:: |
Autor |
Poruka |
jovana_88_nis Iskusni član

|
Datum registracije: 31 Avg 2007 Poruke: 913

|
|
Upozna me bez šminke,pošto se jako retko šminkam,pa mi to i nije neki problem.
|
|
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
On me voli takvu kakvu jesam,bilo sa šminkom ili bez nje..Ne nosim šminku zbog njega već jer se ja osećam bolje i zavodljivije
|
|
|
|
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
to mu je što mu je... upoznao me je bez šminke i navikao tako...
inače, zadnji put sam šminku stavljala na lice.... hmmm... beše to za venčanje... znači pre 5 god.
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
uopste mi ne bi palo na pamet da odmah to jutro trcim da se nasminkam...
kao prvo, izbegavam sminkanje i volim prirodnost...i to je ono sto bi njega privuklo kod mene...ako zeli nafrakane i opsednute izgledom, neka trazi drugu slobodno...
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Treba da me prihvati onakvu kakva jesam.
|
|
|
|
|
 |
milka cokolada ***тиха вода***

|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Jul 2008 Poruke: 1239 Mesto: С р б и ј а, бре!!!

|
|
Nisam bas bila u nekom naj, naj izdanju kada smo se upoznali!Dakle, opustena i bez sminke.Takva sam mu se svidela, takvu me najvise voli...Nisam ni mislila o tome da li ce mu smetati kako izgledam kad se probudim, jer sam bila suvise srecna da bih uopste mislila o bilo cemu!
Rekao mi je da sam slatka....Sad, da li je lagao ili ne...Sve u svemu, nemam frku i obozavam da se budim kraj njega!
|
|
|
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
Heh... moran reć da mi je bilo svjedno.
Volin se šminkat a i nije mi ni bed bez sminke izac..tako da....
a naravno da je njegov komentar bija da san ovako lipša hehe.
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
AnCHi_90 ♥J'veux ton amour♥

|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Jun 2008 Poruke: 2401 Mesto: ...peta strana svijeta...

|
|
Ja sa tim nemam problema,full make up imam na sebi samo kada izlazim vikendom,a ostale dane na sebi imam samo malo bronzera na obrazima,maskare dovoljno samo da malo istaknem oci i providan sjaj,tako da razlika sa shminkom i bez nje uopshte nije primjetna...a nas dvoje smo vec dugo zajedno tako da sam ja njemu divna i ovako i onako
|
|
 |
TAMARA MAGIS ***bombica***

|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380

|
|
nikada nisam brinula o tome,ne nosim tonu sminke,mislim da me je cak bez sminke i upoznao
kod mene je to uvek diskretno,maskara ili sjaj za usne,ponekad mi se cini da sam mozda i lepsa kada sam potpuno prirodna i nemam kap sminke na licu,hvala bogu pa imam dobar ten,priroda je cudo
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
 |
Crnokosa_Titeljanka Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 26 Mar 2008 Poruke: 20

|
|
gorec16 je napisao/la sledeće: | ja nemam takvih problema,jer nikad ne stavljam tone šminke
kao neke cure,nego samo olovku i maskaru na oči i labello
na usne za zaštitu i to je to.smatram da je prirodno najljepše,
malo šminke ne škodi,ali previše je previše! |
takodje. .
|
|
|
|
|
 |
Budja 88 Odomaćeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jul 2008 Poruke: 1679 Mesto: ...u njegowom zagrljaju,daleko od tudjix pogleda...

|
|
Odušewio se... Woli me onakwu kakwa sam,a ne maskiranu...
|
_________________ Swi moji gresi ljubaw su ubili,
jedino Bog može da me iskupi... |
|
|
|
 |
andrejica Tico & Ada

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica

|
|
jok.. nije mi uopste problem da me vidi bez sminke.. ako me voli, voli me ovakvu kakva jesam
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|