:: |
Jeste li ikada u zivotu sreli "onu pravu" osobu od koje ste mislili da biste cijeli zivot sa njom htjeli provesti??????????? |
Ja jesam ali mi je otisla kao golub iz ruke.....ali i dan dans se nadam da ce mi se jednoga dana vratiti.... |
|
36% |
[ 4 ] |
Jos ne |
|
27% |
[ 3 ] |
Jesam i dan danas sam sa tom osobom |
|
36% |
[ 4 ] |
|
Ukupno glasova : 11 |
|
Autor |
Poruka |
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
ljubav mog zivota je samnom,ko kaze da ne postoji prava ljubav
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
ljubav mog zivota....imam tek 27 godina...i ne mislim da sam dosla do kraja svog zivota da bih to tvrdila...videcu s kim cu zavrsiti...
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
ma kakvi. ja za to nisam. sad će me ubit grom kad izadjem vani, haha.
uopće ali doslovno uopće o onom pravom ni ne mislim, fakat mi je nebitno trenutačno.
|
|
|
|
|
|
KLICIC Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Jul 2008 Poruke: 182 Mesto: Cazin
|
|
Mislim da su mnogi to vec prosli kao i ja.Tako dobro isla veza i sve bilo super dok se jednom ne desi nesto i sve propadne.A vec sam bio isplanirao cijeli svoj zivot sa njom.Teska je to faza u zivotu kad sve propadne sa osobom kojoj bi sve dao!
|
|
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Pronašla sam pravu ljubav, udala sam se ya njega, i da, sa njim ću provesti život.
|
|
|
|
|
|
Mala-23 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 29 Mesto: Germany
|
|
I ja sam je pronasla, udala se i jako sam sretna snjim i nemislim da ce nesto to promjeniti u zivotu - a i on tako misli
|
|
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
jesam i pored te osobe se jutrima budim
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Jesam.
Nazalost.
Izgubila sam ga zbog njega samog i zbog svoje prevelike ljubavi i brige.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Adrijana20 je napisao/la sledeće: | Jeste li ikada u zivotu sreli "onu pravu" osobu od koje ste mislili da biste cijeli zivot sa njom htjeli provesti???????????
Da je to vasa prava i iskrena ljubav???????????????? |
Svako od nas kad se zaljubi i "izgubi glavu" za nekim pomisli da je to "ono pravo"... I želi da provede celi život sa tom osobom, dok je ne upozna i shvati da je, možda, preuveličao njene/njegove osobine i shvati da to i možda nije "to"... Meni se to, samo jednom, desilo... Tako da, tek kada budu toliko jaka osećanja da poželim da istog trentuka sa njim stanem pred oltar, a to se još nije desilo, onda ću znati da je to iskrena ljubav...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Pronašla sam ljubav svog života i on je pored mene..Ali neverujem u to ljubav svog života...Svako pronađe neku osobu koja mu više odgovara i koja manje..I na kraju odluči da bude sa osobom koja mu je slična,koja dele ista mišljenja...Ja takvu osobu imam pored sebe..
|
|
|
|
|
|
Budja 88 Odomaćeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jul 2008 Poruke: 1679 Mesto: ...u njegowom zagrljaju,daleko od tudjix pogleda...
|
|
Jesam,srela sam...
Al' nije bila dowoljno "prawa" da ostane uz mene,
da izdrzi swe....
|
_________________ Swi moji gresi ljubaw su ubili,
jedino Bog može da me iskupi... |
|
|
|
|
milka cokolada ***тиха вода***
|
Godine: 35
Datum registracije: 23 Jul 2008 Poruke: 1239 Mesto: С р б и ј а, бре!!!
|
|
Srela sam ljubav svog zivota i volim ga najvise na svetu!Prava ljubav postoji i ona traje vecno!
...Volim te, sreco!!!...
|
_________________ НИЈЕ БИТНО КАКО ИЗГЛЕДАШ.БИТНО ЈЕ ОНО ШТО ГОВОРИШ!
Бити ИСТА
...ПОСЕБНА
...СЛОБОДНА
бити само СВОЈА!!!
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|