:: |
Autor |
Poruka |
Dana_LA Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Nov 2005 Poruke: 44
|
|
ubise nas reklama-samo radi novca!!! stvarno mi se nekada ne mili gledati film kada znam da je svakih desetak minuta reklama---->UBITACNO STVARNO
|
|
|
|
|
|
Rakelly Upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo
|
|
Ubistveno su iritirajuce, narocito kada pratim neki film. Nadam se da ce novi Zakon uvesti malo reda. Inace u novije vreme, jako je puno stranih reklama, na koje je snimljen (necu reci sinhronizovan jer to u vecini slucajeva nije istina) glas nasih "naratora". Ovo je uradjeno na takav nacin da dodatno iritira prilikom gledanja. A mnoge od ovih reklama u originalu su prava mala remek dela.
|
|
|
|
|
|
jeka_ks GiGijeva miljenica
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 3933 Mesto: krusevac
|
|
Ma nista im nije pomogo ni ovaj zakon,pogotovu ne pinku.Kakvih njihovih 8 minuta.
Ali najgore sto reklame puste za vreme filma,i one trajuuu,traju,traju do besvesti.....
I onda kraj marketinga i ubace jos neku reklamu..
|
_________________ Neka te moj poljubac dotakne putem ovih
malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek
ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem
ja.. |
|
|
|
|
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
Apsolutno svaka reklama na Pinky me nervira...cini mi se da jednu istu reklamu prikazuju gooodinama...ne bukvalno svaku ali umeju da preteraju A sto puta mi se desilo da od reklama zaboravim sta sam uopste gledala...
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
ma kad krenu s blokovima reklama namam pojma sta sam gledo tako da mi sve jedno sta gledam jer mi se prispava od silnih reklama....
|
|
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
da, dosadni su sa tim reklamama, zato ja gledam filmove na tv 1000 i cinemaniji, odgledam ceo film bez i jedne reklamice
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
kopmania Iskusni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 762 Mesto: Beograd
|
|
Tv FOX je najbolji sa reklama ne daju vise od 3 reklame dok je neka serija, dok piink kad nesto gledas i pocnu reklame zaboravis sta si gledao
|
_________________ Uzivaj u skijanju dok mozes |
|
|
|
|
alex81 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 08 Sep 2006 Poruke: 93
|
|
Ne podnosim reklame,pogotovo kad se udubim nesto da gledam...smaraju,ali tako jedino privlace publicitet.
|
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Ma nerviraju me te reklame..Puštaju ih svakih 5 minuta..Mada ni ne gledam naše kanale tako da se slabo žalim.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|