:: |
Autor |
Poruka |
cgzlaja Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 1
|
|
ne niti imam zelju. Pa covjece treba zenu normalnu namiriti
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
aureliano je napisao/la sledeće: | Jednostavno pitanje - jeste li ikad bili s prostitutkom?
Ja jesam, ali mislim da necu vise nikad... |
Ne, sa njom ne. Kod nje da.
Pisashmo godinu 1992, Frankfurt na Majni.
Drugari me pozvashe na provod u Frankfurt na Majni (FFM). Prihvatio sam, zheleo sam da vidim tu metropolu i po noci, mislio sam da je kao u koshnici. Pomishljao sam da li je kao na filmu, da li je...
Da skratim.
Stigli smo. Otishli smo u blizinu zheleznichke stanice.Rekoshe mi da odavde pochinje "pravi" nocni zhivot. A-ham, pomislih. Shetao sam za njima kao privezak. Oni su bili ushiceni puni nekakvih utisaka koje ja nisam najbolje razumeo, ali se tu previshe ne pita, jer... zna se da momci uvek znaji shta drugi momci prichaju. Tako stigosmo i do jedne zgrade na kojoj je bila ogromna brojka 69. Brojka je bila u vidu svetlece reklame. Nisam ni sanjao shta bi to moglo da bude. Rekoshe mi: "Ulazi!". Udjoh. I imadoh shta da vidim. Ogroman hol, u holu je bilo mnoshtvo vrata, na pragu nekh vrata stajale su izvesne "tete", kako sam ih u tom momentu nazvao. Krenuo sma sasvim nesigurnim korakom, prijatelji su me zadirkivali: "Shta je, nisi nikada video ****. Ajde, nece da te ujede..." Ishao sam, obishao sam taj hol. I josh mi nije bilo jasno shta sve ovo znachi... Pri novoj rundi, rekoshe mi da moram da shetam, zaustavila me jedna "teta" i pitala da li bih ushao kod nje u sobicu. Zashto ja, prolete mi kroz glavu. No dobro, ne znadoh o chemu se radi, pristadoh.
Poenata priche je da se ta teta dobro i poshteno ismejala mojoj naivnosti i reche mi da ja sigurno nisam u ovakoj nekoj kuci nishta izgubio, tj. da nemam shta da trazhim, i da bi bilo bolje da kazhem svojim prijateljima da ih chekam napolju. Uradih tako. To beshe prvo i poslednje susretanje sa takvim metije-om.
Zbog toga:
Ne, sa njom ne. Kod nje da.
|
|
|
|
gewilon Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 11 Feb 2005 Poruke: 163
|
|
ne nikada ... niti nesto zudim za tom exkurzijom
|
_________________ " u mojim venama
davni sever samuje
i ja ponekad ne znam sta mu je,
sto luduje,
od srece tugu tka
moja prosta dusa slovenska " |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
nikada niti cu jednostavno mozda sam zaostao ali ja mogu da spavam samo s devojkom koju volim i smatram da je to nesto za sta ljudi ne treba da plcaju(jer usput placaju i za moguce dobijanje bolesti)...
|
|
|
dime89 ***Srpski zavodnik***
|
Godine: 35
Datum registracije: 07 Dec 2006 Poruke: 2069 Mesto: *$*u paukovoj mrezi *$*
|
|
ne jos sam mlad ali ko zna mozda nekada kada imam visak energije u sebi
|
_________________ Dok stara zvona zvone
nama dobro je i dizem casu gore
za sve ove godine!!!!
Od sumraka do zore,
znas ko cepa vufere!!!!!
D I M E
#26 |
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Ne nikako nikad, to je za mene previše to mogu raditi samo ljudi koji su razočareni i nemaju smisao da žive
|
|
|
*tzar* ulični pas
|
Datum registracije: 12 Maj 2006 Poruke: 3345
|
|
nikad nisam! nije mi to uposte bilo interesantno i nisam imao nikakav razlog! mada sada bih probao, cisto da vidim kako je!
|
|
|
|
|
|
lazaruzic Odomaćeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 2149 Mesto: Zaječar
|
|
ne,ali ne kazem da necu!nisam protiv toga
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
ja zaista nikada nisam imao niti potrebu, niti zelju da platim.
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
svobodan Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 4203 Mesto: iz bgd jbt
|
|
nikada, tuj sam pirotjanac - mada nikada se ne zna
|
_________________ Volim Partizan kao oči svoje
|
|
|
|
|
spiderwoman diacetylmorphine
|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana
|
|
Nijesam nikad bila sa prostitutkom
Mislim da dobar dio muske populacije ovdje nije iskren
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
iskreno govoreci, ne vidim nista lijepo u tome da muskarac bude sa prostitutkom
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|