:: |
Autor |
Poruka |
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Dali bi ste se usudili da stavite silikone?
I ako biste se usudili na taj korak,sta bi to bilo...grudi,guza,usta..?
PS.imam veliku zelju da stavim silikon u ustima,ali se delimicno i plasim posledica...
Koliko znate o silikonima,dali preti opasnost posle stavljanja silikona?
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
A-a,jok ja Sta imam-imam,sta nemam-bice Nisam za vestacenje tela,mogu recimo da razumem zene koje su bas bas ravne ko daske,a imaju para za to...aj to razumem nekako,ali one koje prave od sebe silikonske lutke to ne,nikako...bljak...
|
|
|
|
|
|
Neznam ja sam se bas nalozila na silikone u ustima i neznam sta da radim...
|
|
|
|
|
|
Roberto-NS Žderonja
|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519
|
|
Jano definitivno ti ne trebaju silikoni u ustima! Licno sam za sve sto je od prirode dato pa makar bilo i malo. One devojke koje se ipak i odluce za tako nesto..pa boze moj njihova stvar mada je po meni to bezveze na taj nacin leciti komplekse.
|
|
|
|
|
|
the_cica Prijatelj foruma
|
Godine: 42
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 3520 Mesto: kragujevac
|
|
Dok sam zivela u BG,na istom spratu je bila ordinacija Dr.Colica-poznatog beogradskog plasticara,koji je nudio besplatne intervencije za stanare, pa sam ja kao kontala da `napumpam` usta....
hehe,salim se...nema sanse da bih to uradila...zamisli da mi ubrizgavaju tamo neka sredstva...zamisli iscuri ili sta god...fuuuj!!!
|
_________________ ....otvorim nebo lako
kad pozelim to...... |
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
silikoni-ni pod razno......gledala sam puno emisija o posledicama koje nastaju ili mogu nastati posle ubacivanja istih i ni za zivu glavu se ne bih usudila na tako nesto...
ne znam jano zasto tebi tako nesto pada na pamet...pa ti od majke prirode imas pune usne....mislim da samo sebe unakazila....normalno tvoje telo tvoje odluke samo dobro razmisli pre da uzmes takav korak....mozes imati gadne posledice...ali ne moras...sve ti zavisi od organizma....i niko ti ne moze dati garanciju da se nesto lose nece desiti...zato i podpisujes ugovor sa njima da prihvatas svaki rizik....oprezno sa tim....
|
|
|
|
|
|
Eh,kad ja nesto utuvim u ovo moju suplju glavu tesko bogami i izbacim iz nje tako lako...
Hmmmmm,mislim da necu da stavim silikon,mada jos se neckam...
|
|
|
|
|
|
FANATIC-NS PARTY MAN
|
Godine: 47
Datum registracije: 18 Jul 2004 Poruke: 979 Mesto: Novi Sad
|
|
Ma Jano!! Ako hoces stavi ih...kada ces ako neces sada?! nemam nista protiv silikona....mmmmmmm...super izgledaju kod zena. Na grudima pogotovu.
A ima li posledica posle stavljanja?
To zavisi od vrste silikona,i kvaliteta,pa i od toga ko vam stavlja.
Od svega ima rizik..pa i od ovoga.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mislim da cu odustati od silikona u ustima...
Strah me bwe
|
|
|
|
|
|
Gagy-neki broj Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 55
Datum registracije: 24 Sep 2004 Poruke: 3 Mesto: Beograd
|
|
Jano,mislish na silikon u usnama;)).Mozes staviti silikon u usta,ali ne verujem da je toliko ukusan.Uh,Janche,da li da krenem da te zezam i na ovom sajtu:))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gagy,zezanje moze ali na temam gde je zezanje nemoj da se ponavljam,ti si pametan covek shvatices,na ozbiljnim temam nema zezanja
PS.aj,ti blago meni na diskusiji TRAC pa da se mi zezamo 8)
|
|
|
|
|
|
bad_kitty Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 22 Avg 2004 Poruke: 153 Mesto: Beograd
|
|
FANATIC-NS je napisao/la sledeće: | Ma Jano!! Ako hoces stavi ih...kada ces ako neces sada?! nemam nista protiv silikona....mmmmmmm...super izgledaju kod zena. Na grudima pogotovu.
. |
A jesi li nekad opipao te silikone? Zar nije sasvim drugaciji osecaj nego kad su 'prave'?Slazem se da lepo izgleda,dok ne treba da se pipne
|
_________________ Kaze Crnogorac ocu:-Vec sam deset godina na studijama elektrotehnike,dosta mi je ,prelazim na medicinu.
Kaze otac njemu:-Ti kako hoces,ja i deda ostajemo. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|