:: |
Autor |
Poruka |
Bojan_kralj ~Angel azul~
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina
|
|
Samo se setim mog komsije sto zivot provede u kanalu. Taj covek zavrsio samo srednju skolu. I onda kazem sebi "E ti Bojane moronu neces da zavrsis kao on" i odmah dobijem inspiraciju za ucenje.
|
|
|
dika88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 09 Nov 2007 Poruke: 34
|
|
Prvo u glavi nabrojim sve negativne posledice mog neuchenja.E ako mi se ni tad ne uchi,onda necu ni pokusavati.Pa i da padnes kolokvijum ili ispit,nije smak sveta.Sacekam da me prodje lenjost i onda za mnogo krace vreme sve nadoknadim.Kad se silim nista ne ulazi u glavu!!!
|
|
|
|
|
|
Djuka911 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Nov 2007 Poruke: 24
|
|
Babily je napisao/la sledeće: | A moraš???
Dajte neke savete??? |
Jednostavno kazes sebi - MORAS...
Jednostavno zamislis se - da li bolje da ucis sada i dobijes neku ocenu, nego kasnije da ucis duplo vishe za nesto...
I to je to...
Bitno je da je stolica topla
|
|
|
|
|
|
djurkovic19 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Sep 2007 Poruke: 10
|
|
lezim u krevetu i gledam TV..pomislim pa sta ako propusti neki film, ionako nista nemem od njega.. i tu se jedva nateram da sednem za sto, ali zato kad sednem onda mi neje tesko da ucim... tezak mi je samo taj momenat dok ne sednem za sto, a posle je sve ok
|
|
|
|
|
|
nek0 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Dec 2007 Poruke: 13
|
|
Najteze je poceti, a posle sve samo ide
|
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
kazes samom sebi;ako naucis dobices 5
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
Bojan_kralj je napisao/la sledeće: | Samo se setim mog komsije sto zivot provede u kanalu. Taj covek zavrsio samo srednju skolu. I onda kazem sebi "E ti Bojane moronu neces da zavrsis kao on" i odmah dobijem inspiraciju za ucenje. |
hihihhi, sjajno, e da sam ja ucila tako pod tim motivom
jednostavno,. nemas drugog izbora vec da zagrejes stolicu....
ili to ili kanal....
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
donboki Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 19 Jan 2005 Poruke: 10
|
|
Ma kda mi se ne uci bog ne moze da me natera na to
|
|
|
|
|
|
srpkinjica ~*+_pevačica_+*~
|
Datum registracije: 10 Dec 2007 Poruke: 1391
|
|
Ma ja kad krenem mogu brzo da naučim, al dok se nakanim treba mi 3 godine... To je najteže!
|
|
|
|
|
|
vekish Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 04 Sep 2006 Poruke: 37
|
|
Ma samo pomislim kako ce brzo biti kraj i kako ce mi biti dobroo kad zavrsim i odmah imam inspiraciju
|
|
|
|
|
|
Nuklearna_baklava Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Jan 2008 Poruke: 60 Mesto: kosovksa mitrovica
|
|
nastasenjka je napisao/la sledeće: | ja imam periode kada mi se bas bas ne uci i tada se nesto i ne silim...nije problem ni pasti ispit ni dobiti keca...ali onda kada znam da moram da ucim nema izvlacenja...zagrejem stoicu i to je to...nema ti tu neke specijalne mudrosti |
u rec ko ja!
|
_________________ здраво кензо !!! |
|
|
|
|
Grešnica ¤ grešna u ljubavi ¤
|
Datum registracije: 20 Jan 2008 Poruke: 5614
|
|
Kako sebe natjerati... Hm... Pitam se da li je uopće moguće nešto naučiti ako nemaš volje za učenjem? Meni kad se ne da učiti, pa makar imala nekakav test ili odgovaranje, ja se neću mučiti štrebanjem... Odnosno, učenjem s nerazumijevanjem...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|