:: |
Autor |
Poruka |
lenny85 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Avg 2005 Poruke: 11
|
|
desilo mi se da je cura plakala ali nisam to iskoristio za ništa
|
|
|
|
|
|
alhemicar Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412
|
|
desilo se a ja sam se trudio da ispadne dzentlmen. Ne iskoristavam takve situacije.
|
|
|
|
|
|
Boki_89 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 653
|
|
Stavarno mi se to jos nije desilo i neisam siguran kako bi odreagovao
|
_________________ S E R B I A__F O R E V E R |
|
|
|
|
baxuz2001 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Okt 2004 Poruke: 117
|
|
Pa meni se to desilo ...u fazonu place i ja prilazim i kao sta je bilo,a ona kao ostavio me decko sa kojim sam bila 5 meseci i ja ono kao nemoj da places zbog glupog decka ...to je sigurno neki kreten cim te je tako ostavio da places...i ona kao jao sto si dobar bla bla..i ja kao...ja cu uvek biti tu kada sam ti potreban i jos par lepih reci...i nista...ode ona kuci...sutradan me zove da se vidimo i smuvamo se mi ... i devojka se zaljubila,ali ja sam bio skot pa sam joj slomio srce tako sto sam nasao drugu ... jbg-a
|
|
|
|
|
|
therkon_xxx Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Jan 2006 Poruke: 114 Mesto: BGD
|
|
UUUUU imao sam... Sada, moja najbolja ortakinja... Plakala je zbog bivseg decka... Ma mrzi me da vam pisem... Vidim je kako place, malo pritegnem tog sabana... I sada smo nas dvoje najbolji ortak i ortakinja... Nisam iskoristio i nebi nikada... A mogao sam u svakom slucaju...
|
_________________ xxx |
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Naravno da sam se nasao u takvoj situaciji!
Svi smo mi od krvi i mesa, i sasvim je normalno da nam naidju trenuci u kojima smo ocajni, razocarani, besni, tuzni ili sta vec, i suza krene. Kad god sam mogao sam bivsim curama ili svojim drugaricama bio rame za plakanje, a ono sa maramicom je ipak preterano!
Naravno mi je tesko kad zensko place, jer su to one bas uuuu teske suze, ali bas u tom trenutku moras da budes uteha a da to radis iz srca a ne zbog potrebe ili da izvuces neku korist od toga!
|
|
|
|
|
|
shut_down86 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 88
|
|
Pa desavalo se to, ali samo preko telefona i to je bila drugarica. Tako da smo pricali nekih dobranih sat ipo...
|
|
|
|
|
|
puha Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Apr 2005 Poruke: 65 Mesto: Zemun
|
|
Prisao sam jednoj koja je plakala , kad sam je pitao sto place rekla mi je da se izgubila Inace iz price sam provalio da radi u poslovnoj pratnji , riba je bila izgubljena , stavio sam je u taksi , lepse stvorenje nisam video , steta sto je fuksa
|
|
|
|
|
|
magla 68 ~Sremački bećarac~
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 4150 Mesto: Sremački BIRCUZ
|
|
Stvarno je to nezgodno ali svaka topla reč će je oraspoložiti morete da je ohrabrite
a ne da je postičete.
|
|
|
|
|
|
dejanmm Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Jan 2006 Poruke: 32
|
|
nekima je to bas super situacija. najslabije su kad placu. tad bi ih i klosari sa 2.3 tople reci mogli smuvati
|
|
|
|
|
|
pfckraljpfc Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Jan 2006 Poruke: 248 Mesto: BP-NS Tu i tamo...
|
|
Mislim da je to chisto iskorishtavanje devojaka kad plache da ti je spopadnesh,svaka budala moze tako da smuva devojku kad plache,shto kaze dejan kazesh 2-3 tople rechi i tvoja je...Meni je to malo debilno,ne volim to da radim...
|
_________________ Partizane Partizane
Partizane jedini
Tebe vole,za te' ginu
Tvoji verni GROBARI! |
|
|
|
|
schatzibaby23 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 250
|
|
ako sam ikada plakala ispred muskarca je bilo da je i on isto plakao samnom
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|