:: |
Autor |
Poruka |
lady_bgd Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 87 Mesto: Beograd
|
|
|
|
|
glidder Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Apr 2005 Poruke: 113 Mesto: Novi Beograd
|
|
Naravno desilo mi se to i to je stvarno ekstra ali ja vam preporucujem da probate da priustite svojoj devojci squirting a ako ne znate sta je to potrazite na netu i sve ce vam biti jasno a devojka ce vam biti beskrajno zahvalna!!!
|
_________________ Mislim STA RECI??? |
|
|
|
|
ludi_milojko Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 101
|
|
CharmedS je napisao/la sledeće: | Wondedr Bra je napisao/la sledeće: | Mojoj bivsoj se jednom desilo da svrsi 7 puta za redom!!!
Drugar mi je pricao da se i njegovoj devojci to desilo kada je uzeo vijagru... |
ta sto je svrsila 7 puta zaredom od toga je mozda jedno 4 isfolirala |
Hahahahah pa nije svaki zenski organizam isti , i nije svaki muskarac isti ...prema tome, dabome. Ne volim da pitam koliko puta , ali po desetak , nekad 4,5 mada ko ce ih znati vise, ima 3 vrste orgazma , svaki je ralicit ...
Negde sam procitao da devojka za noc moze najvise 27 puta da dozivi orgazme,a muskarac moze najvise 7-9 puta
a najlepsi osecaj devojkama je ubedljivo kad se uklope 2 vrste u jednom momentu
|
_________________ Kazu da je u Beogradu odnos 5 zenskih osoba na jednog muskarca.
- Mojih 5 da mi se istog momenta jave |
|
|
|
|
stickmaster Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 26 Apr 2004 Poruke: 56 Mesto: Beograd
|
|
devojka mi se jednom 5 minuta tresla koliko je jako svrsavala i ona kaze da je to neverovatan osecaj...
|
|
|
|
|
|
becky Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 05 Avg 2005 Poruke: 45
|
|
vec duze vremena dozivljava visestruke orgazme jer me moli da odmah ja ne svrsavam nego da malo oduzim.moram priznati da ponekad jedva to uspijem pogotovu kad sam previse uzbudjen a to se desi kad malo duze apstiniram.ipak uspijevam da ona prije mene par puta svrsi pa onda zajedno.najlepse je kad mi da signal da zajedno svrsimo i istovremeno me ogrebe noktima na nogama ili mi nekako uspije ugurati nozni palac u usta.tad smo na vrhuncu oboje.
|
|
|
|
|
|
Daniellla Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 49
Datum registracije: 09 Nov 2005 Poruke: 9 Mesto: Indjija
|
|
pa desavalo se!
heheheheheheh
|
|
|
|
|
|
kvecenaj Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 17 Jul 2005 Poruke: 34
|
|
sve je moguće ljudi...ali ovisi o mnogo faktora! najviše o tome kad si ševio zadnji put! cure mogu svršiti više puta za redom - ja ne
|
|
|
|
|
|
sunce_33 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 52
Datum registracije: 25 Okt 2005 Poruke: 210 Mesto: Krefeld / Cuprija
|
|
desavalo se ...
|
_________________ Voleti i biti voljen... sve drugo nema smisla. |
|
|
|
|
Srdjan82 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 132
|
|
E to priredim svojoj malenij svaki put
Ali najvise sam se bio trudio za njen rodjendan
Na kraju nije mogla da mrdne jer se jadna premorila
|
|
|
|
|
|
bane42 Upućeni član
|
Godine: 60
Datum registracije: 17 Okt 2005 Poruke: 474 Mesto: Gde nebo ljubi zemlju...
|
|
Ranije se desavalo vise puta bilo je odvisno od cure, neke mogu neke ne ali zavisi od same situacije, atmosfere i drugih okolnosti. Sada redje ali se dogodi kada smo potpuno neoptereceni vanjskim uticajima i kad se 100% opustimo.
To je onda veliki uzitak za obadvoje i ona zna da se trese po minutu dve i još 5 nemoze da dodje sebi.
Super osećaj.
|
_________________ Bit će bolje jednog dana...
ako bog da...
Što me ne ubije to me ojača.... |
|
|
|
|
AdryR Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 20 Jan 2006 Poruke: 715
|
|
Hi!
naravno, sasvim normalna i cesta pojava! mislim da ne moram ni spomenuti kako je osjecaj fenomenalno...neopisiv! sometimes too good to be true!
ciao!
|
_________________ WildCat69 StillUnknown2U |
|
|
|
|
vrhovni Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Feb 2006 Poruke: 16
|
|
pa kako reche.. normalana pojava.. ALI sve zavisi od situacije, i okolnosti..
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|