.
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|