:: |
Autor |
Poruka |
sasa_itaaly Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 03 Okt 2005 Poruke: 12 Mesto: montecatini terme
|
|
imtoo 3gp video converter - konvertuje fajlove,
a nokia multimedia player - ih pusta,
pa se ti snadji sta ti treba...
|
|
|
|
|
|
_D-Devil_ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 10 Sep 2005 Poruke: 95 Mesto: Skoplje-Chair
|
|
Instaliras Nokia PC suite ili samo Nokia multimedia player i gledas klipove
|
|
|
|
|
|
TheCrow Upućeni član
|
Datum registracije: 05 Jan 2003 Poruke: 256 Mesto: Berlin (rod. Cuprija/Srbija)
|
|
|
|
|
Sale_VD Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 29 Mar 2005 Poruke: 335
|
|
Ja koristim Xilisoft u kome moze da se gleda 3gp fajl i moZes isti convertovati u druge fajlove
|
|
|
|
|
|
ZOTE Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Okt 2005 Poruke: 86
|
|
Sale_VD je napisao/la sledeće: | Ja koristim Xilisoft u kome moze da se gleda 3gp fajl i moZes isti convertovati u druge fajlove | ZOTE
Skinuo sam taj softver sa neta ali mi trazi registarski kod da bih mogao da celosno convertiram 3gp fajlove. Ba bih te zamoli ako imash kod da mi ga dash, ili mi preporuchi neki besplatni program. Hvala unapred
|
|
|
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
ZOTE je napisao/la sledeće: | Sale_VD je napisao/la sledeće: | Ja koristim Xilisoft u kome moze da se gleda 3gp fajl i moZes isti convertovati u druge fajlove | ZOTE
Skinuo sam taj softver sa neta ali mi trazi registarski kod da bih mogao da celosno convertiram 3gp fajlove. Ba bih te zamoli ako imash kod da mi ga dash, ili mi preporuchi neki besplatni program. Hvala unapred |
Poslao sam ti PP sa potrebnim informacijama.
|
|
|
|
|
|
GroundZero Mister Domaći.de 2008
|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 130 Mesto: Zg
|
|
skini si ImTOO.3GPvideo convertor s dotsis-a,tam imaš i ostalih konvertora
|
|
|
|
|
|
Aiwa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 16 Dec 2006 Poruke: 15 Mesto: Negde na brdovitom balkanu
|
|
Sve je to ok,ali ipak je najbolji ne samo za 3GP format nego za 99% ostalih player koji se zove MpcStar a mozete ga naci na www.download.com,free je.
|
|
|
|
|
|
PoweRS Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 14 Sep 2006 Poruke: 31 Mesto: Sverige
|
|
Instaliirati K-Lite Mega Code Pack ...U njemu imas Real Player...I sve Vrste kodeca.. Tako da mozes da Gledas 3gp svaki klip koji je u ovom formatu.. 8)
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|