:: |
Autor |
Poruka |
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
kako kad...ali pre vise za romantiku
|
|
|
|
|
|
toni2006 $$ doctor 4 love $$
|
Datum registracije: 28 Maj 2006 Poruke: 9515 Mesto: purger city
|
|
brzi sex ima svoje draži pogotovo kad je i partnerica napaljena
|
|
|
|
|
|
Umetnik... Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 56
Datum registracije: 14 Sep 2007 Poruke: 89 Mesto: Čačak
|
|
dejanmm je napisao/la sledeće: | zavisi od devojke. ako je povucena onda je vise za romantiku, ako je divlja ona je za brz sex |
Kakva glupost....
|
|
|
|
|
|
Djole_BG Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Jun 2005 Poruke: 700 Mesto: Beograd
|
|
I jedno i drugo..........
|
_________________ Cilj opravdava srestva !!! |
|
|
|
|
kissme_ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 30 Nov 2008 Poruke: 82
|
|
Kobinacija. Prvo zestoko, pa onda polako njezno uz poljupce..pa opet zestoko...mmmmm...
|
|
|
|
|
|
Unstoppable Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 12 Sep 2007 Poruke: 20 Mesto: Odzaci
|
|
zavisi koliko imamo vremena
|
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Više volim romantiku.Jednom mi se desio brz sex i nisam ni stigla da se unesem
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
ja emotivna, sta cu
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
Kako kad.I kako s kim Al uglavnom volim da se malo zabavimo u sexu a ne samo gurni op cup gotovo Al definitivno nikad nisam bila tip za sex uz hrpu svijeća il tako neke ljige.Zapravo najviše pamtim jedan brzi divlji sex na stepenicama doma zdravlja u nekom selu usred ciče zime po kiši Takve stvari se pamte a ne svijeće i nježna šaputanja.ustvari više volim manje romantičan sex, al to ne znači da u njemu ne smije bit puno dodira nego samo ono osnovno na brzaka.Volim puno dodira, al divljih a taj sex na brzaka, ono fakat fakat fakat na brzaka mi se događa samo ako sam na nekog napaljena nemjerivo, nenormalno, jače nego ikad
|
|
|
tangens Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Jan 2009 Poruke: 84 Mesto: MESTO
|
|
ma romantika je prava stvar , sve sto je brzo to je i kuso
|
|
|
|
|
|
ticcky Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Dec 2008 Poruke: 88 Mesto: Podgorica
|
|
poison je napisao/la sledeće: | Kako kad.I kako s kim Al uglavnom volim da se malo zabavimo u sexu a ne samo gurni op cup gotovo Al definitivno nikad nisam bila tip za sex uz hrpu svijeća il tako neke ljige.Zapravo najviše pamtim jedan brzi divlji sex na stepenicama doma zdravlja u nekom selu usred ciče zime po kiši Takve stvari se pamte a ne svijeće i nježna šaputanja.ustvari više volim manje romantičan sex, al to ne znači da u njemu ne smije bit puno dodira nego samo ono osnovno na brzaka.Volim puno dodira, al divljih a taj sex na brzaka, ono fakat fakat fakat na brzaka mi se događa samo ako sam na nekog napaljena nemjerivo, nenormalno, jače nego ikad |
Jao poison,ne mislis da si malo preotrovna...
|
|
|
|
|
|
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ
|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416
|
|
Hahahah ajme teme
Pa rekla bi neka mišanca..
Mix toga dvoje
Ako imamo vrimena onda definitivno neka romantikica, ako pak žurimo a napaljeni smo - jedan brzi nije na odmet
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|