www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

ljepe VS. ruzne djevojke u sexu
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  

koje djevojke se bolje sexaju?
ljepe
12%
 12%  [ 5 ]
ruzne
20%
 20%  [ 8 ]
podjednako
51%
 51%  [ 20 ]
ne znam. nisam se nikad sexao s ruznom djevojkom
12%
 12%  [ 5 ]
ne znam. nisam se nikad sexao s ljepom djevojkom
0%
 0%  [ 0 ]
ne znam. nisam se nikad sexao ni s jednom djevojkom
2%
 2%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 39

Autor Poruka
Locutus
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 03 Maj 2005
Mesto: Novi Sad

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 13, 2005 9:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kakva je devojka u sexu to zaista ne zavisi od toga da li je lepa ili ne.
Dobro možda se one ružne trude da više zadovolje partnera jer nemaju drugih kvaliteta da ga osvoje.
Šta kažete na tu teoriju?
Kome još treba nešto ružno u životu?

dnumka
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Jun 2004

PorukaPostavljena: Sre Sep 14, 2005 12:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa verovatno lepe, vise se napalis kad vidis lepu guzu nego guza od dve tona

nevinasce
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 44

Datum registracije: 10 Jun 2005
Mesto: Melburn

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 20, 2005 3:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Veoma neobicna tema za raspravljanje. Ljudi na razlicite nacine zadovoljavaju svoje seksualne potrebe. Da li je "ruzna" ili "lijepa" dijevojka bolja u seksualnim aktivnostima nema nikakve veze sa spoljasnjim izgledom, nego sa osjecanjima i otvorenim umom te osobe i koliko joj je stalo do partnera sa kojim je u intimnim odnosima.
I ono sto je nekome ruzno meni moze da bude lijepo, zato ima poslovica - O ukusima ne treba raspravljati.

budidobar
Upozorenja: 1 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Avg 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Sep 20, 2005 3:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma bre to lepo-ruzno je taaako relativno iz jednostavnog razloga shto se nasha mishljenja u tome najcheshce ne slazu...

a koja je bolja ? hahahahahaha....ne razumem ? kakve veze to ima sa boljom u krevetu ?!? zar to ne zavisi u najvecem od mushkarca. ako znash brate i devica ce da bude lavica, i obrnuto ...naravno:!: mada to nekako teshko prelazi preko mog jezika. shovinista , ili ? shala.

becky
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Avg 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 21, 2005 3:36 pm    Naslov poruke: nije bitno Na vrh strane Na dno strane

nije bitno neka ima samo lepa stopala a jos ako ima duge nokte na nogama,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

nexinet
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 57

Datum registracije: 14 Jul 2006
Mesto: Majdanpek

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 14, 2006 11:10 pm    Naslov poruke: pazi priču Na vrh strane Na dno strane

po nekim viđenjima likova nije bitno
kad je hitno,
mislim to ne važi uvek ali kad dođe
bolje prođe mislim tamo daleko
traži se atlantida breee ma nema veze
ko je taj normirao i utvrdio ukuse.
Da li zna čovek posle litar vinjaka
koja je lepa a koja je ružna.

Kobass

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 23 Jul 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 15, 2006 2:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Malo si lose definisao temu! Mozda bi bilo bolje da si napisao:Da li vam je bolji sex sa devojkom koja je vama ruzna! (s obzirom da svako na lepotu gleda drugacije, i iz svog ugla) Jedino sto ovakvo pitanje nema bas neku poentu, jer naravno da se sa takvom devojkom ne mozes opustiti, i imaces neku odbojnost, a samim tim nista od dobrog sexa!

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Godine: 38

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Uto Avg 15, 2006 2:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Jedino sto ovakvo pitanje nema bas neku poentu, jer naravno da se sa takvom devojkom ne mozes opustiti, i imaces neku odbojnost, a samim tim nista od dobrog sexa!

Apsolutno tacno-sta je norma lepote/ruznoce???Prilicno je individualno,a samim ti i ne postoji pravi odgovor na pitanje u temi.E sad kad bi bilo pitanje koje je clan Kobass predlozio,to bi vec imalo smilsla

budidobar

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Avg 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 18, 2006 11:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mora za tebe da bude najlepsha...

_GaMBiT_
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 35

Datum registracije: 25 Dec 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 19, 2006 7:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je ovo malo glupo pitanje, jer "Sta je za vas ruzna cura?" meni je to stvarno blesavo... Sex je vjerovatno bolji sa onom koja vas vise voli i koja se vise prepusti u toku najljepseg cina ljubavi...

*~*Dixy*~*
~ToRqUe~
~ToRqUe~

Godine: 42

Datum registracije: 28 Okt 2006
Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 09, 2006 5:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa ja to gledam sa zenske strane...naravno (glup uvod(moj))...pa mislim da nije ni bitno toliko da li je musko ili zensko (u muskom ) slucaju extra frajer ili riba. Ako je taj neko lep ali glup kako moze da zna sta ja zelim, mada u principu nikad ne gledam ljude kroz izled nego kroz postupke. Pa tako i odlucim s kim cu da imam posla a i SEX...

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 09, 2006 11:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U nemackom jeziku postoji izreka: "Dumm f*ckt gut."
U prevodu: "Glup j*be dobro."
Bas sam imao jednom raspravu sa svojim prijateljima povodom te iste izreke.
Zakljucak je bio da se u stvari svodi na to, a ne na lepotu ili na ruznocu.
Dakle, svejedno je.

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> ljepe VS. ruzne djevojke u sexu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon