:: |
Autor |
Poruka |
kika_sd Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jun 2006 Poruke: 554 Mesto: ni tamo ni ovamo
|
|
Nisam gledala ali bih volela.Samo da ne bude vulgarno kao sto zene znaju da upropaste.Opet to treba da bude profesionalno.
|
_________________ "Ja jos kradem dane Bogu,ja jos umem,ja jos mogu da sam sebi stvorim neki mir.Jos sam sretan sto postojim,pisem pesme,zvezde brojim,jos sam onaj isti vetropir..." |
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
nisam još nikada..al vjerujem da bi bilo zanimljivooooo.....
|
|
|
Gravedigger_girl_4ever Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Sep 2006 Poruke: 124
|
|
Nisam bila...
Ali prvom prilikom cu da otrcim...
Znas ono fora.. jos uvek maloletna i ta sranja, ali..........
Mislim da je preeterano samo u slucajevima kad je ti preterano gradjen. Mislim da bih se zgadila kad bih videla nekog anorexicnoig tippa kako se skida, mada ima slucajeva...
|
_________________ Grobarka |
|
|
|
|
natamia Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Sep 2006 Poruke: 59
|
|
Veoma je atraktivno i zanimljivo, obzirom da je muskarac ovog puta tretiran kao "roba".
|
|
|
|
|
|
mila55 Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 12 Sep 2006 Poruke: 1251 Mesto: london
|
|
a muski sriptiz je nesto za pozeliti, naravno ako je to neki privlacan i razvijen tip
|
_________________ "Vodite ljubav, a ne rat" Jer zivot ce vam biti puno lepsi! |
|
|
|
|
Bestijica Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Apr 2005 Poruke: 190 Mesto: Melbourne
|
|
Imala priliku vise puta izuzetno zabavno kad se cure sastanu
muski je zabavan jer je organizovan bas kao predstava i puno je smjeha u svemu tome dok vec zenski ima jednu svrhu koja bas i nije prijatana
takva paznja zeni ne treba od svakoga
|
|
|
|
|
|
smixy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 21 Sep 2006 Poruke: 227
|
|
|
|
|
Mara 82 Iskusni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 847 Mesto: Nis
|
|
Rado bih da vidim,cula sam da je fenomenalno, ako se ukaze prilika rade volje.
Gledala sam skoro zenski, sto i mi sebi ne bi dale malo ludovanja, ne moze da skodi.
|
|
|
|
|
|
kacagica Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 06 Avg 2006 Poruke: 543
|
|
meni je to bas ekstra.
nisam ga gledala, ali bih volela.
naravno pod uslovom da muskarac izgleda ekstra
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Imala sam prilike da gledam (samo jednom doduse), izvodila su dva tipa u nekom klubu u Italiji. Jedan je bio extra i super je mesao, a drugi..pa drugi je bio smejurija. Ali svakako da sam se lepo provela.
Ako neko zna gde u BG-u ima muski striptiz neka javi, ja bih rado povela drugarice. Malo i mi da se opustimo.
A i deckica mozda ubedim da odradi tako nesto i on ima slatku guzu, mmmmmljac
|
|
|
|
|
|
đavolče little sexy devil
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao
|
|
nisam imala prilike jos to da vidim,prvom prilikom cu otrcati da pogledam,valjda necu umreti od smeha,ali cu se sigurno provesti fenomenalno
|
|
|
nektarinica Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 375 Mesto: Singidunum
|
|
Meni to nije nesto narocito primamljivo,da odem u striptiz klub i gledam nepoznate muskarce kako se uvijaju i skidaju odecu sa sebe.Meni je extra kada moj decko, samo za mene to radi,u nasoj sobici,pa da posle njegovog 'nastupa' mozemo da nastavimo u raznoraznim carolijama E,to je meni prava stvar!
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|