:: |
Autor |
Poruka |
black_panthera Iskusni član
|
Datum registracije: 03 Mar 2007 Poruke: 761
|
|
Zasto ne danas je doslo takvo vrijeme da vecinom to i moramo raditi u pocetku. Nekad to ispadne bezveze, a nekad ne mislim da to i nema prevelike veze tko ce prvi.
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Nisan nikad...nekako se držin toga da muški zovu vanka
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
mala_206 Iskusni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Jan 2006 Poruke: 902
|
|
razmjenjivala sam brojeve tako na taj način, al nisam ja prva zvala. nekako nemam naviku, obično kada kažem "zvaću ja tebe" to znači nadaj se.
|
_________________ Prestaću te voljeti tek kada slijepi slikar uspije naslikati zvuk pada latice ruže na stakleni sag dvorca, koji nikada nije postojao! |
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Nisan nikad zvala muškoga vanka, čekan uvik da on mene pozove
|
|
|
|
|
|
MaJcHe_91 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 14 Jan 2007 Poruke: 205 Mesto: Bg
|
|
Pa...ne...Nisam ja puno stidljiva,ali bih se verovatno spetljala,tako da ne pokusavam...
|
_________________ swe bez tebe...swe tako prazno je |
|
|
|
|
Vampirela Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 454 Mesto: Tamo gdje je on...
|
|
dam im povoda da pridju, dam im broj, ohrabrim ih ali uvijek cekam da on prvi nazove ili posalje poruku...ali kod mene to pravilo vazi samo za prvi izlazak, vec drugi put ja cu mozda biti ta koja ce ga pozvati vani.
|
_________________ LJubav je jedina stvar na svijetu koju ne treba objasnjavati i kojoj ne treba traziti razlog! |
|
|
|
|
~Tanja~ Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Dec 2006 Poruke: 6359
|
|
Auuuu ne bih to nikad uradila, al bih prva poslala sms, a dalje je na njemu da razradi situaciju.
(hahaha valjda bih to uradila, i ne sjecam se vise kako je to jer imam vec dugo momka )
|
|
|
tijana87 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Jun 2006 Poruke: 458
|
|
naravno da bih prva napravila korak! ako nesto zelim (u ovom slucaju tog``nekog``) onda cu to i postici uz malo truda
|
|
|
|
|
|
Maja_marijana Upućeni član
|
Datum registracije: 04 Sep 2006 Poruke: 256
|
|
Ja to nisam uradila a i mislim da necu tj znam da necu
|
|
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Do sada nisam, ali ako je potrebno, zasto da ne? do sada je uvek bilo da sam ja zvana... Ali je neki od momaka jako vazan, zvala bi ga...
|
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
nema sanse!
|
|
|
Shiseido N-SNG-J06
|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229
|
|
Naravno da ne! Pravi muskarac ce prici devojci ako mu se dopadne, sigurno nece cekati na njen korak, a oni njanjavi......suludo je o njima pricati!
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|