:: |
Autor |
Poruka |
_GentlemaN_ ~~Real_ToxiC~~

|
Godine: 36
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

|
|
eh to ne moze....pa sta cu bolan da mi se napijes ovdje pa da te kuci moram nositi....a i ona je poteska pa 
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
|
|
 |
sErgey Odomaćeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Mar 2007 Poruke: 1860 Mesto: rajvosa-raj na zemlji

|
|
ništa se ti kono ne sekiraj zbog kila,znam ja jedan tretman za mršanje
|
_________________ nisi valjda luda da se stidiš što si me prognala istočno od raja
bar se nasmiješi kada me vidiš,ostani đubre do kraja |
|
|
|
 |

|
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 12091 Mesto: jedno je Sarajevo, da se zna

|
|
jao jaooooo sto ce mi neko naplatiti za odredjeni izazovcic
|
|
 |
Alexns Tinkerbell's pixie dust

|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon

|
|
|
|
 |
slatka_sanerka Anđeo s greškom

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

|
|
no coment ustavi bolje da ljulja nego da zulja jelde komsija 2
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
jestel vidjeli ovo ljudi moji....pa alex kako te nije stid....ja sam mislio da si kreativan i originalan a ne da kopiras moj potpis
|
|
 |
sErgey Odomaćeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Mar 2007 Poruke: 1860 Mesto: rajvosa-raj na zemlji

|
|
u svakom slučaju šano
kako god bilo ja sam na tvojoj strani,ova dvojica se nešto naoštrili a naden mi nešta sprema...uh mogu misliti
|
_________________ nisi valjda luda da se stidiš što si me prognala istočno od raja
bar se nasmiješi kada me vidiš,ostani đubre do kraja |
|
|
|
 |

|

|
|
ma misli ti komsija sta hoces........ovaj moj zeka skakutalo je opasan ....kojeg jedva cekam da skinem 
|
|
 |

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

|
|
24 sata je dogovor ma sergej kazem ja tebi njih dvojica su opasni navali na jedno zensko ko mamlazi
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
hahaha....cujj navalimo na jedno zensku....
ja ne znam za njega al' ja ne bih takvih odnosa
|
|
 |

|

|
|
sergej jelde da naden ponovo supljira izofirazaaaa
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|