:: |
Autor |
Poruka |
Strasni GIMLI Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Sep 2005 Poruke: 105
|
|
Da,danasnje mlade cure od 15-17god,su neverovatne..Bas se trude da ostave paznju na okolinu. Jedna prijateljica koja ima 15 god. ide u srednju skolu, u Beograd,inace kaubojska skola,svaki dan sminka,ful sredjena ide na casove , preko vikeda obavezno kafici,splavovi.....pitam je sta ti roditelji kazu,ona mi odgovara kako je podrzavaju.... A facebook,ZLO,tu se tek vidi sve i svasta....
|
_________________ mene niko ne voli |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Ma roditelji su tu najgori, da obracaju paznju bilo bi nesto, nego okrenu glavu, kazu moje dete se zabavlja, a kasnije ima da bude silovano ili oteto ili ubijeno...brrr grozim se
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
|
|
|
Da,u fazonu su neka ima ono sto mi nismo mogli imati..Sticajem nekih okolnosti na osnovu ove prije (predhodno spomenute) upoznao sam dosta tih,kako da kazem ,klinki.... Malo sam ih propitivao,sta vole da rade,i tako to..... Svaka do jedne,PROVOD,na prvo mesto.... Jednoj su roditelji strogi,ona da bi mogla da ide u provod,obavezno ide kod babe u Bosnu,i luduje do ranih jutarnih casova...Namazanije su cak i od onih koje imaju 40-50god....A kada im spomenem,momke,uuuuuu,tu je..... Tu se takmice koja ce u telefonskom imeniku imati vise "frajera", pa koja bolja od koje zavlaci.....A necu da gresim dusu,umeju da prave kolace,torte,sarme savijaju i tako to...
|
|
|
|
|
|
|
|
Pazi, svako od nas zeli provod, ali isto tako svako od nas ima svoju definiciju za provod. Moja definicija definitvno nije ista kao njihova. I ovde gde sam ja ima takvih, zatrudne sa 12-13 godina, a jedva i dobile menstruaciju, jos uvek bubuljice umesto grudi imaju. A i na kraju, cemu sve to? Dokle ce to da ih dovede. Takmice se izmedju sebe...e Boze..Zasto se ne takmice koja ce biti bolja u skoli, koja ce biti otmenija?
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
mersiha-h Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 49
Datum registracije: 09 Mar 2010 Poruke: 3
|
|
Bojim se...imam kćerku od 10 godina ...sta je ceka :O...
|
_________________ ..sanjaš opet sanjaš što će ti sva ta prostranstva ljubav neznana što će ti jad poslije svega prozor otvoren u nigdje... zrela pahulja snijega sanjaš li sanjaš budalo nepopravljiva tragaču sreće... |
|
|
|
|
|
|
|
ceka je ono kako je odgojis. nauci je sta valja i sta ne valja i nadaj se najboljem
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Šta god mi govorili, mada se slažem sa skoro svim postovima i u svakome ima ponešto od istine, važno je i presudno kućno vaspitanje i harmonija doma, sve kreće iz porodice, to je istina. Ako roditelji i djeca imaju dovoljno povjerenja jedni u druge, ako ta ista djeca vide svoju majku kao damu ali ne "damu glumicu", oca u kome će uvijek naći zaštitu a ne osudu i galamu i prekoravanje, sigurno je da neće imitirati silne pjevačice koje osim oskudne garderobe, imaju i oskudnu pamet i fond riječi na koje bi se jedan lingvista odrekao svega iza čeka stoji i godinama gradi, ako posmatraju razne sponzoruše (nemojte samo da mi kažete da ta vrsta ne postoji, molim vas), te će djevojke imati i normalno djetinjstvo i normalnu mladiosti i budući život, vjerujte. Sve kreće iz kuće. Ulica neće uticati na takvu djecu čiji roditelji dobro poznaju slabost svog djeteta, strah, brigu ili ne daj bože bilo koju vrstu maltretiranja, Ja još želim vjerovati da nam djeca nisu toliko iskvarena, želim još vjerovati da oni koji postaju roditelji, tu obavezu shvaćaju moralno i sa toplinom i brigom za svoj porod.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
|
^^^ slazem se...mada isto zelim da dodam da je to sve od osobe do osobe. Neke i pored strogih roditelja rade sve ovo gore navedeno, a roditelji nemaju pojma. Lepo se obuku za skolu, pa se presvuku u minic.
Naravno, odgoj je skoro 80% od svega ovoga, ali isto ako vazno je i drustvo a i sama osoba.
|
|
|
|
|
|
|
|
Mediji su sada najveci faktor, medju kojima prednjace TV i internet,pa razne zute stampe.....trazi se neka sloboda za sedmu silu,a oni truju omladini najvise....
|
|
|
|
|
Rene Artoa Добар дечко
|
Godine: 34
Datum registracije: 16 Mar 2010 Poruke: 1530 Mesto: Belgrade
|
|
nije sve u vaspitanju i medijima ima nesto i u genima
|
_________________ Ја сам анђео у облику твора!
|
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
Ima tu i vaspitanje, i okolina i ti kao covek kakav si.
naravno, sve potice od vaspitanja. Ali, i sami znate, danas roditelji ceo dan rade, dodju kuci, nemaju ni vremena da se jave deci, a kamoli da pricaju o nekim ozbiljnijim temama.
Onda je tu okolina, kad dete dodje u skolu, vaznije mu je sta ce reci drug nego roditelji.
A onda.. osoba.
Ja nit sam se drogirala, pusila, kurvala se.. a.. bila sam u drustvu vise vremena gde su mi nudili i da pusim, i da probam drogu i da spavam da nekim tamo
Hvala mami koja me je vaspitala, objasnila sta je dobro, sta ne, provodila dosta vremena samnom, hvala -neznamkome- sto nisam znala sta je kompjuter, FB, igrice, i ostale nebuloze, novine...blabla.. sto vragova.. ko bi sve pohvatao??
Naucena sam da verujem i slusam sebe, a ne druge, i da nema te sile zbog koje ja mogu uraditi nesto sto necu.
I naravno, danas se sve vrti oko para, a ne oko coveka.
Vreme je novac. Sve se vrti oko toga.
Deca dobiju sve sto zele, i onda.. svet je takav kakav jeste danas. Razmazenost.
Tesko da ce se ovo ispraviti.
|
|
|
|
|
|
|
|
Mozda zato sto su mnogi muskarci sa devojkom samo zbog seksa, a neke to gledaju da jedino tako mogu da dobiju nekog decka.
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|