:: |
Autor |
Poruka |
cezar1071944 Glas mog anđela
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...
|
|
Prepisivanje,casove iz fizickog,veliki odmor kad smo isli po uzinu,tj.trcali..kad sam zapalila cigaretu sa nekim devojkama,da budem kao i ja u "fazonu kao faca"a muka mi je bilo od nje,strasno..
|
|
|
|
|
|
barkos 77 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Avg 2009 Poruke: 46
|
|
Ја за 7 дана завршавам средњу школу, најлепши период у мом животу свакако, и најежим се кад помислим колико ће ми неке ствари недостајати.
Свакако ћу се сећати екскурзије у трећем разреду, па незаборавне матурске екскурзије, која је била недавно.
Професор филозофије је човек којег никад нећу заборавити, једноставно то је мит који хода. Такву легенду неверујем да ћу упознати у скорије време.
Добри професори, извале са часова, безбрижност, дружење током летњег распуста, пијанка са професором, кићење школе и испраћај прошлогодишње генерације матураната где смо отишли мртви пијани, и незаборавни детаљи са те свечаности.
Имао сам срећу да сам био члан невероватно доброг разреда, једне јако хомогене целине, где је увек владала позитивна атмосфера.
Све су то драге успомене, али долази време кад се треба уозбиљити, преселити се у други град, студирати, мислити на будућност.
Ти прелепи школски дани, наше лудости, несташлуци, дружење ...
Извињавам се свима ако сам удавио, морао сам, понеле су ме емоције.
|
|
|
|
|
|
|
|
www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Šta nikada nećete moći da zaboravite iz škole? |
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana prethodna 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 |
Strana 10 od 10 |
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|