www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Njegov najbolji drug...
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 27, 2007 4:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni su moji najbolji drugovi kao braća i onda momentalno i njegovi. to bi mi onda bilo nešto kao incest, majko mila, ni u snu ne mogu zamislit.
i nije mi se dogodilo, iako su ugl prijatelji mojih momaka svi bili sjajni momci, uvijek su me voljeli, ali kad sa početka znam da tako nešto ne može postojati, onda se poslije ni ne gledamo drugim očima.

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 28, 2007 5:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
meni su moji najbolji drugovi kao braća i onda momentalno i njegovi.

ne razumem? njegovi najbolji drugovi su tebi kao braca? ili se ti brzo vezujes za ljude ili pokusavas da nam kazes da ih samo trpas u tu "bespolnu" kategoriju kako bi sebi "skratila" muke? Cool
Njegovi drugari su i moji drugari ili u krajnju ruku poznanici. U dobrim smo odnosima, javimo se jedni drugima, caskamo, napravimo dobru atmosferu kad smo zajedno i..mislim da je to dosta. NEke koje znam duze, dopustam neki blizi kontakt tj razgovor,a ostalo..pa.ostalo je sve samo shala Cool

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 28, 2007 10:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

:LOL: je napisao/la sledeće:
Citat:
meni su moji najbolji drugovi kao braća i onda momentalno i njegovi.

kako to misliš da bi skratila si muke? Confused

pa nisu mi baš kao braća, ali od početka ih smatram nekim u koga se ne mogu zaljubiti i uvijek mi je tako bilo...stvorim tu neku distancu tj granicu ali su to isto ljudi sa kojima sam uvek mogla i da se zezam i pričam, kao i sa mojim najboljim drugovima. tako je bar meni bilo Wink

ne znam samo što je to toliko danas strašno imati muške drugove i prihvatiti drugove svojih momaka kao i svoje. mislim, ako se poznajemo dugo i izlazimo zajedno, pomažemo se i slično, a pri tom se ne zaljubimo jedni u druge, svima je to odmah čudno.

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 29, 2007 12:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^ da bi skratila muke? Wink nisam nista spec mislila,nego ono u stilu,ako je neki od njih bas ono kao "hot hot hot" da ne bi pala u "iskusenje" (hm,pa zivi smo ljudi,desava se). u tom smislu "muke".
Razumem o cemu pricas i delim tvoje misljenje. Drustvo je drustvo, tj drugari su drugari (diskutabilno da li tu ima p.r.a.v.o.g drugarstva,ali druzenja svakako da ima) i ja sam nekako dok sam odrastala imala musku ekipicu i bese mi jako lepo.Ne bih taj period menjala ni za sta na svetu celom Cool

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 29, 2007 3:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

:LOL: je napisao/la sledeće:
^ da bi skratila muke? Wink nisam nista spec mislila,nego ono u stilu,ako je neki od njih bas ono kao "hot hot hot" da ne bi pala u "iskusenje"

aha, sorry, nisam te skužila lijepo:) , mislila sam da si ti mene pogrešno shvatila - tj da ja stvaram tu granicu jer se bojim sebe da ću se zaljubit. nije, jednostavno nikad me nisu ni privukli pa valjda zato nemam ni neko iskustvo, ali tko to zna. Smile Smile

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 09, 2007 7:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nebi ništa tu, držala bi se svoga momka kojeg volin. Uništit vezu i prijateljstvo, nesrića samo.

MARINA-NS
Shukran La Kul Shi
Shukran La Kul Shi

Datum registracije: 02 Okt 2005
Mesto: Kul Makan Wen Fi Shams (Novi Sad)

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 12, 2007 10:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uf mrzim o tome da pricam, njegovo drusto je jako "bolesno" i on je svestan toga, ima jednog jako dobrog druga i to je to a ove kvazi drugove ja ne racunam a ni on! od pocetka veze me je drzao na nekoj distanci nije mi bilo jasno zbog cega, e onda smo se par puta videli sa njegovim drugarima i sve mi je postalo kristalno jasno!

Sto ne moze nikad covek, to andjeo uvek moze, al' malo, malo mu treba, da ljudski oblik dobije i pravo lice otkrije malo, malo mu treba, da zavidi i udari da boli ga i krvari malo,malo mu treba, zato mi nista ne veruj i gresnom rukom ne miluj jer malo malo mi trebaaaaaaaa!

andjeo-s-greskom
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 28 Avg 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 12, 2007 1:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uzimajuci u obzir da se radi o dugoj vezi i da se volim, sva desavanja, i ne znam ti kakva hemija s njegovim drugom, bi bila samo trnutna i prolazna, tako da svoju vezu koju smo oboje gradili ne bih zeljela unistiti za malo zabave i nepromisljanja...toliko...

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 17, 2007 5:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Njegov najbolji drug je moj dobar drug, tako da nemam nekih problema

Tvoj_neko
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 18 Dec 2007
Mesto: ispod njegovih usana...

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 18, 2007 2:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

joj, to je strashno...ali nekad jache od svega...
meni se dogadja...mnogo sam zaljubljena u njegovog (nekada) najboljeg druga! njih dvojica se vishe ne druze, mrze se i mnogo mi je krivo zbog toga. bili su nerazdvojni 15 godina, a sada bukvalno reze kada se vide. sa dechkom sam dve i po godine, a pre par meseci sam se poljubila i vidjala nekoliko dana posle sa njegovim najboljim drugom. hteli smo da budemo zajedno, ali kada smo mu to rekli on je poludeo (normalno...). njih dvojica su tada ostali nerazdvojni, a ja sam ispala jedini krivac u celoj prichi. posle se desilo neshto strashno sa njima, i ja sam se pomirila sa dechkom, a njih dvojica su se zamrzeli...
krivo mi je shto sam na neki nachin JA ta koja je unishtila to prijateljstvo, velika sam nula od devojke. ali, isto tako, ni on nije nikakav prijatelj. i kad samo pomislim kako se moj dechko osetjao kada se razocharao u dve osobe koje su mu najvishe znachile...
sada smo i dalje zajedno, ali ja umirem za tim "drugom". medjutim, mi nikada netjemo biti zajedno, "drug" se plashi...

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 18, 2007 4:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E zeznula si se mnogo tu, sta da ti kazem Sad

jovana_88_nis
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 31 Avg 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 18, 2007 7:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tvoj_neko je napisao/la sledeće:
joj, to je strashno...ali nekad jache od svega...
meni se dogadja...mnogo sam zaljubljena u njegovog (nekada) najboljeg druga! njih dvojica se vishe ne druze, mrze se i mnogo mi je krivo zbog toga. bili su nerazdvojni 15 godina, a sada bukvalno reze kada se vide. sa dechkom sam dve i po godine, a pre par meseci sam se poljubila i vidjala nekoliko dana posle sa njegovim najboljim drugom. hteli smo da budemo zajedno, ali kada smo mu to rekli on je poludeo (normalno...). njih dvojica su tada ostali nerazdvojni, a ja sam ispala jedini krivac u celoj prichi. posle se desilo neshto strashno sa njima, i ja sam se pomirila sa dechkom, a njih dvojica su se zamrzeli...
krivo mi je shto sam na neki nachin JA ta koja je unishtila to prijateljstvo, velika sam nula od devojke. ali, isto tako, ni on nije nikakav prijatelj. i kad samo pomislim kako se moj dechko osetjao kada se razocharao u dve osobe koje su mu najvishe znachile...
sada smo i dalje zajedno, ali ja umirem za tim "drugom". medjutim, mi nikada netjemo biti zajedno, "drug" se plashi...

Inače ne volim da bilo koga "opravljam" i da dajem savete jer mi je jasno da većina na kraju uradi po svome,ali ovo moram da prokomentarišem!
Kažeš žao ti je tvog dečka što je doživeo da ga izdate baš vas dvoje,ali ti ga ne voliš a i dalje si s' jim.
Hoću da ti kažem samo (s'obzirom da sam pročitala tvoju poruku u temi -da li vas je ikad udario momak) da mislim da time što si i dalje s'njim samo mučiš i njega a i sebe (mislim na batine).
Ti bi ga očigledno ostavila da se kako kažeš "drug" ne plaši,ili grešim?!
Kako god, bolje je da budeš sama nego u takvoj vezi Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Njegov najbolji drug... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  sledeća
Strana 10 od 12

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon