:: |
Kako odreagovati kada te najbolji drrug/drugarica prevare sa devojkom/deckom? |
a) Oprostila bi oboma |
|
7% |
[ 6 ] |
b)Nikada ih ne bih pogledala vise |
|
68% |
[ 55 ] |
c)Oprostila bi samo njemu a nju bih zamrzela iz dna duse |
|
3% |
[ 3 ] |
d) sve prolazi samo prijatelji ostaju |
|
20% |
[ 16 ] |
|
Ukupno glasova : 80 |
|
Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Eliot je sreda je napisao/la sledeće: | Mislim da nikada ne bih mogla da budem tooolikooo ljuta na decka, koliko na drugaricu.
Od decka, generalno gledajuci, mozes da ocekujes sve.
Sanse da te prevari uvek postoje (Muzevi varaju zene iako su mozda godinama u braku i imaju decu)...E sada, da se skonta sa tvojom naj drugaricom bi bio bedak...ali p***a je p***a
Ali ONA...ona??!
Najbolja drugarica koju smatras sestrom? Kojoj se poveravas??
Za koju su UVEK tu, ma sta da se desi...
Ona da mi to uradi, mislim da joj nikada, pa ni po cenu zivota ne bih oprostila. Ne bih mogla.
Sa deckom bih raskinula, jer je poverenje sruseno, ali nju ne bih u zivotu vise mogla da pogledam. |
Eliot, draga, skidam kapu, svaka ti se pozlatila
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
^I ja mislim da je Eliot bas lepo prikazala stanje koje bi ova situacija izazvala. Prosto, decko je decko, ipak je to,hm, ruku na srce "potrosna roba",ali drugarica??? Ipak je to svetinja. Danas sutra ta ista bi ti bila kuma itd itd...
Prosto i sama pazim da se ne nadjem u takvoj situaciji.
Znam da se desava i znam da je moguce,ali naravno da bih u takvoj situaciji ocekivala da obavezno njih dvoje dodju i lepo kazu sta imaju, to je bilo tako i tako, desilo se to i to. Verujem da bih im u toj nekoj situaciji (kad bi ispali fer i shvatili sta su uradili) moooozda i oprostila (naravno da bi trebale godine da prodju,ali sigurno bih bar malo cenila tu hrabrost da mi u lice kazu).
Ne bi vise imali kontakta, odstranila bi ih iz svog zivota.
|
|
|
|
|
 |
Baraba Džentlmen

|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

|
|
Od dechka mozhe sve da se ochekuje.
Volim emancipaciju, ali ne i ovakve izlive nezhnosti ka jachem polu, da se tako izrazim.
Ma da, sada su zhenske osobe svetice. Ko o chemu - k***a o poshtenju.
Ne verujem da bi se i jedna devojka lepo osecala kada bi joj neko rekao da je potroshna roba. A mozhda i bi, mozhda joj se dopada takav lak pristup.
(Ovim ne zhelim da generalizujem, ali mi se ne svidja izvestan pristup ovoj temi, ovim to ispoljavam). Dakle, da nastavim, od danas idem okolo i u svima cu da vidim cupi. Bash me interesuje da li cu onda josh sa nekim da pricham ili cu samo balaviti i necu donju vilicu zatvarati. Ae, srecno mi/nam/vam bilo.
|
|
|
 |
Bojan_kralj ~Angel azul~

|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina

|
|
Hmmmmm vec mi se desilo tako nesto.....devojka me prevarila sa drugom....dobro nije bio bas najbolji drug ali....eto ja na primer im to nikada nisam oprostio niti sam se vise ikada javio njima.....a ni oni nisu nesto posle dugo izdrzali.....eto to im je bila kazna
|
|
 |
*Stefy* *samo njegova*

