:: |
Ko je bolji? |
Milan |
|
51% |
[ 14 ] |
Ana |
|
48% |
[ 13 ] |
|
Ukupno glasova : 27 |
|
Autor |
Poruka |
vladabgd Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 06 Nov 2004 Poruke: 487
|
|
evo bash malopre gledam leteci start i ne mogu da verujem koliko je ana simpatichno stvorenje. zaljubio sam se bwe. pametnica jedna, shta je sve nalupetala u jednoj emisiji
|
|
|
|
|
|
CoYoTe Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 618 Mesto: Arandjelovac/RC ETF
|
|
Pa boze dal' to pitanje ima smisla
ANNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAA
|
|
|
zokals Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Jul 2005 Poruke: 1
|
|
Meni su super i Ana i Milan i u principu navijam za onoga ko ima boljeg kandidata, a ako bas moram da biram onda Milan
|
|
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Ana zaista zna nekad da izlupeta, onako posteno, prosto nemogu da verujem koliko gluposti moze da izgovori za jednu emisiji, ali sve joj se prasta kad je simpa!
|
|
|
igor-bp Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Jun 2005 Poruke: 141 Mesto: VOJVODINA
|
|
Slazem se sa GiGmixom da Ana lupeta ali ne ponekad nego uvek. Ali ipak vise volim nju jer sam musko(bar ja tako mislim) a ona je zensko
|
|
|
|
|
|
vive *plavušica*
|
Godine: 34
Datum registracije: 15 Maj 2005 Poruke: 6528 Mesto: ''....Med javom i med snom...''
|
|
Ma super su oboje i bas je tesko da izberem izmedju nji dvoje
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Jedva cekam danas da gledam...
|
|
|
dragan13 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 152 Mesto: Mol
|
|
Emisija je za razonodu i opustanje a ovaj voditeljski par je sigurno najsimpaticniji na nasim prostorima.
Milan je neverovatan, uvek originalan i brbljiv (jedino ga onaj lik prosle nedelje smorio jer je pricao vise od njega) a Ana toliko lupeta ali njoj to pristaje.
Tehnicki emisija je dobro uradjena mada to nije uopste lako posto su voditelji stalno u pokretu, menjaju lokacije.
Samo napred Milane i Ana
|
_________________ ...:::... RADIO ADA FM 107,7 MHz ...:::... |
|
|
|
|
*jovance* Veštica
|
Datum registracije: 21 Feb 2005 Poruke: 1952 Mesto: los angeles, socal
|
|
Volim da gledam Leteci Start........tj. dok sam bila u Srbiji gledala sam ga.
Vise volim Milana jer je zanimljiviji........covek je odlepio
|
|
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Milan je bolji, Ana je nekako prosta i ne bi iznla dobro emisiju bez Milana, a on bi mogao bez nje glat..
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
kesaking Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Feb 2005 Poruke: 24
|
|
Emisija je MNOGOOOOOOO DOBRAAAAAA gledam je svaki put nepropustam Milanove i Anine LUDORIJE NAJJACI SU. A sto se tice koje bolji .......... pa rekao bi da je bolji Milan je se non-stop zeza sa ljudima na ulici,a sto se tice Ane - Dobra je i ona.
|
|
|
|
|
|
nesonene Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 51
Datum registracije: 05 Maj 2005 Poruke: 151
|
|
emisija je dobra ali i ana nije da nije....mada nisam gledao odavno....a inace mis e svidja alo neko ode na putovanje i to besplatno..a nije ni sanjao o tome tj nije imao novaca za to
|
|
|
|
|
|
|