:: |
Autor |
Poruka |
Lana1982 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Mar 2005 Poruke: 20
|
|
To su samo neka skupa kola - i svaki mesec mu moras menjat ulje, svake pola godine motor, elektroniku, itd.
bolju da uzmes onda maybacha.
|
|
|
|
|
|
venom Iskusni član
|
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 975 Mesto: City of Heroes!
|
|
veoma lep info ...
ali nekako RR nije ono sto je bio....
cekamo 9. seriju ako se BMW smiluje da napravi tj da izda.....konkurencija maybachu i RR i slicnima...
|
_________________ When I walk I walk ALONE!
When I fight I fight ALONE!
|
|
|
|
|
CAMO_PEJB Upućeni član
|
Datum registracije: 20 Maj 2005 Poruke: 495
|
|
A inace ako ne znate Phantoma je dizajnirao Srbin poreklom iz Beograda.
|
_________________ Svadjanje na forumu je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi...Cak i ako pobedish opet si retardiran.! |
|
|
|
|
venom Iskusni član
|
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 975 Mesto: City of Heroes!
|
|
bio je interview sa njime....radio je i na kabrio verziji...
|
_________________ When I walk I walk ALONE!
When I fight I fight ALONE!
|
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
evo jos nekoliko slicica...
|
|
|
|
|
|
rile_89 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Feb 2006 Poruke: 52
|
|
rucni rad..max testiranja....
|
|
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
rile_89 je napisao/la sledeće: | rucni rad..max testiranja.... |
Moram da kazem da taj model nije bas rucni rad. Sasija, limarija, farbanje je sve robotima radjeno. Unutrasnost se radi rucno...
|
|
|
rile_89 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Feb 2006 Poruke: 52
|
|
na to sam i mislio... ...najluksuzniji auto poslije Maybacha
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Rolls Royce cabrio
Ovo su prve fotografije rollsroyceovog kabrioleta koji će premijerno biti prikazan u Detroitu, iako se još ne zna kako će se službeno zvati, očekuje se kako će mu ime biti Corniche Convertible
Corniche Convertible je ustvari proizvodna verzija konceptnog 100EX-a koji je predstavljen prije dvije godine, te je zadržao mnoge sličnosti sa ovom studijom po pitanju izgleda, ali i ostalih značajki, primjerice aluminijske konstrukcije, kromiranog poklopca motora ili LED svjetala za koja je malo tko mogao pretpostaviti da će pronaći svoje mjesto na konačnoj izvedbi.
Motorizacija bi trebala biti promijenjena pa se u Cornicheu neće naći 9,0-litreni V16 iz studije, već 6,8-litreni V12 motor koji razvija 453 KS uparen sa 6-stupanjskim automatskim mjenjačem, inače ova kombinacija je posuđena iz Phantoma. Očekuje se kako će Corniche ubrzavati od 0 do 100 km/h za svega 5,5 sekundi, što nije mala stvar za vozilo teško oko 2600 kg. Konačna brzina mu iznosi 235 km/h.
Što se cijene tiče ona će se kretati oko 270.000 Eura, dok bi se u Goodwoodu godišnje trebalo proizvesti 100 primjeraka. Više podataka po službenom predstavljanju automobila u siječnju.[autonet.hr]
|
|
|
nedd1ch Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 597 Mesto: Novi Sad/Bachka_palanka
|
|
Alal vera stvarno P R E S T I Z .
ko ovo vozi taj bas uziva 8) 8) 8) 8)
|
_________________ nedd1ch |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
nedd1ch je napisao/la sledeće: | Alal vera stvarno P R E S T I Z .
ko ovo vozi taj bas uziva 8) 8) 8) 8) | da upravo tako samo sto ja imam 1 primedbu,zadnja svetla su trebala da budu uradjena u skladu s prednjim svetilma,da imaju neki neobican oblik kao npr kod lancie tesis,mislim da bi ti celom auto doddalo neu notu buduce exkluzivnosti.....
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
rizmal je napisao/la sledeće: | da upravo tako samo sto ja imam 1 primedbu,zadnja svetla su trebala da budu uradjena u skladu s prednjim svetilma,da imaju neki neobican oblik kao npr kod lancie tesis,mislim da bi ti celom auto doddalo neu notu buduce exkluzivnosti..... |
Aha, slazem se za zadnja svetla...i dodajem da ni branik zadnji nije bash morao ostati 'netaknoot'...ne znam, ovo je moje mishljenje ali ipak nekako mi 'ne ostavlja ootisak' odpozadi...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|