:: |
Autor |
Poruka |
andjelaleks Miss Domaći.de 2007
|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Nov 2007 Poruke: 328 Mesto: nis
|
|
ja sam non stop doterana,naz bog drugif nego zbog sebe,volim to....
|
_________________ """sareni leptir mog sivila,ne idu oni nevini sa krilima ,sta cu i ja medju zivima to sto me nevolis to je tvoje pravo moja sudbina ......" |
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Samo vikendom, mrzi me bre svaki dan da se doterujem!
|
|
|
bubaaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 04 Feb 2007 Poruke: 95
|
|
Pa mislim da ne treba pretjerivati, treba se znati pristojno oblaciti, ali mislim da je ljepse vidjeti dotjeranu osobu nego osobu na kojoj vidis da ne drzi ni malo do sebe.
|
|
|
|
|
|
vekish Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 04 Sep 2006 Poruke: 37
|
|
Ja sam sredjena i kad sam u trenerci preko dana , nokti , kosa neka blaga sminka obavezno
|
|
|
|
|
|
Tvoj_neko Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 60 Mesto: ispod njegovih usana...
|
|
obozavam da se sredjujem i shminkam, tako da sam skoro uvek doterana i volim to. volim kada vidim devojku koja je non-stop sredjena, nashminkana, lepo obuchena. to mi je bash lepo. ali mi isto tako prija i da provedem dan bez trunke shminke, sa neobavezno vezanom kosom =)
|
|
|
|
|
|
shine Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Okt 2007 Poruke: 59
|
|
Ne , zasto? Sebi sam lepa i bez sminke
|
|
|
|
|
|
Strankinja Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Dec 2007 Poruke: 14
|
|
Kad sam bila mladja skoro uvek sam bila nasminkana i volela sam tu dosta da eksperimentisem. Kako sam prevalila 30-tu sve manje i manje se sminkam. Uglavnom se trudim da budem bez sminke. Maskara, sjaj u boji i to je to. Uvece od toga gde idem zavisi i sta cu da obucem. Ako je obicna setnja, onda sam lezarno i obucena i obrnuto.
|
|
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
kad mi se hoce... ovisi o raspolozenju...
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
volim biti doterana.kuci sam obucena opusteno i bez sminke naravno ali kad izadjem uvek volim biti doterana.naprimer ako odem ko kioska dovoljno mi je da stavim maskatu i kreon i malo sjaja a kada izadjem u grad sredim se skroz(puder,sjaj,maskara,senka,odelo,...)
|
|
|
|
|
|
maucetung Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 4360 Mesto: Sremski Karlovci
|
|
Ne nisam uglavnom sam u kucnoj varijanti!
|
_________________ Ta tvoja oka dva,dva mala badema
sto mi ih posla Bog protiv vradzbina.
Umesto ordena na mojim grudima,
nocas su zaspala! |
|
|
|
|
nadalina68 Dobro upućeni član
|
Godine: 56
Datum registracije: 27 Maj 2006 Poruke: 623 Mesto: Bgd
|
|
Mozda bi i trebala da budem nasmikana 24 h
shodno mojim godinama heh ,
ali nisam sminkam se i doterujem samo kada izlazim...
inace sam obicno u trenerci bas bas kucna varijanta
|
_________________ vera,ljubav,nada |
|
|
|
|
boOmFunK_Mc`s Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Jan 2008 Poruke: 31
|
|
Lane86 je napisao/la sledeće: | Obično jesam... Ali, nema šanse da izadjem do prodavnice, a da nisam sredjena... Ne zbog nekog drugog, nego zbog sebe, ja se tako bolje osećam, a i uživam u tome... |
Slazem se...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|