:: |
Autor |
Poruka |
Brana voli MEDENE Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 08 Jul 2006 Poruke: 644 Mesto: ...MESTO MALENO....
|
|
Meni su njegove pesme fenomenalne...bas po mom ukusu, ne volim ga kao pojavu, ali smao kad peva, kad uvati da prica onda mi je zlo
Pao sam na dno
Ne daj da ti ljubav srecu kvari
Hiljadu puta
Koma
Civas
Ma ima brdo dobrih pesama, mrzi me da nabrajam...
|
_________________ ... Padale su tvoje kise pored mene zedne..pevale se pesme tvoje, za mene nijedne.... |
|
|
|
|
Tanji Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Jul 2007 Poruke: 11 Mesto: Obrenovac
|
|
Dobar je on pevac,samo se malo cudno ponasa i izgleda!Lukasove pesme koje najvise volim su :Voljena,Udari prva i Burbon!
|
_________________ ....ŽIVOT SVOJ NE VOLIM K'O TEBE JA,ŽIVOT MOJ BEZ TEBE SAMO STVAR JE PROLAZNA,BEZ TEBE SE NA MOM DLANU NE VIDI ŽIVOT MOJ,I ZATO NIKAD NE IDI....... |
|
|
|
|
KLICIC Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Jul 2008 Poruke: 182 Mesto: Cazin
|
|
Odlican je pjevac i ima super pjesme samo je steta sto je cesto po zatvorima.
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
kralj
mozda se poslednjih godina malo iskvario, pesme mu nisu kao ranije sto su bile ali vecina njegovih je bas za kafanu i bacanje casa
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Jedan od retkih za čije pesme mogu da kažem da ih, uvek, rado slušam... ima dobre tekstove, ume da ih "iznese" na pravi način... jednostavno... obožavam da ga slušam... Ali, moram priznati da su mu stare pesme nezamenljive i da od ovih novih... poneka je hit... Ali, bez obzira na sve... sve pesme mogu da slušam stalno...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
Ptolemej uvatija te, anđele
|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...
|
|
Pa ima poneki novi hit, stare su mu pisme bile dosta bolje
Najviše mi se dopada "Pao sam na dno" od novijih
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Dobar pevač . Novi album mu je za svaku pohvalu
|
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Svaka pesma sa novog albuma je kvalitetna i dobra. Glas, nema komentara... najbolji.
|
|
|
|
|
|
ana1632 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 17 Jul 2007 Poruke: 8
|
|
|
|
|
Zsejla Dragonfly
|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Mar 2007 Poruke: 3296 Mesto: Sarajevo
|
|
Super pjevac, sjajni tekstovi, odlicne pjesme...
"Udari prva" mi je danima na repeat-u...nekako sam se pronasla u njoj...
|
_________________ Beer is the cause and solution to all of life's problems. ~Homer Simpson~ |
|
|
|
|
KInder Torta Moj Dobri Anđele...
|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...
|
|
Sta ja znam... Ima dobrih pesama... Najvise mi se svidja ova nova - BAJPAS! Za medalju je!
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
|
PCFun Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Dec 2008 Poruke: 2
|
|
Od Ace dobre pesmu po meni su Niko kao ti,Nisam dobar bio i jos mnoge...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|