:: |
Autor |
Poruka |
ktitor Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 60
Datum registracije: 12 Jun 2007 Poruke: 6 Mesto: NIS
|
|
Zubarka je napisao/la sledeće: | Progutala...zelela....nisam se pokajala....kad vidim koliko on u tome uziva..a ukus...nije toliko ni bitan,ali ga volim..jer je to ukus njega,mada malo ali samo malo je gorkast.... | svaka cast za onaj drugi deo iskreno bi se potrudio da budes na vrhuncu
|
|
|
|
|
|
.::CipiRipi::. divlja macka
|
Godine: 46
Datum registracije: 26 Maj 2007 Poruke: 1567 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje....
|
|
To je nesto sasvim normalno bez toga kao da fali nesto u sexu! To mi je pre bilo cudno sa nekih 18 god.jednostavno zbog stida ali sad nemogu bez i ukus je dobro nekad gorciji a nekad sladji ali to nije strasno.Ja uzivam u tome zato sto znam da se svaki muskarac pali na to a to vidim na mom muzicu jer je lud za tim a ja jos ludja kad vidim kako se topi!!!
A zagrcnula se do sada nisam..samo mi nekad krenu suze kad ga do kraja zabije pored krajnika
|
|
|
zex_bl Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 16 Maj 2007 Poruke: 115
|
|
AdryR je napisao/la sledeće: | Hi! ajme, pa kakvo je to pitanje? naravno! that's my favourite thing! ciao! |
Jako lijepo s tvoje strane. Da se upoznamo?
|
_________________ veni - vidi - vici
|
|
|
|
|
pusikar Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Nov 2003 Poruke: 3
|
|
O da, ukus koji treba probati....
|
|
|
|
|
|
svobodan Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 4203 Mesto: iz bgd jbt
|
|
oi ima nick koji sve govori
|
_________________ Volim Partizan kao oči svoje
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Nisam nikad do sad, a i ne privlači me, kao ni analni sex...
A mislim šta reći o onom balvanu kome se gadi da poljubi devojku nakon orala Taj ne treba ni da ga dobije
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Citat: | meni ne pase temperatura sperme,nekako je mlaka,ni tam ni vam. a ja inace ne volim mlake stvari,od tog povracam,zato mi sperma ne pase,da je vrela il hladna to bi bilo suuuuper!!!! |
upravo tako. hm,ja se gadim cak i na kajmak iz mleka, a tek ovo. hm, da gutam -no,no,no, a da se nekako izrezira da ostane unutra dok svrsava-to je vec izvodljivo.
|
|
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Prvi put kad sam to uradila, imala sam zelju ali mi je bilo malo muka. E posle se naviknes i sad ne bih mogla da zamislim sex bez toga a mom decku se dopada.
|
|
|
Alexxxxandra Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Mar 2007 Poruke: 175
|
|
Najnormalnija stvar.....Ne bih to uradila svakome,ali kad je u pitanju neko do koga mi je stvarno stalo nema nikakvog problema,sta vise-uzivam u tome!
|
|
|
|
|
|
PoisoNEX Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Mar 2005 Poruke: 66
|
|
Gertie je napisao/la sledeće: | Prvi put kad sam to uradila, imala sam zelju ali mi je bilo malo muka. E posle se naviknes i sad ne bih mogla da zamislim sex bez toga a mom decku se dopada. |
U tome i jeste poenta, svaki pocetak je tezak, pa i ovaj! Ali ako se naviknes, onda je i vama a posebno i nama muskarcima super!
|
_________________ I am so sexy!!!! Really! |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Nisam probala
Još uvek
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
aureliano je napisao/la sledeće: | Supruga i ja smo 10 godina skupa i nikad je to nisam trazio (iskreno da kazem meni to nista ne znaci). Cure prije supruge, druga prica, dvije su htjele...
Ali bez veze mi je kad cure kazu da to rade jer frajera vole. A sto ako frajer to od njih ne trazi zato sto ih voli?
Tipican primjer mene i moje bolje polovice. Volim je pa je i ne trazim da to radi |
Bravo,svaka cast
BabyG je napisao/la sledeće: | On voli da mi svrsava u usta, a i meni se to svidja. Okus...hmm...pa svaki put je drukciji, ali nije to nista sto mi se gadi. Prvi put mi je bilo bez okusa, jednom mi je bilo malo slano, ali ne gadi mi se.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|