:: |
Autor |
Poruka |
jecabl Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 02 Mar 2005 Poruke: 9
|
|
Da i ja kazem koju rijec o svom gradu...U zadnje vrijeme je prepravljen nocinim klubovima, a i svaki dan nice nesto novo....Evo u zadnje vrijeme, ima mozda mjesec dana, ko zna gdje je to, al renoviran je park Petar Kocic..Sad djeluje stvarno svjetski...Ima desavanja, a sad dolazi i ljepse vrijeme, pa i ce biti jos ljepse
|
_________________ Jeca |
|
|
|
|
stevakrpelj Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 22 Mar 2005 Poruke: 31
|
|
Joj, cuo samda su devojke iz Banja Luke prelepe!!!
Dolazim u Banja Luku da se ozenim
|
_________________ Moj klub je prvak bio, i opet ce biti on,
a Ja zelim samo jedno da Zvezda bude sampion... |
|
|
|
|
tacika Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Maj 2006 Poruke: 5
|
|
ja sam iz bl i mogu vam reci da se necete pokajati ako je posjetite ovo ljeto. u poslednje vrijeme ni sama ne znam koliko nocnih klubova se otvirilo tako da za dobar provod ne treba da brinete.
|
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Bio sam jednom davno u Banja Luci (Banja Luka smo iz zajebancije citali na englestini - Bandza Lijuka) i jedino sto mi je ostalo u sjecanju su CEVAPI
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
dussan90 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 30 Mar 2006 Poruke: 108 Mesto: Nish CITY
|
|
ja imam komsiju iz Banja Luke.
to su basdobri ljudi.
|
|
|
|
|
|
aglej Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Maj 2006 Poruke: 61
|
|
banja luka je prelijep grad...jedan od najljepsih...
svaka cast
|
|
|
|
|
|
sinner Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Maj 2006 Poruke: 93
|
|
Jedan od najljepsih gradova u BiH(ne govorim ovo samo zato sto sam ja iz Banja Luke....ko ne vjeruje,neka dodje i provjeri!). U Banja Luci je,trenutno,aktielan(kao i unazad par godina)mjesec muzike:prosli vikend su gostovali TBF,u cetvrtak 8.6. nastupa Natali Dizdar,a 14.6. The Sisters of Mercy!Bitno je napomenuti i to da je Dino Dvornik odrzao koncert u petak,2.6.Ono sto mogu preporuciti jeste:svi koji dolazite u Banja Luku,obavezno posjetite sledeca mjesta:club Underground,club Borik,club Why not?,club Boom boom room(fantasticna muzika,ali,nazalost,mali prostor!),club Padrino(obavezno srijedom!-svake srijede svira bend The sound beat i fantasticni su!!).....
|
|
|
|
|
|
zex00723 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 26 Avg 2004 Poruke: 6
|
|
Prosecan grad..ima dobrih ljudi u njemu
|
|
|
|
|
|
Bestija_NeOpravljiva Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 06 Apr 2005 Poruke: 188 Mesto: Banjaluka
|
|
Opaaa, koliko ljudi iz Banjaluke i koliko onih koji nisu iz nje, ali im se jako svidja.
Meni je najljepsa, ali ja sam ovdje rodjena, ovdje zivim, ovdje mi je srce i sve sto volim...
|
_________________ Zivot na Zemlji je skup, ali barem ukljucuje besplatno putovanje oko Sunca.
Bigamija - jedna zena previse.
Monogamija - takodje. |
|
|
|
|
goran k Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Apr 2006 Poruke: 58 Mesto: beograd
|
|
Bio sam u banja luci davno na ekskurziji,ali secam se da sam bio odusevljen gradom,i da bi voleo ponovo da ga posetim.Evo jos cuvam razglednicu koju sam mojima poslao,a to je bilo davno.
|
|
|
|
|
|
goga20 ~lavica~
|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Dec 2004 Poruke: 1092 Mesto: Linz
|
|
Jaooooo Banja Luka jako lijep grad, kad god odem dole prosetam do Banja Luke, nocni zivot je haus!
|
|
|
|
|
|
Grim™ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 26 Feb 2005 Poruke: 133 Mesto: Zagreb, trenutno
|
|
super grad...znam ga malo, uglavnom centar, i odusevljen sam....
imam puno drugova koji studiraju tamo
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|