www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Hmmm..sta je pisac teo da kaze??
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~
::  
Autor Poruka
Roberto-NS
Žderonja
Žderonja

Datum registracije: 28 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 16, 2004 1:02 am    Naslov poruke: Hmmm..sta je pisac teo da kaze?? Na vrh strane Na dno strane

Jel postoji neki film koji vas je ostavio totalno zbunjenim?
...Da vam je bilo potrebno jos bar 5-6 puta da ga odgledate da bi pohvatali sve!

Ja sam gledao dosta tako konfuznih filmova a neki mi cak ni dan danas nisu bas bistri hehe.

Npr. film DUNE,sf snimljen po knjizi.....njega sam pogledao minimum 20 puta i da nije bilo keve koja mi ga je objasnjavala usput,ne verujem da bi ga i dan danas skontao! Pogotovo sto film bas i nije skroz identican ko i knjiga...ali u sustini to je to.
Tu je naravno i Matrix (pravi mozgolomac)...to je sve za sada sto mogu da se setim....

the_cica
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 30 Jul 2004
Mesto: kragujevac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 16, 2004 1:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dogville-gledala ga dvaput....i totalno 2 razlicita utiska.Ko zna sta bi bilo da gledam i treci put!!!

bad_kitty
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 50

Datum registracije: 22 Avg 2004
Mesto: Beograd

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 16, 2004 10:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja Blade Runner-a nisam shvatila kad sam ga prvi put gledala...ali to je bilo davno

powerserb
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 10 Jun 2004
Mesto: banjaluka

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 20, 2004 4:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ombre los ohos
Spanski film
kasnije su snimili remake, