:: |
Autor |
Poruka |
dragance13 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Mar 2007 Poruke: 19

|
|
okolina bijeljine
|
|
|
|
|
 |
dushi333 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 02 Feb 2007 Poruke: 75 Mesto: Tetovo

|
|
karlovac grad u Hrvatskoj
|
_________________ vatra je u suncu al zemlja je ta koja gori,oci se zaljube a srce je to koja pati.... |
|
|
|
 |
sarjann Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Mar 2007 Poruke: 19 Mesto: Beograd/Muenchen/

|
|
Jelsa na Hvaru..... iako nisam rodjen tamo....
|
|
|
|
|
 |
Zbucka Upućeni član

|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Mar 2007 Poruke: 473 Mesto: Rajvosa

|
|
Rodjena u Sarajevu, ali djetinstvo sam provela u Valjevu..... Mnogo mi je drag taj grad....
|
_________________ Svako od nas neku svoju priču ima,
Što u tami tišti, a puteve bira,
Samo kad je hladno,kad umori zima
Slutimo je tuzni na krilu leptira... |
|
|
|
 |
TweexY Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Sep 2006 Poruke: 116

|
|
Cetinje, prijestonica Crne Gore... Moje uspomene su tu, i uvijek ce biti gdje god da odem...
|
|
|
|
|
 |
Marija... AnGeL_oF_LoVe

|
Datum registracije: 03 Avg 2006 Poruke: 2549

|
|
U Kostolcu. Živela sam tamo do svoje pete godine, i ostale su mi lepe uspomene.
|
|
|
|
|
 |
marinela12 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 51
Datum registracije: 31 Mar 2007 Poruke: 46 Mesto: Beograd

|
|
U Bitolju...tamo mi je ostalo srce i dusa,tamo sam rodjena,tamo sam odrasla...moja skola...prva simpatija...prva ljubav...moji prijatelji...svi moji su tamo,volim taj grad,kako mi sad fali.
|
_________________ kad je oko slobodno vidimo
kad je srce slobodno volimo |
|
|
|
 |
young_ Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 77 Mesto: Beograd

|
|
[quote="Srculence101"]Svako od nas ima uspomene iz detinjstva i iz grada u kome su odrasli.. odakle se pamte svoji prvi koraci.. prve reci.. svoja prva i prava prijateljstva.. ona mest tajna gde ste se igrali po blatu.. naucili kako da vozite biiklu.. i ostale stvarii. gde vam je srce stvarno ostaloo... gde su vam prve ljubavi ostale.. i gde bih ste se i danas secali onih posebnih momenata kad posetite to mestoo
znaci nisam emotivna osoba... ali zamalo si me rasplakala...
meni je sve ostalo u beogradu...
sve sto si tu nabrojila... znaci shok... keve mi...
aj zivi mi bili i
Bgd jerkovic Beton
|
_________________ Kada zivot vise ne mozes ti da zoves svojim, i kada neko drugi sudbinu ti kroji, i kada tvoji snovi vise ne budu tvoji.. mali trachak nade uvek mora da postoji... |
|
|
|
 |
sasaklaric Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 20 Mar 2005 Poruke: 211 Mesto: rijeka

|
|
posto nigdje nisam dugo ostajao ne mogu svoja sjećanja vezati samo za jedno mjesto. ipak bi za rovinj i mostar vezao najljpše trenutke djetinjstva
|
|
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Trazi se ime mesta za koje su vam vezana secanja iz detinjstva, dakle postovi tipa "Ovde gde sam trenutno"...."Ovde gde i zivim"... "Ovde gde sam rodjena"... "Tamo daleko"... bice brisani ukoliko ne sadrze i naziv grada.
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
Sale R. Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 2

|
|
Iskreno, ne volim da se prisjecam svog djetinjstva,a razlog tome je rat na prostorima BiH! Ne mogu reci da nisam imao lijepih trenutaka i u tom periodu ali ruzne slike tadasnje mracne svakodnevice bacaju u sjenu sve lijepe dogadjaje mog djetinjstva! Zbog toga svoj rodni grad nisam mogao da upamtim po lijepim dogadjajima i iskustvima kao vecina vas! Vise volim da se sjecam perioda iz blize proslosti i gradova koje sam obisao od kraja rata pa na ovamo, kao sto su BG, NS, Budva, Herceg Novi...
I ovom prilikom saljem jedan veliki pozdrav za Crnogorsko primorije a specijalno za Budvu, jer me za taj grad vezu zaista lijepa sjecanja i emocije!
|
_________________ Sale |
|
|
|
 |
NEVALjALA_na_kvadrat Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 26 Jan 2007 Poruke: 37 Mesto: Freiburg/Deutschland Negotin/Srbija

|
|
eh moj Negotin
Bg, naj vrelije uspomene kazem samo autobuska stanica u pola5 ujutru 8) 8) 8)
Onda Frankfurt , London i Moskva
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|