:: |
Autor |
Poruka |
andrejica Tico & Ada

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica

|
|
pa sad, kako postoje zenske pleckuce tako postoje i muske.. znaci sve zavisi od osobe do osobe...
meni su na primer do sada bili bolji prijatelji muskarci i njima sam se mnogo bolje mogla poveriti nego nekoj devojci jer bi ona vec posle 15 minuta nekom izkokodakala ono sto je od mene cula, dok su decki drzali to za sebe..
sve dok nisam srela jednog decka znaci on je katastrofa.. kako ja njemu kazem nesto sad recu konkretno preko neta mu pricam nesto za jednog drugog druga i on to njemu kopira
pleckusa jedna
|
|
 |
slavica_m >>>luda mala<<<

|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Avg 2006 Poruke: 12318

|
|
Ponekad je bolje imati druga... Ne znam, mozda je to zbog toga sto sam stalno u muskom drustvu, ali ponekad mi je lakse da neke stvari kazem drugu nego drugarici... Mada, sta znam, verovatno sve zavisi od osobe sa kojom se druzis. Ja licno imam i drugova i drugarica
|
_________________ Ja ne umem da mastam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja
Ja ne mogu da spavam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja |
|
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
|
Imam jako dobre drugove ali su drugarice ipak no. 1.
Muskarci ipak mnoge stvari ne kontaju...a iako skontaju,cute i prave se da nista nije bilo.
Ali iskreno,mislim da je za devojke bolje da imaju najboljeg druga,on nikad nece moci da im zavidi na novoj suknjici,ako razumete sta sam htela ovim da kazem...
Postoji samo jedna stvar,ako ste bas naaaaaj naj najbolji drugovi,moze lako da se desi da se jedan od vas zaljubi u onog drugog...
E sad...
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
 |
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ

|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416

|
|
Jugović je napisao/la sledeće: | E ovako, ajd da Vas cujem curice :angel:...
Sa kime se vise voliti druziti? Sa muskarcima ili curama? Gde izlazite sa drugarima a gde sa drugaricama?? Da li rukovodite sa zenama kao sa muskarcima?? Sa kime vodite ozbiljne razgovore - prijatelj ili prijateljica?
Hajd da Vas cujem! 8) |
Ne znam kako nisam vidila prije ovu temu
Ja sam tipična cura ... pazite ovo sad .. koja je skoro pa cijelu svoju osnovnu i srednju provela s dečkima ... Da se razumimo, imala san ja i ženskih prija, al meni su njihove priče bile toliko dosadne i zamorne da san ja radije bila u muškom društvu
Sad se izlazi naravno s drugaricama ali i s mješanom ekipom.
Sa ženama se ne može rukovodit ka s muškarcima jer smo mi ipak nježnji spol ... šta se tiče ozbiljnih razgovora, mogu reć da san se uvjerila 100 puta da će me prije razumit momak neki nego neka prijateljica, nažalost tako je.
|
|
|
|
|
 |
jbstapar [Caliente con el fuego]
![<b>[Caliente con el fuego]</b> <b>[Caliente con el fuego]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?

|
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Oko sebe imam mnogo vise testorerona nego estrogena iz razloga sto mi prija musko drustvo. Imam 2 najbolja druga, 2 najbolje drugarice i lepo mi je sa njima, mada bi nekad zelila da imam vise estrogena oko sebe
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
![<b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b> <b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b>](images/ranks/miss_mister.gif)
 |
Godine: 32
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644

|
|
Drug...mnogo su iskreniji mnogo pazljiviji ... dok drugarice jedva cekaju da cuju nesto da bi to mogle da rasire,, ne kazem ja imam i dobre drugarice ali hmm..nije mi to to
|
|
 |
Maya_Lo Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 05 Feb 2008 Poruke: 77 Mesto: Loznica

|
|
Vise ima drugara,jer sam odrasla sa njima a i u srednju sam isla gde su sve decaci...Sa drugaricama idem u kafice i kad idem u kupovinu,a sa drugarima svugde,redovno idemo u kladionicu na po koji tiket.....
|
|
|
|
|
 |
vixi23 Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 28 Sep 2009 Poruke: 8751

|
|
drug definitivno hiljadu puta sam se uverila na mojoj kozi da su drugarice u vecini slucajeva nazalost lazne...ja imam najboljeg druga i on mi je kao brat i jos 2 druga sa kojima nisam toliko bliska ali mogu se osloniti na njih u teskim trenucima...sto se tice drugarica pa bilo ih je raznih...samo imam jednu drugaricu sa kojom se druzim vec 16 -17 godina ostale su sve dolazile i odlazile...
|
|
|
|
|
 |
smiljana.b >Edem<

|
Godine: 36
Datum registracije: 03 Avg 2009 Poruke: 1794

|
|
E kad sam bila mala imala sam samo drugove iz prostog razloga sto nije bilo djevojcica priblizno moga uzrasta . E kad sam se preselila i krenula u skolu imala sam samo drugarice, iako sam imala "umfale" sa nekima, neka one gube, ipak uvijek glasam za drugaricu nego druga. Za poneki izlazak, zajednicki izlet moze i drugovi i drugarice ali povjeravanja uvijek drugarici.
|
_________________ Mnogom je cvetu sudjeno da ni od kog nevidjen cveta, I miris svoj da raspe u vazduh prazan i pust.
Dz.O. |
|
|
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
Sta bi ja bez vas "prijateljica"
|
|
 |
topsecret92 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 05 Okt 2008 Poruke: 21 Mesto: Bg

|
|
prijateljica....imamo vise tema za razgovor
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|