:: |
Autor |
Poruka |
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
poison je napisao/la sledeće: | Na ovom albumu su sve pjesme iste.Ja baš nekako ne razlikujem jednu od druge nešto previše, a osim toga sve su neke dosadne i nema ni jedne pjesme na albumu koja odskače.Brena je prije na svakom albumu imala takve pjesme da bi svatko našo nešto za sebe, a ovaj album je stvoren samo za jedan ukus.i sve su joj pjesme lagane i nekako trome, ja na tom albumu nisam zapazila ni jednu življu pjesmu.Ovaj album mi možda i bude slušljiv kad budem u depresiji.Al ko što neko reče, imala je Brena laganica i prije al su bile jake za razliku od ovih.I mada me srce veže više za ona prošla vremena što se muzike tiče, ja se slažem i s vama koji kažu sad su druga vremena.Slažem se s tim, al i u ovim drugim vremenima ima zanimljivijih albuma i boljih pjesama.Ako već hoće bit u skladu s vremenom mogla je izabrat nešto zanimljivije. |
ne slazem se samo da je na svakom albumu imala pesme da bi svako nasao nesto za sebe,,,,onaj album gde je bila pesma tamba-lamba...ko se u tome pronasao?
naravno, Brena je Brena, i prepoznatljiva sa proslim pesmama, a mora se priznati da joj i ove bas leze
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
mjaut Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Avg 2006 Poruke: 18
|
|
ako tražite baš nešto življe,pijesma ,,zašto" je takva, i dobra grešnica je vedrija pijesma,nijestvar samo u muzici,nego i u tekstu,možda nisu za tulum,ali svakako nisu loše pijesmice
|
|
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
Ma ja te pjesme ne mogu slušat kad sam normalna, brijem da ću ih moć poslušat kad budem depresivna, a to nisam bila već dugo.Meni ni jedna od tih pjesama nije živa ni prosječno.
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Preslusao sam juce sve najnovije brenine pesme i to direkt sa njenog sajta .. i mogu vam reci da nisam bas nesto impresioniran znajuci njen kalibar i sta moze da uradi .. ipak je ona bolja sa Slatkim Grehom nego bez njega.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
gheo Odomaćeni član
|
Datum registracije: 22 Jan 2004 Poruke: 1019 Mesto: Timisoara (Temisvar), Banat
|
|
Boky je napisao/la sledeće: | Preslusao sam juce sve najnovije brenine pesme i to direkt sa njenog sajta .. i mogu vam reci da nisam bas nesto impresioniran znajuci njen kalibar i sta moze da uradi .. ipak je ona bolja sa Slatkim Grehom nego bez njega. |
A gde su Slatki Greh danas?
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Obozavam Brenu od malena i ne smem nista lose da kazem o njoj, cak i ako ne volim njene neke pesme...ona je i dalje carica
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
cekam koncerat
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
njanja1011 *look by njanja*
|
Godine: 37
Datum registracije: 14 Sep 2010 Poruke: 18239 Mesto: Između planina i mora...
|
|
Odvratna mi je...
|
_________________ "Kad bih znala da su ovo poslednje minute što te vidim,rekla bih ti:VOLIM TE,i ne bih glupo pretpostavljala da to već znaš..." |
|
|
|
|
beladinland Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Apr 2009 Poruke: 20 Mesto: Belograd
|
|
|
|
|
Preljepa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Avg 2012 Poruke: 19
|
|
Dok je Jugoslavije bilo, spomenete li nekom u svetu Jugoslaviju, odmah je svima na pameti bio Tito i Lepa Brena! Samo toliko!
|
|
|
|
|
|
mircestt Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Okt 2007 Poruke: 20
|
|
Zena koja je godinama na sceni, prava dama. Suludo je pricati o njenom pevanju-da nije dobar pevac ne bi trajala toliko dugo... Cak su joj i novije pesme odlicne, sto je za svaku pohvalu
|
|
|
|
|
|
alexioll Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Nov 2007 Poruke: 25 Mesto: beograd
|
|
Ko voli Brenu uzivace u grand diskoteci. Pevala je Momci na vidiku po prvi put cini mi se.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|