www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ljubomora
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  

Da li ste ljubomorne?
DA
72%
 72%  [ 75 ]
NE
27%
 27%  [ 29 ]
Ukupno glasova : 104

Autor Poruka
škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 03, 2007 1:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljubomora... najgora stvar koja se moze vuci kroz vezu... Ako ne verujem zasto bih se onda trudila oko veze, zasto muciti i sebe i njega? Ne volim opterecivati decka ljubomornim scenama, ali takodje ni ja ne volim da on meni ljubomorise i prati svaki moj korak. Ako mi kaze da je s Dejanom, onda ja verujem da je s Dejanom, a ne Jelenom, Ivanom ili nekom trecom Very Happy

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

*miss jr*
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 08 Feb 2006
Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 09, 2007 8:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I jesam i nisam, sve u granicama... Mislim da je nesto ljubomore ok, dokle god ne postane bolesno. Mada u principu on sve zna a i ja...

Ivica 36
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 55

Datum registracije: 04 Jun 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 10, 2007 12:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

u granicama normale da, ali previše ljubomore unosi sumlju i onda dolazi kraj

please
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Apr 2006
Mesto: pogresna drzava

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 10, 2007 9:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisam ljubomorna ali sam sujetna mislim Rolling Eyes
ono sto ne znam,ne boli me.
ali ono sto se desava na moje oci ne mogu da podnesem
jer mi je ponizavajuce Sad

sErgey
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 40

Datum registracije: 09 Mar 2007
Mesto: rajvosa-raj na zemlji

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 18, 2007 5:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

siuran sam da su svi ljudi ljubomorni samo što to neki znaju sakriti a neki ne

dream_fairy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 24 Maj 2007
Mesto: sa one strane duge u novom sadu

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 05, 2007 3:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mrvica ljubomore je zdrava...znaci da vam je stalo...

jelena90
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 34

Datum registracije: 06 Okt 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 05, 2007 6:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Ja mislim da je ljubomora nesto najgore u zivotu...

Slazem se sa ovim...trenutno sam u vezi sa deckom koji je uzasno ljubomoran i to me toliko nervira!ne voli da me vidi cak ni sa drugom da pricam...ccc...ali ljubav je to... Wink Wink Wink

Nocas nek misle da sam ku#va,da je vredno telo moje,nocas me ljubi ko god zeli,a ja cu zeleti usne tvoje,nocas nek vino utice na mene,nek me boli i vredja pogled tvoj,nocas me mrzi i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi NOCAS SAM KU#VA SAMO ZBOG TEBE!!!

Budja 88
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 36

Datum registracije: 25 Jul 2008
Mesto: ...u njegowom zagrljaju,daleko od tudjix pogleda...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 16, 2008 2:23 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam ljubomorna...
Možda malo,al' kad mislim da je to zaista potrebno...
Ljubomora je jedna wrsta nepowerenja,a ja njemu werujem...

dragana.m
♫♪~unique~♪♫
<b>♫♪~unique~♪♫</b>

Datum registracije: 19 Sep 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 28, 2009 12:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ljubomorna sam!!! Wink ali samo onda kad stvarno volim.. .. .. Wink

anchyvg
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 02 Sep 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 06, 2009 7:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bojan11 je upravu,ja sam nenormalno ljubomorna sto znaci da obozavam mog decka...

misur88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 26 Jan 2009
Mesto: Prijedor

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 11, 2009 1:48 pm    Naslov poruke: Re: Ljubomora Na vrh strane Na dno strane

Ljubomora...hm Confused Pa valja je biti malo, znaci stalo da nam je stalo do osobe sa kojom smo, ali ima i onih previse ljubomornih pa te progone i prate u stopu-bolest......

kikbokser
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 20 Sep 2005
Mesto: beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Apr 03, 2009 4:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ljubomora postoji u svakoj vezi i svakako je zdrava ako je u normalnim granicama jer zaista pokazuje voljenoj osobi da nam je stalo do nje!ali takodje ni sam time ne treba preterivati svakako!dok preterana ljubomora samo ubija vezu i sve sto je lepo u njoj!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Ljubomora Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  sledeća
Strana 10 od 12

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon