:: |
Autor |
Poruka |
Stella Rossa Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 26 Maj 2005 Poruke: 255
|
|
Ja bih od riblje corbe-tamna je noc
poz
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Stella Rossa je napisao/la sledeće: | ocete li mi naci pjesmu iz mi nismo andjeli 2 ''cekala sam cekala''.ne treba mi ova sto pjeva Jadranka Stojakovic,u filmu je isti tekst te pjesme ali je drugacija melodija.nisam valjda puno zahtjevna |
Ova pesma se nalazi sad na sajtu, ides u MP3 Razno --> Muzika iz domacih filmova --> Mi nismo Andjeli 2, na strani 2 je pesma.
|
|
|
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Stella Rossa je napisao/la sledeće: | Ja bih od riblje corbe-tamna je noc
poz |
I ovo je u Muzickim zeljama.
|
|
|
|
|
|
Van Gogh-Neko te ima nocas
Z0p
|
|
|
ksantipa Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228
|
|
Pa posto je sanjica na odmor, a dusan i nenad se nejavljaju, daj mi mail ja cu da ti je posaljem i nju i jos nesto ako zelis od Van Gogh
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Meni preko dialup-a da posaljem pesmu treba od 40 minuta do sat vremena... a da ne pricam da koliko mi treba da je nadje i da je skinem... znaci na muzicke zelje od mene ne racunajte uopste...
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
ksantipa Odomaćeni član
|
|
|
Bogme dial up je gadna stvar, al ipak racunamo na tebe (bar ponekad)
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
|
|
|
|
I? Sta bi sa pesmom?
|
|
|
ksantipa Odomaćeni član
|
|
|
ajde ja saljem ti je na mail sanjice nisam znala da si dosla
|
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
|
|
|
|
|
|
Hvala,vidim da ste se namucili
|
|
|
|
|
|
Marija-Miladin Sobic
poz
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|