:: |
Autor |
Poruka |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Pa, shto se mene tiche, ima dosta toga, ali xajd' da pochnem sa recimo Arash- Boro boro, malopre sam je chula po ko zna koji put & reshila da MORAM da je nabavim, tako je...temperamentna!!!
A vi? Shta vi slushate & preporuchujete? Domatje, strano, shta-god! Let's go!
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Pametnica Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 1118 Mesto: Belgrade
|
|
domaće, definitivno preporučujem najnoviji album grupe Negative koji se zove Tango (najnoviji, od Novembra prošle godite)...
Zatim, Neverne bebe uživo...ali i ovaj njihov najnoviji album sa dve pevačice...oni su vrh
Treba čuti Vladanu Marković i Tanju Jovićević kako pevaju Jazz uživo...
I definitivno se pojavila jako zanimljiva grupa, zove se S3P ili strip... mnogo im je dobra muzika, gostuje im na albumu u par pesama Ivana Pavlović i u jednoj (čini mi se) Aleksandra Kovač...u pitanju je rock muzika
Od stranih...mene je najviše u poslednje vreme oduševila Anastacia...kao i CD grupe UPA dance, iz serije Un Paso Adelante... odlični su...
Kad se setim još nečeg eto mene ponovo
(super je tema, nadam se samo da je neće zagaditi narodnom muzikom )
|
|
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Predlazem na slusanje novi album Bine, ima stvarno dobre stvari..
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Chemical Brothers-Galvanize
Avril Lavigne-Under my skin (ceo album, narochito Nobody's Home & Don't Tell Me)
Projekat 'Biber' je neshto shto zaista vredi chuti. Mislim da vetj znate da je tu i Jelena Tomashevitj andjeoskog glasa. Pretpostavljam da ste chuli 'Gde si bilo jare moje', svakako preporuchujem chitav album, posebno 'Chije je ono devojche' & ako ste ikako u mogutjnosti Jelenu live,
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
toc Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 28
Datum registracije: 02 Mar 2005 Poruke: 208
|
|
poslusajte novi album sase matica vjerujte necete pozaliti
|
|
|
|
|
|
Sinbad Moreplovac Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 13 Jul 2005 Poruke: 254 Mesto: Zrenjanin
|
|
Ej, Matic je bas super! Balade su sjajne, a meni su najjace pesme "Reskiraj" i "Zazmuri samnom zajedno!"
|
_________________ I know some day you'll have a beautiful life,
I know you'll be a star
in somebody else's sky,
but why can't it be mine!? |
|
|
|
|
milicaanchy Dobro upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 11 Mar 2005 Poruke: 649 Mesto: Under the division bell
|
|
Preporucujem bilo sta od Alanis Morisette...
i od Cranberries takodje...od domacjih za sada nishta.
|
_________________ Crvenokosa lutalica |
|
|
|
|
donigor Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Apr 2005 Poruke: 25
|
|
Grupu ELEMENTARNA NEPOGODA koja je nastupila na suncanim skalama morate nabaviti njihov album tako nesto jos nisam cuo
|
|
|
|
|
|
vladabgd Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 06 Nov 2004 Poruke: 487
|
|
kod mene se vrti sve i svashta... od domacih viki - mahinalno, Zeljko Juric - Obuci nesto sexy , aco pejovic - taxi, a od stranih paul cless - suavemente, Daddy Yankee - Gasolina, gadjo - so many times, Heiko - Glcklich... shareno k'o shto vidite bez predrasuda prema narodnjacima, zabavnjacima i ostalima
|
|
|
|
|
|
dare_987 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 26 Jun 2005 Poruke: 394
|
|
Obavezno poslusajte pesmu Marije Serifovic - "Agonija". Onda preporucujem i "Mahinalno" (Viki), "Nema nade" (Colonia feat Harem), "Znam ja da si tu" (Goca Trzan), "Sanjam" (Keba), "Sonce i mesecina" (A. Pileva), "Ja bih mogao sve" (Stefan Filipovic) i "Zazmuri sa mnom" (Sasa Matic)
|
|
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Od strane muzike u zadnje vreme slusam sledece najcesce....
2 PAC feat. Akon "Ghetto gospel"
Ben Moody feat. Anastacia "Everything burns"
Bobby Valentino "Slow down"
Daddy Yankee "Gasolina"
DJ Tomekk feat. Fler & G-Hot "Jump jump"
Ich + ich "Du erinnerst mich an Liebe"
Kayne West "Diamonds"
Mariah Carey "We belong together"
Nato "Chorjavon" (veoma zanimljiva i jaka pesma)
...
domace:
Sasa Matic "Ko je ljubi ovih dana"
Sasa Matic "Sad je kasno"
Sasa Matic "Andjeo cuvar"
Cupo i Tiho Orlic "Zenicu se ove zime"
itd....
Suvise slusam da bi bio objektivan sta je dobro, ali eto te 4 pesme najcesce i najradje slusam ovih dana... 8)
|
|
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
.........što 'no kažu, "first thing's first", pre svega sve pohvale autoru teme, kako na samoj ideji, tako i na preporučenoj mjuzi! A ja se pridružujem sa:
1. The Chemical brothers, album Push the button (song Galvanize obećava novu muzičku epohu)
2. Snoop dogg, album Masterpiece iz 2004 je esencija hip-hopa, posebno Let's get blown i Drop it like it's hot!
3. Queens of the stone age, album Lullabies to Pralyze (stari rock'n'roll na upade-ovan način)
.........kad je "domaćica" po sredi, drž'te se ideje: "što matorije - to milozvučnije"......
|
_________________ Mo'š misliti! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|