:: |
Autor |
Poruka |
srna2422 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402
|
|
da li ste ikada izasli sa bivsim deckom od drugarice? ako jeste, kako se sve zavrsilo? da li ste jos uvijek drugarice? da li ste jos uvijek sa njim?
|
|
|
|
|
|
tijance1984 Šef kuhinje veca kuvarica
|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 5095
|
|
Ja takvu situaciju nisam imala...........ali se to dogodilo mojim prijateljicama
Dakle,nikako se nije zavrsilo.....bile su uzasno ljubomorne jedna na drugu da to zapravo i nije moglo funkcionisati.Jedna je bila ljubomorna jer je tvrdila da joj je preotela decka,a druga ljubomorna jer je bila u strahu da se decko ne vrati svojoj bivsoj Tako da je na kraju doslo do velikog problema......Decko se na kraju povukao jer su obe vrsile na njega pritisak.....tako da su obe ostale bez njega ali i bez prijateljstva
|
|
|
|
|
|
Kaliopa Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 11 Okt 2004 Poruke: 447 Mesto: Beograd
|
|
Nisam, i nemam nameru
A i necu biti u takvoj situaciji, drugarice i ja imamo p otpuno razlicit ukus za momke
|
_________________ COME ON BABY, LIGHT MY FIRE !!! |
|
|
|
|
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
Ja sam nesto petljala sa sestrinim ex,a ona se smuvala sa deckom sa kojim sa se ja muvala godinu ranije.Nema tu ljubomore.Mislim ko je on da se svadjamo? (ok je jedino ako su nam ti bivsi nesto znacili)
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
ZvezdanaST Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 30
|
|
ISkreno-jesam!
pa izlazili smo ali ona to nije znala bojala sam se da joj kazem, i kad sam joj konacno rekla , rekla je da joj ne smeta, da je swe ok...ali videlo se da joj smeta, tako da nisam bila sa tim deckom.Drago mi je zbog toga, ali na kraju se ispostavilo da se njoj svidjao moj bivsi decko i da njoj uopste nije stalo do mog mishljenja......
|
_________________ Zvezdana |
|
|
|
|
rua Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 128
|
|
Nikada to nismo radile ne zeleci ugroziti nase prijateljstvo..i nismo pogrijesili.Zajedno smo 24 godine,uzivamo u uspomenama,pomazemo jedna drugoj ili jadikujempo,zajedno se smijemo...Cuvajte prijatelje,oni su rijetki i dragocjeni.
|
|
|
|
|
|
sunce3007 Dobro upućeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 740
|
|
i ja sam... ali na pocetak nisam znala da su onu bili jednom zajdno jer tad nismo se druzile i malo kasnije ona mi je rekla da nema veze.... ali ja znam da je ta situacija nju povredila i zato sam ja raskinula s njim
|
|
|
ana.n Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 30 Maj 2005 Poruke: 251
|
|
e bas nisam imala nikada takvu situaciju, ali znam neke koji jesu i to uopste ne valja, bas je bedak kada moras da biras izmedju drugarice i decka
|
|
|
|
|
|
ljishka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 09 Jan 2005 Poruke: 204 Mesto: Beograd
|
|
ne!!! i nikada ne bih mogla tako nesto
|
_________________ QUIDQUID LATINE DICTUM EST ALTUM VIDITUR!
Prevod:Bilo sta, receno na latinskom, zvuci pametno! |
|
|
|
|
zmaja Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Maj 2004 Poruke: 2
|
|
To je skroz bez veze situacija. Tu covek stavrno mora dobro da razmisli da mu se to ne bi olupalo o galavu.
Imala sam takvu situaciju. Smuvala se sa drugaricinim bivsim, bila strasno ljubomorna, dok nisam zaista shvatila i osetila da me on voli. Onda se ispostavilo posle nekog vremena da nismo jedno za drugo i on mi je postao totalno nebitan....................
Tja, so ist das halt im Leben! MAn will immer die verbotenen FRuechte, und wenn man sie dann hat, sieht man endlich ein, dass sie nicht so lecker sind wie sie schienen!
|
|
|
|
|
|
Donatella NiNja MaCa
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Nov 2004 Poruke: 3017 Mesto: rajvoSa
|
|
To je, bar kod mene, sveto pravilo... Nikad ni sa jednim momkom koji je imao ikad ista sa mojim drugaricama, pa makar crkla... Imam takvo iskustvo sa jednom od mojih najboljih drugarica, koja se smuvala sa mojim bivsim, a nije imala obraza da mi to dodje i kaze... Muvala ga je iza mojih ledja, a ovamo glumila nevinasce. Al' sve se plati, on je iskulirao momacki, da je ispala najveca glupaca na svijetu... Ona za mene vise ne postoji, al' to nije zbog ljubomore nego zbog cinjenice da je bila u stanju da pogazi nase prijateljstvo zbog necega sto nije vrijedno.
|
_________________ I sent my soul through the invisible,
Some letter of that after-life to spell;
And by and by my soul returned to me,
And answered, I myself am Heaven and Hell. |
|
|
|
|
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
Da se nadovezem na moj post... Nisam se ni je petljala ni sa jednom bivsim od mojih drugarica,a nisu ni one sa mojim...
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|