:: |
Autor |
Poruka |
#Alex# Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 01 Nov 2006 Poruke: 107 Mesto: Kragujevac
|
|
Re4šavam već neko vreme da ga pogledam još jednom, jer mi je na pevo gledanje bio malo konfuzan. Možda zato što nisam čitala knjigu. Ali ispraviću to uskoro
|
_________________ Samo napred, nazad ne mozemo! |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Čitala knjigu...pogledala film...uvijek je u tome naša zla kob, što bi rekli. E, sad...knjiga je, naravno uvijek bolja. Sam film nije ni toliko loš, mada mi se čini da je dosta važnih detalja izbačeno, a ubačeno je onih bez kojih se i moglo. Doduše, ne bavim se režijom, pa će neko reći...e što ga lupa. Sve u svemu, film kao film, nije loš i može ga gledati neko ko nije čitao knjigu. Oni koji su je čitali, uvijek će imati neke komentare slične ovim mojim, a bože moj...o ukusima ne vrijedi raspravljati. I još nešto...kada sam čitala knjigu, Langdona uopšte nisam zamišljala kao Toma Henksa, ali je ipak ostavio dubok trag kao filmski profesor Langdon. I sada, kada uzmem knjigu, ne mogu da zamislim nikog drugog do njega.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|