:: |
Autor |
Poruka |
Mikol Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 04 Dec 2004 Poruke: 142
|
|
Sta mislite o seriji "3. kamen od Sunca"?
Za mene je to jedna od najboljih (ako ne i najbolja) i najsmesnijih (ako ne i najsmesnija) serija svih vremena!!!
Steta sto se ne reklamira onoliko koliko se reklamiraju "Prijatelji". Da je tako, verujem da za "Prijatelje" niko ne bi ni cuo, jer je "3. kamen od Sunca" 10000000000000000000000000000001 put bolja serija.
DIK SOLOMON je JEDAN JEDINI (a sa njim i Dzon Litgou)!!!!!!!!
|
_________________ * If you can't dazzle them with brilliance, baffle them with bullshit.
* My Top Tracks:
|
|
|
|
|
Comma Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 15 Mesto: Kotor
|
|
Mnogo sam volio 'kamen' - pogotovo prve epizode - i uvjek ih rado iznova odgledam, ali...
nepravedan si prema 'Prijateljima' [-X . Mislim da su zasluzili sve nagrade koje su pobrali tokom godina.
Ako mislis da svoju popularnost duguju samo reklamiranju onda jedno veliko za reklamu.
|
_________________ "Ako za te ja ne vridim, ništa ti lipo niman reć." |
|
|
|
|
|
|
|
Ne kazem ja da su Prijatelji losi. Samo kazem da postoji milion drugih serija sa istom pricom a da su oni najpopularniji zbog glumacke postave i fame koju su digli oko nje. Opet kazem, serija nije losa, ali je steta sto druge serije (kao sto je 3. kamen od Sunca) ne dobiju istu sansu da ih vide i ocene siroke narodne mase.
A sto se tice glumaca u Kamenu, svi su FENOMENALNI (samo mi je Tomi onako malo...).
|
_________________ * If you can't dazzle them with brilliance, baffle them with bullshit.
* My Top Tracks:
|
|
|
|
|
sheba_diesel Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Mar 2005 Poruke: 183 Mesto: Beograd
|
|
Kamencic je STRASNA serija.Veoma smesna i sto je jos vaznije originalna.Prijatelji su prava komercijalna Americka serija u zilion nastavaka.Sapunica sa elementima komedije(i uglavnom predvidivim stosovima i gegovima).
SIMPSONS RULZ!!! 8)
|
|
|
|
|
|
acevantura Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 05 Jun 2005 Poruke: 78
|
|
jedna od najjacish serija ikad. Ludi su 100%
steta sto se zavrsila
|
|
|
|
|
|
Mordred Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 02 Jun 2005 Poruke: 11
|
|
U pocetku je bila stvarno super, ali psole su poceli da preteruju. Kao da nisu ocekivali toliku popularnost, pa spremili scenario za mali broj epizoda, a kasnije ih doradjivlai u letu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja sam je gledao pre dosta godina, tako da se ne secam zadnjih epizoda. Znam samo da se i posle toliko vremena sit ismejem samo kada pomislim na tu seriju.
|
* My Top Tracks:
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Fenomenalna serija sa jos boljim glumcima...
Vristala sam od smeha gledajuci je.
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
extra je serija,ludi su ko struja svi redom u seriji
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
Stella Rossa Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 26 Maj 2005 Poruke: 255
|
|
Pet puta sam gledala tu seriju i nije mi dosadila,mogla bih da je gledam i sesti put
|
|
|
Edgar Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Jul 2005 Poruke: 48
|
|
Beskrajno smesno ... i dobra ideja ... i dobri glumci ...
|
|
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
Fenomenalna serija sa jos boljim glumcima...
Vristala sam od smeha gledajuci je. bas kao sto kaze nastasenjka
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
|