:: |
Autor |
Poruka |
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Kad sami pripremate sendvic,kako to izgleda? Sta sve ima u njemu?
Kod mene obevezan majonez,salama,sir,paradjz,krastavac i obavezno sve to zavrsi u tosteru 8)
|
_________________
|
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
kod mene kuvana jaja...sunka...paradajz...krastavac...crni luk.....edamer...sve to u francuski hleb...njamiiiii
|
_________________
|
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
Sendviči sa kapom
SASTOJCI
150 grama ementaler sira
1 veza peršuna
4 supene kašike majoneza
2 supene kašike mekog sira
1 supena kašika vinskog sirćeta
12 tankih režnjeva salame
12 kriški belog francuskog hleba
NAČIN PRIPREME
Iseći sir na kockice. Oprati peršun i ocediti. Nekoliko grančica zadržati, a ostatak peršuna iseckati. U činijici izmešati majonez sa mekim sirom, sirćetom i naseckanim peršunom. Dodati i umešati kockice ementalera. Svaki režanj salame zaseći do centra. Ispeći kriške francuskog hleba na tostu, ostaviti ih da se malo ohlade i namazati puterom. Salatu od sira postaviti na kriške hleba u gomilicama i na vrh staviti režanj salame, kao kapu. Sendviče dekorisati peršunom. Kapa se može napraviti od mortadele ili parizera.
|
_________________
|
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
Klab sendvič na grčki način
SASTOJCI
4 kriške tosta ili prepečenog hleba
2 tanka režnja slanine
1 list zelene salate
2 koluta paradajza
2 komada sira gauda
2 tanka režnja šunke
majonez
NAČIN PRIPREME
Tost hleb ispeći na tosteru ili, ako nemate toster, na suvom tiganju. Slaninu takođe ispeći na tosteru i staviti na prvu krišku tosta. Preko toga staviti drugu krišku tosta, na nju staviti zelenu salatu i paradajz, pa ponovo poklopiti kriškom tosta. Na treći sloj staviti majonez, sir gauda, šunku, opet gaudu i majonez, pa prekriti četvrtom kriškom tosta. Na 4 stranice tosta staviti po jednu čačkalicu da se sendvič ne bi raspao, a čačkalice mogu poslužiti i kasnije, prilikom jela. Oštrim nožem preseći sendvič po dijagonalama, tj. na iks, da bi se dobila 4 trougla. Sendviče poređati po sredini tanjira i oko njih nabacati pomfrit. Ova vrsta klab senviča može se praviti za žurke i rođendane.
|
_________________
|
|
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Kod mene,pecenica,majonez,kecap,kupus,paradajz,vegeta,i sir..
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
moj sendvic...
pogacica, margarin, salama ,krastavac, paradajz, zelena salata....
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
_crocop Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Maj 2005 Poruke: 13 Mesto: Suisse
|
|
sendvic sa tunom
sastojci
treba majoneza, malo luka, sosa za salatu i tuna, te malo aromata
to treba dobro promisati
i eto ti super sendvica
|
|
|
|
|
|
nikola_vulovic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 11 Mesto: Beograd
|
|
Vajkrem, sunka, i kecap...
Tunjevina i zdenka (pomesano) i kecap...
|
|
|
|
|
|
*jovance* Veštica
|
Godine: 38
Datum registracije: 21 Feb 2005 Poruke: 1952 Mesto: los angeles, socal
|
|
kod mene je obavezna salama, zelena salata, paradajz,majonez i senf..
|
|
|
|
|
|
snsko641 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 08 Jun 2005 Poruke: 48
|
|
mmm... omiljeni moj sendvic>
Praska salama, kackavalj na kriske, paradajz na kolutove, majonez i sve to u pola vekne hleba.
|
|
|
|
|
|
crnkica82 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Jul 2005 Poruke: 14 Mesto: zvornik
|
|
tost hljeb namazete maslaco,edamer sir ikackavalj,pecenica.stavite u tost kad se zapece otvorite i stavite kecap i koji kiseli krastavac.njam
|
|
|
|
|
|
bogati-rus-hh Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Feb 2005 Poruke: 87
|
|
onaj ruski.... posto je jednostavan
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|