:: |
Autor |
Poruka |
Dostojevski Dobro upućeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 16 Maj 2005 Poruke: 641 Mesto: Novi Sad
|
|
Na mene film nije ostavio neke naročite utiske.Očekivala sam mnogo više obzirom na najavu.
|
_________________ potpisujem da dovoljno sam luda |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
@Dostojevski, ja se vec uplasila da sam jedina koju film nije privukao. Evo odgledala sam ga celog (malo sam dremala usput) i nisam uopste odusevljena.
|
|
|
Mixipro Odomaćeni član
|
Datum registracije: 05 Mar 2005 Poruke: 1091
|
|
Evo ja sad idem da ga uzmem iz kluba ako je izasao DVD. Bas me interesuje kakav je a inace volim bokserske filmove jos od Roki-ja
|
|
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
Po mom mišljenju Devojka od milion dolara zaslužuje prelaznu ocenu, ali ne višu od trojke na skali od 1-5! Ne umem da opravdam onaj veliki cut negde u poslednjoj trećini, kad se jedan priprost filmić koji umnogome podseća sadržajem na Rocky-ja, a formom na Flashdance, ničim izazvano, preobraća u snažnu ljudsku dramu. I gde je tu onda fokus, na boksu ili eutanaziji? Da li je gledalište diverzirano 1,5 sat sa "aperkatom" i "nokautom" ili je ta priča vrlo nezgrapan i nepotrebno dug uvod u elaboraciju na temu koja je doslovno pitanje "života i smrti"? Daleko je to od filma vrednog gore sličnim orgazmima, premda je Istvud uistinu nadmašio sve svoje rediteljske potencijale, a Svonkova se identifikovala sa ulogom za 10!
|
_________________ Mo'š misliti! |
|
|
|
|
gandram Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 23 Feb 2005 Poruke: 30 Mesto: Bgd
|
|
jedan od retkih filmova koje sam gledao dva puta istog dana.......
film je sjajan, toliko je realan, oslikava kakav je zivot u stvari... jednu tuznu sudbinu, neverovatnu snagu......... nikad bolji film... od kad sam ga gledao stoji mi slika iz njega na desktopu moba
|
_________________ Gagi |
|
|
|
|
sKater Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 31 Mar 2005 Poruke: 45 Mesto: nbG
|
|
pa realan film
supeeeer je ...
odusevio sam se ..
nema `beni happy end ...
|
_________________ sKa. |
|
|
|
|
Bewrek Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Jun 2005 Poruke: 16
|
|
Manhattan - upravo tako.
Koliko god filmova snimili i koliko god jaku filmsku industriju imali, holivudski filmovi jednostavno su mnooogo klise. Klint je pokusao da objedini americki san o izdizanju iz blata do zvezda, romansu, obaveznu prizemnu dramu, ispricao je pricu o nepravednom zivotu i sudbini, i za kraj, pozabavio se ozbiljnom moralnom temom (eutanazija). Kako je to ispalo do kraja, neka prosudi sam gledalac.
Sto se mene tice, film je kao i svaki drugi holivudski, koliko god ga umotavali u "jedinstvenu pricu, potpuno drugaciju od svega ostalog", ispod tog omota se nazire ono sto ima svaki holivudski film - klise.
Ocena - prolazno, 3+
|
|
|
|
|
|
Erdal82 Dobro upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 667 Mesto: Sarajevo
|
|
Ovaj film je definitivno zasluzeno ponio titulu NAJBOLJEG filma godine, narocito kada se uzmu svi ostali filmovi koji su bili u konkurenciji!
Sve u filmu je savrseno, od scenaria, kinematografije pa do rezije i glume....a narocito me odusevila Hilary Swank u ulozi boxerke cije filmove redovno pratim jos od filma "Boy's Don't Cry"....
Ja strasno volim autobiografske price, stoga bih ovom filmu dao cistu peticu....
|
_________________ Nikad ne reci nikad vise! |
|
|
|
|
ZOZEFINA Odomaćeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 03 Jul 2005 Poruke: 2340 Mesto: Nis
|
|
Meni se film strasno svidja, i jos uvek sam pod utiscima
|
_________________ Sve se oko mene kretalo i bujalo, zivelo zivotom koji ja nisam osecala. Praznina, strasna praznina u glavi i grudima ispunjavala je moje trulo telo
Ovo je mesto gde sve stvarno prestaje gde mali deo mene krije se, secam se nekada nesto sam zelela i nekud sam krenula |
|
|
|
|
taci2003 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 02 Jun 2003 Poruke: 1 Mesto: Frankfurt
|
|
Konacno nesto bolje u zadnje vrijeme! Tesko je do prvog miliona doci kao i u stvarnosti! U svakom slucaju vrijedno gledanja.
|
|
|
|
|
|
shalabajzer Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 26 Maj 2005 Poruke: 731 Mesto: Bogu iza treger
|
|
Fila je najbolji.....
gledao sam ga vec dva puta.....i opet cu.....
fenomenalan je......
|
|
|
|
|
|
njakit Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Mar 2005 Poruke: 181
|
|
nisam ga gledao,cuo sam da je jedan od najboljih filmova u zadnje vreme
|
_________________ .!.!.!.!.!.!.!.AAAAAAAAAAAAAAAA.!.!.!.!.!.!.!.!.!.!.! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|