|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 14461 Mesto: Kotor

|
|
Kad sam imala 15 godina, moja tada najbolja drugarica se smuvala s mojim bivšim dečkom, u koga sam bila i dalje zaljubljena. I što je najgore, ona je to znala jer sam joj se ja svaki dan jadala. Naravno, prestala sam da pričam s njom, bez ikakve svađe, jer nisam htjela da se spuštam tako nisko. Posle par mjeseci s njom sam se pomirila ( valjda sam sve to pripisala dječijoj nezrelosti), ali više nikada je nisam posmatrala istim očima. I što je najsmješnije (iliti najtužnije), kada smo se pomirile, hladno mi je rekla : "Ja ne znam ni zašto sam bila sa Sašom, on se meni uopšte nije sviđao". E kad je tada nisam zadavila neću nikad. A od njega sam se vremenom ohladila, i hvala Bogu dobila tu čast da mu bar djelić vratim, jer je poslije dvije godine htio da se pomirimo, zaključivši da sam ja "jedina dobra cura s kojom je bio", i da želi da ispravi sve greške koje je napravio! "Malo" je zakasnio naravno, samo sam ga, žargonski rečeno, iskulirala.
Da mi se danas tako nešto dogodi, nikada ne bih oprostila.
|
_________________ Naprosto se tuga desi, i naprosto si tu gdje jesi,
I naprosto je trista čuda, predrasuda sad između nas,
Kad ljubav umre-jedan žali,
kad ljubav umre-jednom fali
i bome nije lako..
..kad naiđeš sokakom kojim svadbe prolaze.... |
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Citat: | Od dechka mozhe sve da se ochekuje. Rolling Eyes
Volim emancipaciju, ali ne i ovakve izlive nezhnosti ka jachem polu, da se tako izrazim.
Ma da, sada su zhenske osobe svetice. Ko o chemu - k***a o poshtenju.
Ne verujem da bi se i jedna devojka lepo osecala kada bi joj neko rekao da je potroshna roba. Confused A mozhda i bi, mozhda joj se dopada takav lak pristup. Rolling Eyes |
Ne znam čemu ovolika ogorčenost
Ja se ne bih odlučila baš za izraz 'potrošna roba', prejak je, a i, kao što se da primetiti može da se protumači ovako ili onako. No, svakako to su reči koleginice :LOL:, a ono što ja želim reći je sledeće:
Hajde da postavimo situaciju 'naopako' (obožavam to da radim ), s obzirom da ne mora samo da se posmatra situacija da je Prijateljica izdala Prijateljicu bivši sa Njenim momkom, već je i Prijatelj mogao da izda Prijatelja tako što je bio sa njegovom devojkom.
Bio 'friend' muško ili žensko, on/ona je ona/onaj koji treba da traje, da bude osoba od poverenja, Draga Saveta i sl., pre no partner. Razmislite samo koliko ste momaka/devojaka imali, a koliko pravih prijatelja i koji je odnos. 3:1? 5:1? Ili više?
Partner bude i prođe, prijatelji ostaju. A, ako ne zasluže da ostanu, onda neka ću pre da 'zažmurim' na izdaju partnera, nego tzv. prijatelja
Partneru želim srećan put, a, sada već, ex prijatelju - ništa.
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Neka me frajer prevari ma ona stvar mu se pozlatila
Ali da mi prijateljica sa kojom odrastam, jedem, učim, izlazim, putujem - to uradi: neće biti ni 3 života dovoljna da je na bilo koji način pogledam još jednom. Takva sam i to je tako. Znam dosta cura koje su bile prvo jedna sa jednim, pa onda ova druga sa tim istim. Dobro, njihova stvar. Našli se ljudi i jbg.Ali ja stvarno ne bih mogla.
Isto takva bih bila i da sam muško, nema to veze kojeg sam pola. Ali nisam muško, pa govorim u ,,ime,, svojeg pola.
|
|
|
|
|
 |
fallen *ANGEL* Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 22 Jun 2007 Poruke: 66

|
|
taj lik bi kod mene zavrsio za sva vremena,tipa cao cao i bezi da te moje oci ne vide
|
_________________ *SRBIJA NIJE SAKA PIRINCA DA JE POZOBA SVAKA VRANA KOJU NANESE VETAR* |
|
|
|
 |
*Pepeljuga* Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 01 Nov 2007 Poruke: 34

|
|
Nije mi se desilo i nadam se da mi se neće desiti! Jer bi u tom slučaju oboje prestali da postoje za mene...
|
_________________ Волим те |
|
|
|
 |
Lilly lovedoll *GiMmE mOrE*

|
Datum registracije: 26 Maj 2006 Poruke: 3257

|
|
B.Nikada ih ne bih ni pogledala.Da mi najbolja drugarica kaze da voli mog decka, a ako i on oseca nesto prema njoj, raskinula bih sa njim i sklonila joj se s puta a mislim da bi i ona za mene to ucinila. Ali da mi radi nesto iza ledja, nikada joj ne bih oprostila.
|
|
|
|
|
 |
Nesho79 Zaljubljeni

|
Godine: 46
Datum registracije: 23 Dec 2007 Poruke: 21378 Mesto: U njenom srcu//Cacak-KM

|
|
Meni se to nikad nije dogodilo i ja to nikad nisam uradio,ali znam da nikada im to ne bih oprostio ni jednom ni drugom i nikada vise ne bih progovorio sa njima.
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
oprostila bih im....
da mene ne muci kroz zivot to osecanje kako nisam zavrsila s njima , cak ni u mislima..
oprostila, rekla : ako ste se skontali bolje od mene, oprastam, a sad gradite svoju srecu ili nesrecu dalje od mene
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|