www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sta mislite o Dark Gotic stillu?
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Umetnost ~
::  
Autor Poruka
woolf99
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 23 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 10, 2007 2:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja obožavam gotiku. Jedan moj prijatelj mi je nacrtao sluku (uzor jedan spot od ere) u gotk fazonu. Baj je cool i mračno. Za neki dan ću da je postavim 8)

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 34

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 24, 2007 2:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hmmmmmm nisam neki ljubitelj ovog stila jer mi izgleda previse sotonisticki Confused ....ali ajde priznajem da postoji i po neka slika koja se cak i meni dopadne.

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 02, 2008 10:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Poštujen svaki stil Wink al ipak ovo nije moj stil.. Tako da... ko voli nek iz voli.

Lilly lovedoll
*GiMmE mOrE*
<b>*GiMmE mOrE*</b>

Datum registracije: 26 Maj 2006

north_korea.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 04, 2008 4:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Inace, ni ja ne volim bas ovaj stil jer mi je previse mracan, ali ipak ima prelepih slika.

Saga89
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 05 Jan 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 05, 2008 4:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nemam nista protiv ali smatram da meni ne bi odgovaralo, i suvise je crno, a ja sam vesela... Ali rispekt za sve koji furaju svoj fazon...[marq=right]

Lylyth
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 16 Avg 2007
Mesto: daleko od stvarnosti.....

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 18, 2008 1:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svidja mi se takav stil samo dok je u nekim granicama normalnog....

Dakilica
> sexy angel <
<b>> sexy angel <</b>

Godine: 42

Datum registracije: 28 Maj 2007
Mesto: > trg raja <

belgium.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 18, 2008 6:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cekaj sad a ko izmisli ovaj "stil" i zasto ga nazva Gotic ( Gothic )!? U umetnosti i kulturi gotski stil je izraz kroz arhitekturu i kroz stilski izraz pisma-oblikovanje slova. Ko im dade pravo da takav mracan stil nazovu pa jos gotskim stilom- kad se dobro zna da gotski stil odise savrsenom proporcijom prelomljenih lukova u izgradnji arhitektonskih gradjevina, da izrazava osobenost kupola i osvetljavanje velikog prostora - zasto li ga svi vezuju za takve mracne slike zivota-uzas-kategoricki odbijam-a da negovorim koliko je to smesno! Exclamation ! Exclamation ! Exclamation

ljubo085
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 17 Nov 2007
Mesto: bar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 21, 2008 10:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa i nije toliko lose na slikama,ali iskreno da sretnem ovakvog zombija?...mojne Wink

miroslav85
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 13 Mar 2008
Mesto: Sr.Karlovci

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 13, 2008 9:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ekstra stil, jos ako se ukombinuje sa Fantasy stilom...

super jeeee....... Wink

[Edit by Annabel_Lee: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]

mi2scg
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 08 Maj 2005
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 18, 2010 12:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mracno, previse mracno uglavnom...
Ponekad i morbidno. Nije nesto sto preferiram.

beladinland
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 25 Apr 2009
Mesto: Belograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 18, 2011 10:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ume da bude lepo Smile

Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 35

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Jul 05, 2011 1:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slazem se sa Dakilicom Wink ali opet taj gotik vezuju za vampire.

Volim gotik, pocevsi od slika do muzike, jedna fascinantna stvar koja uopste nije normalna.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Umetnost ~ -> Sta mislite o Dark Gotic stillu? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon