:: |
Autor |
Poruka |
Sempler00 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Dec 2007 Poruke: 55
|
|
Jao kad ste vec kod toga da vam se izjadam.....no imao sam devojku koja ima bozanstven izgled,snjom sam bio 3 meseca,znaci sve,guzu,grudi,lice itd.ali{uvek ima ono ali}jednostavno neide,ima los pristup ljudima,razmisljanje ravno nuli,kad pricas snjom nemas sta da pricas osim ako neogovaras njene drugarice,totalno antipatican lik da je za nepoverovati,ima dosta devojaka koje nisu bas takvog spoljasnjeg izgleda ali necim zrace....tako da ja dajem svoj glas na psihicku stabilnost i pristojan izgled ako cu da vagam.
|
|
|
|
|
|
sejtan-76 Upućeni član
|
Datum registracije: 05 Nov 2007 Poruke: 272
|
|
Usne,osmjeh, ruke...pa i guzaaa...
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Pogled... onako prodoran i jedinstven... njegov stav... to što zna kako da mi disanje pretvori u dah... volim sve njegove nesavršenosti... pokrete koje pravi... volim njegov glas, još ako ga pretvori u šapat... mmmm....
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
dreamwalker *dragancee*
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
|
|
oci i iskren pogled , topao osmeh i zaustavljam planetu
|
|
|
|
|
|
--hell_soul-- ..:: sve si mi ti ::..
|
Godine: 35
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 9354 Mesto: **over the sky**
|
|
pogled,zavodljiv osmijeh..tjelo,ravan stomak,guza
|
|
|
TASKE89 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 24 Sep 2007 Poruke: 55 Mesto: Beograd
|
|
uuuu... moja ima najsladju donju usnu, pa bih rekao to...
onda okice...
na kraju grudi i guza....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|