:: |
Autor |
Poruka |
Ktantonet Upućeni član
|
Godine: 47
Datum registracije: 06 Sep 2004 Poruke: 285 Mesto: Israel/Srbija
|
|
Ja koristim kremu DERMUD iz kolekcije AHAVA sa Mrtvog mora i fantasticna je. Ali u zadnje vreme radni dan provedem u zatvorenoj obuci tako da nemam tih problema vise...
|
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
ma struzem pa mazem kremicama za to i tak...u glavnom...mrzim pete!
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
klinka Odomaćeni član
|
Datum registracije: 27 Apr 2005 Poruke: 1120
|
|
Prodi pedikeru.
|
_________________ Lutka od krvi bez trunke ideje... |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
ako si i dalje zainteresovana, imas je u ovom katalogu na snizenju
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
Najbolja krema za taj problem je iz Avonove kolekcije stavrno je odlicna
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
KristinaNS Prijatelj foruma
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad
|
|
odem kod pedikira i on resi stvar
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
|
tijance1984 Šef kuhinje veca kuvarica
|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 5095
|
|
sastruzem turpijicom za pete i namazem melemom(to je krema koja je jakao masna i upotrebljava se bas za tvrdu kozu)
|
|
|
|
|
|
schtranga Makedonsko devojče
|
Godine: 43
Datum registracije: 09 Feb 2004 Poruke: 1880
|
|
Omekšajte ispucla stopala tako što ćete prije odlaska na spavanje utrljati u kožu umirujuću kremu za stopala i navući pamučne čarape. Stopala će biti sljedeće jutro savršeno mekana.
|
_________________ "Kakav bi život bio kada ne bi imali hrabrosti da baš ništa ne pokušamo?" |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
schtranga je napisao/la sledeće: | Omekšajte ispucla stopala tako što ćete prije odlaska na spavanje utrljati u kožu umirujuću kremu za stopala i navući pamučne čarape. Stopala će biti sljedeće jutro savršeno mekana. |
Potpuno tacno, isprobano.
|
|
|
schatzibaby23 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 250
|
|
mazem pete svaku noc sa vaseline masnom kremom, pete su mi se odma smeksale
|
|
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
joj ja imam problema s tim
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
slatka_sanerka je napisao/la sledeće: | joj ja imam problema s tim |
evo ti samo par postova iznad savrsen savet za omeksavanje koze stopala i peta...i veruj mi neces imati vise problema. Bilo kako, ide leto, sve je teze odrzati kozu glatkom usled nosenja obuce na bosu nogu(Bar meni) nego srecom uvek postoji turpija za stopala koju koristim svakodnevno, kao i kreme i problem resen
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
|