:: |
Autor |
Poruka |
knknpnkn * Đavolkova žena *

|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda

|
|
i ja mislim da je sve iz glave! Ja sam u Decembru prosle godine, ostala trudna iz PRVOG i jednog jednog pokusaja (nikada ranije nismo probali), ali sam, na zalost, posle dva i po meseca, imala spontani pobacaj! Posle toga, nekih 6 meseci, nismo nista pokusavali, jer sam htela da uradim sve potrebne testove i utvrdim da je sve u redu. Kad smo saznali da je sve, hvala Bogu, u redu-bacili smo se na posao! Ali, evo vec 4 meseca-nista! Nece i nece! Pravo sam se uspanicila, ali doktorka mi je rekla da se opustim skroz i da ne razmisljam o tome i da ce beba doci, jer sa nama je fakat sve u redu! Znaci-samo se opusti i uzivaj, a bebac ce da dodje sam/a!
Srecno!
|
|
 |
genius25 Iskusni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908

|
|
Hvala i tebi isto puno srece Naravno ko prvi ostane trudan slavimo probat cu tako napraiti
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
 |
PedjaS Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 66
Datum registracije: 10 Dec 2006 Poruke: 39 Mesto: Beograd

|
|
Drage dame,
Znam da se većina vas ježi od samog pominjanja HSG, ali ništa pametnije nije izmišljeno u 21 veku, olakšavajuća okolnost je da kod preosetljivih osoba može da se uradi u kratrajnoj iv anesteziji.
Laparaskopija, histeroskopija i faloposkopija (tuboskopija) su endoskopske metode za koje nas opredeljuje rezultat HSG.
Treba da uradite i hormonski status 2-3 dan menstruacije.
Muž treba da uradi za početak spermogram.
Pozdrav i uspeha u započetom Dr Peđa
|
_________________ beli mag u službi čoveka! |
|
|
|
 |
dea1111 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Sep 2007 Poruke: 40

|
|
Danas sam malo surfala po netu i evo sto sam pronasla...
http://www.lunarium.co.uk/jonas.php
Probajte! Sve sto treba je upisati datum i sat rodjenja, te promjeniti vremensku zonu.
Citala sam na jednom forumu da ima slucajeva da je upalilo iz prve.
Jos sam pronasla da je za neplodnos kod zena jako dobar caj Macina trava i Vrkuta.
Bilo bi mi drago da nekomo nesto od ovoga pomogne.
Sretno!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|