www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

da li ste stalno doterane?
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~
::  
Autor Poruka
andjelaleks
Miss Domaći.de 2007
<font color=red><b>Miss Domaći.de 2007</b></font>

Godine: 36

Datum registracije: 12 Nov 2007
Mesto: nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 20, 2007 1:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam non stop doterana,naz bog drugif nego zbog sebe,volim to....

Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 37

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 20, 2007 12:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Samo vikendom, mrzi me bre svaki dan da se doterujem!

bubaaa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 04 Feb 2007

luxembourg.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 24, 2007 9:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa mislim da ne treba pretjerivati, treba se znati pristojno oblaciti, ali mislim da je ljepse vidjeti dotjeranu osobu nego osobu na kojoj vidis da ne drzi ni malo do sebe.

vekish
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 04 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 25, 2007 10:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam sredjena i kad sam u trenerci preko dana , nokti , kosa neka blaga sminka obavezno Very Happy

Tvoj_neko
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 18 Dec 2007
Mesto: ispod njegovih usana...

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 26, 2007 2:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

obozavam da se sredjujem i shminkam, tako da sam skoro uvek doterana i volim to. volim kada vidim devojku koja je non-stop sredjena, nashminkana, lepo obuchena. to mi je bash lepo. ali mi isto tako prija i da provedem dan bez trunke shminke, sa neobavezno vezanom kosom =)

shine
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Okt 2007

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 26, 2007 11:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne , zasto? Sebi sam lepa i bez sminke New Spiral

Strankinja
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Dec 2007

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 03, 2008 4:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kad sam bila mladja skoro uvek sam bila nasminkana i volela sam tu dosta da eksperimentisem. Kako sam prevalila 30-tu sve manje i manje se sminkam. Uglavnom se trudim da budem bez sminke. Maskara, sjaj u boji i to je to. Uvece od toga gde idem zavisi i sta cu da obucem. Ako je obicna setnja, onda sam lezarno i obucena i obrnuto. Smile

..:: MaYa ::..
Banovan!

° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
<b>° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °</b>

Datum registracije: 14 Okt 2006
Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 03, 2008 8:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kad mi se hoce... ovisi o raspolozenju...

~ Banetova Žena ~

nextajox
حزب الحيوان
<b>حزب الحيوان</b>

Godine: 35

Datum registracije: 16 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 06, 2008 5:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

volim biti doterana.kuci sam obucena opusteno i bez sminke naravno ali kad izadjem uvek volim biti doterana.naprimer ako odem ko kioska dovoljno mi je da stavim maskatu i kreon i malo sjaja a kada izadjem u grad sredim se skroz(puder,sjaj,maskara,senka,odelo,...)

maucetung
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 04 Dec 2005
Mesto: Sremski Karlovci

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 09, 2008 12:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne nisam uglavnom sam u kucnoj varijanti!

nocas su zaspala!

nadalina68
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 56

Datum registracije: 27 Maj 2006
Mesto: Bgd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 18, 2008 2:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Razz Mozda bi i trebala da budem nasmikana 24 h
shodno mojim godinama heh ,
ali nisam sminkam se i doterujem samo kada izlazim...
inace sam obicno u trenerci bas bas kucna varijanta Wink

boOmFunK_Mc`s
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 20 Jan 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 21, 2008 10:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lane86 je napisao/la sledeće:
Obično jesam... Ali, nema šanse da izadjem do prodavnice, a da nisam sredjena... Ne zbog nekog drugog, nego zbog sebe, ja se tako bolje osećam, a i uživam u tome...

Slazem se... Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~ -> da li ste stalno doterane? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  sledeća
Strana 10 od 12

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon