:: |
Autor |
Poruka |
genius25 Iskusni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908

|
|
rade speglam masinu vesa i to mi nepada tesko jer skupo placa robu pa je volim i odrzavati nego da operem suideSve peglam od gaca pidama potkusulja pa do majca i hlaca
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
 |
Nutella-girl Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 10 Okt 2006 Poruke: 12

|
|
moj najveci neprijatelj.....
|
_________________ Vasa Nutty  |
|
|
|
 |
KristinaNS Prijatelj foruma

|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad

|
|
Peglanje mi ne predstavlja neki veliki problem i opterecenje,to mi je jedan od drazih kucnih poslova....
Dok recimo usisavanje ne podnosim
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
 |
Babily Veciti optimista

|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506

|
|
Ne umem da peglam (sto mozda i nije bas pohvalno, ali tako je) i nikada nisam nesto ispeglala.
|
|
|
|
|
 |
slatka_sanerka Anđeo s greškom

|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

|
|
ma nije mi lose peglanje , vise to volim nego da perem sudje
|
|
|
|
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
ja bas volim da peglam, malene decije stvarcice pogotovu
|
|
|
|
|
 |
vrca86 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 16

|
|
Ajoj peglanje...meni je to najomiljeniji posao...nema nista ljepse nego muziku do daske i peglati ili nest slicno raditi...mene to stvarno smiruje...
|
_________________ vrca86 |
|
|
|
 |
Vampirela Upućeni član

|
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 454 Mesto: Tamo gdje je on...

|
|
peglam samo ono sto moram i kad moram...ves odma poslije susenja u susilici slozim tako da se ne mora peglati.
|
_________________ LJubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objasnjavati i kojoj ne treba traziti razlog! |
|
|
|
 |
jovanicar *mala_garava*

|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Jul 2006 Poruke: 1505 Mesto: Bijeljina

|
|
meni pegla moja mamica...
|
|
 |
rabby Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 05 Jan 2006 Poruke: 216

|
|
ja peglam jako malo... pazim da imam stvari koje se ne guzvaju pa popeglam samo traperice i kutu jer studiram kemiju pa da to na nesto lici... al ovo s kutom zna biti i zanimljivo... jednom je nesto eksplodiralo pod temperaturom i samo je velika rupa ostala...
|
|
|
|
|
 |
genius25 Iskusni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908

|
|
Stavim stol za peglanje sjednem na kompjutersku stolicu upalim film i peglam i to traje jer imam puno robe sve perem i peglam naopacke i stalno si kupujem nekaj novo i preslacim se Nije mio mrsko pegati a kolkogod mi se nekad neda ipoak je bolje od pranja suda
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
 |
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄

|
Godine: 45
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...

|
|
Peglanje... kako kad, nekada mi je zanimljivo (i tada peglam) a nekada zamara (tada štafetu predam mami). Šalu na stranu, ok mi je da peglam peškire, čaršave, krpe, sve te fine stvari koje nemaju dosadne kragne, rukave, ranfle... ko će sa svim tim dodacima da izađe na kraj?!
|
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
 |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|