:: |
Autor |
Poruka |
Shea Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 10 Apr 2005 Poruke: 292
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | pa nemamo bas cesto odnose mozda 1 nedeljno ili eventualno 2 put... |
Puno pitanja na ovo sada.
Kad se to promijenilo? Koliko ste skupa? Imate li mjesto gdje mozete biti skupa? Vidjate li se dovoljno? Osjecaji su jos jaki? Zadovoljava li te? Mijenjate li ista u svom sexualnom zivotu? Zacini malo stvari.
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
da zacinim...
pa pre mozda nedelju dana,oko pola godine,imamo,da svaki 2 dan uglavnom,ja sam se tek sad zaljubila u njega,orgazam ne dozivim ali mi je lepo sa njim..
|
|
|
|
|
|
Shea Upućeni član
|
|
|
Andrejice, stvarno ne znam sta da ti kazem. Nisam ja bas neka teta expert za sexualne probleme . Sama si rekla da je problem u tebi, da si ti ta koja je izgubila interes pa se zato nadam da ti ni pronalazak problema, ili bolje receno, uzroka nece biti tesko jer ti nije daleko.
Za sada bih ti savjetovala da probas da malo "zacinis" stvari, uvedes neke novitete. Ja sam po prirodi sama takva, meni treba nesto uvijek novo i drukcije jer volim neizvjesnost, novost, istrazivanje. Mozda pomogne i tebi....
Nadam se da ce ti partner pomoci da pronadjes uzrok opadanja zainteresiranosti, da cete skupa poraditi na tome te da ces uskoro ponovno maksimalno uzivati u carima sexa.
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
pa nadam se.. mada se bojim da mu kazem da gubim interesovanje...
|
|
|
|
|
|
Shea Upućeni član
|
|
|
Pa nemoj bas da mu kazes. Probaj da predlozis neke promjene. Ma sta da ih predlazes, samo ih uvedi.
Ako nista ne pomogne, onda ces morati da pricas s njim. Bar ja bih. Ipak, moras biti svjesna da on to mozda primi kao uvredu. Niti jedan muskarac ne voli da cuje da on ne uzbudjuje svoju djevojku isto kao sta ni mi ne zelimo da cujemo da ne uzbudjujemo mi njih.
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
ok hvala pokusacu nesto da uradim po tom pitanju...
|
|
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Ne, ne treba da znaci da je nasao nesto na stranu...jednostavno, desi se to svakome, pa i nama zenama.
Ali, vremenom se sve stabilizuje.
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
bubcic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Jul 2005 Poruke: 50
|
|
Kada partner izgubi interesovanje, ja odmah nadjem novog, mislim partnerku
|
|
|
|
|
|
allexandar Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Mar 2006 Poruke: 82
|
|
tada treba naci svalera ili drugog partnera ))
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | Drage moji dali vam se ikada desilo da vas partner jednostavno izgubi interesovanje za sex? sta onda uraditi? sta to znaci?
dali to znaci da je mozda nasao/nasla novog partnera? ili da ga/je mozda ne uzbudjujemo dovoljno? ili nesto drugo? sta vi mislite? |
sumnjam da će muškarac izgubiti želju za seksom...to je češće kod žena. Recimo, ja sam u prošloj vezi izgubila volju jer je svršavao prebrzo, bio je gotov prije nego što je počeo i to mi je jako išlo na živce. Ubrzo smo i prekinuli.
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
therkon_xxx Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Jan 2006 Poruke: 114 Mesto: BGD
|
|
Ako pricate o sex-u otvoreno... Mislim da je tesko da neko bude ne zainteresovan... Jednostavno pricate sta vam prija, sta ne... I nadjete se negde na sredini.. I nemorate svaki dan ako mozete... Malo sacekate kao da nemate vremena... A onda kada se uzelite.... Mogu to da budu i neki drugi problemi (porodicni, poslovni, zdravstveni), samo morate da pricate otvoreno i iskreno... Ako preskacete tu temu onda nema nista od toga...
|
_________________ xxx |
|
|
|
|
HAMI_LOLIC Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Sep 2006 Poruke: 1148 Mesto: BGD,Zvezdara
|
|
onda nadjes drugu i sve je ok
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|