www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Prijateljica ili drug??
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 22, 2008 6:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa sad, kako postoje zenske pleckuce tako postoje i muske.. znaci sve zavisi od osobe do osobe...
meni su na primer do sada bili bolji prijatelji muskarci i njima sam se mnogo bolje mogla poveriti nego nekoj devojci jer bi ona vec posle 15 minuta nekom izkokodakala ono sto je od mene cula, dok su decki drzali to za sebe..
sve dok nisam srela jednog decka Rolling Eyes znaci on je katastrofa.. kako ja njemu kazem nesto Rolling Eyes sad recu konkretno preko neta mu pricam nesto za jednog drugog druga i on to njemu kopira Evil or Very Mad
pleckusa jedna Evil or Very Mad

slavica_m
>>>luda mala<<<
>>>luda mala<<<

Godine: 34

Datum registracije: 23 Avg 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 30, 2008 2:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ponekad je bolje imati druga... Ne znam, mozda je to zbog toga sto sam stalno u muskom drustvu, ali ponekad mi je lakse da neke stvari kazem drugu nego drugarici... Mada, sta znam, verovatno sve zavisi od osobe sa kojom se druzis. Ja licno imam i drugova i drugarica

Ja ne mogu da spavam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 33

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 23, 2008 3:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imam jako dobre drugove ali su drugarice ipak no. 1.
Muskarci ipak mnoge stvari ne kontaju...a iako skontaju,cute i prave se da nista nije bilo.

Ali iskreno,mislim da je za devojke bolje da imaju najboljeg druga,on nikad nece moci da im zavidi na novoj suknjici,ako razumete sta sam htela ovim da kazem...
Postoji samo jedna stvar,ako ste bas naaaaaj naj najbolji drugovi,moze lako da se desi da se jedan od vas zaljubi u onog drugog...
E sad...

¤ Idealno_losha ¤
OriginaL ღ
<b>OriginaL ღ</b>

Datum registracije: 01 Feb 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 29, 2009 9:22 pm    Naslov poruke: Re: Prijateljica ili drug?? Na vrh strane Na dno strane

Jugović je napisao/la sledeće:
E ovako, ajd da Vas cujem curice :angel:...

Sa kime se vise voliti druziti? Sa muskarcima ili curama? Gde izlazite sa drugarima a gde sa drugaricama?? Da li rukovodite sa zenama kao sa muskarcima?? Sa kime vodite ozbiljne razgovore - prijatelj ili prijateljica?

Hajd da Vas cujem! 8)

Ne znam kako nisam vidila prije ovu temu Mr. Green

Ja sam tipična cura ... pazite ovo sad .. koja je skoro pa cijelu svoju osnovnu i srednju provela s dečkima Mr. Green ... Da se razumimo, imala san ja i ženskih prija, al meni su njihove priče bile toliko dosadne i zamorne da san ja radije bila u muškom društvu Wink
Sad se izlazi naravno s drugaricama ali i s mješanom ekipom.
Sa ženama se ne može rukovodit ka s muškarcima jer smo mi ipak nježnji spol Razz ... šta se tiče ozbiljnih razgovora, mogu reć da san se uvjerila 100 puta da će me prije razumit momak neki nego neka prijateljica, nažalost tako je.

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jun 29, 2009 9:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hm, pa ja nemam sad nekog onako 'ozbiljnog' druga, pa su mi ovi koje imam, ovako vise za zezzanciju. Mr. Green A sa drugaricama imam ozbiljne razgovore. Mr. Green
A sto se tice izlazaka, no problemos sa mnom.. moze i cisto musko, cisto zensko, a i mesano drustvo. Mr. Green
Jedina muska osoba kojoj sve govorim i vodim 'ozbiljne' razgovore jeste brat. Wink

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Sre Jul 01, 2009 4:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Oko sebe imam mnogo vise testorerona nego estrogena iz razloga sto mi prija musko drustvo. Imam 2 najbolja druga, 2 najbolje drugarice i lepo mi je sa njima, mada bi nekad zelila da imam vise estrogena oko sebe Smile

---X---GIRL
[●Sancta ஐ Sapientia●]
<b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b>

Godine: 32

Datum registracije: 17 Dec 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 07, 2009 10:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Drug...mnogo su iskreniji mnogo pazljiviji ... dok drugarice jedva cekaju da cuju nesto da bi to mogle da rasire,, ne kazem ja imam i dobre drugarice ali hmm..nije mi to to

Maya_Lo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 05 Feb 2008
Mesto: Loznica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 10, 2009 11:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Vise ima drugara,jer sam odrasla sa njima a i u srednju sam isla gde su sve decaci...Sa drugaricama idem u kafice i kad idem u kupovinu,a sa drugarima svugde,redovno idemo u kladionicu na po koji tiket.....

vixi23
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 28 Sep 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 05, 2009 6:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

drug definitivno hiljadu puta sam se uverila na mojoj kozi da su drugarice u vecini slucajeva nazalost lazne...ja imam najboljeg druga i on mi je kao brat i jos 2 druga sa kojima nisam toliko bliska ali mogu se osloniti na njih u teskim trenucima...sto se tice drugarica pa bilo ih je raznih...samo imam jednu drugaricu sa kojom se druzim vec 16 -17 godina ostale su sve dolazile i odlazile...

smiljana.b
>Edem<
>Edem<

Godine: 36

Datum registracije: 03 Avg 2009

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 05, 2009 6:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E kad sam bila mala imala sam samo drugove iz prostog razloga sto nije bilo djevojcica priblizno moga uzrasta Laughing Laughing Laughing. E kad sam se preselila i krenula u skolu imala sam samo drugarice, iako sam imala "umfale" sa nekima, neka one gube, ipak uvijek glasam za drugaricu nego druga. Za poneki izlazak, zajednicki izlet moze i drugovi i drugarice ali povjeravanja uvijek drugarici. Very Happy Very Happy Very Happy

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 05, 2009 7:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sta bi ja bez vas "prijateljica" Laughing Laughing

topsecret92
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 05 Okt 2008
Mesto: Bg

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 13, 2009 3:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

prijateljica....imamo vise tema za razgovor Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Prijateljica ili drug?? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  sledeća
Strana 10 od 11

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon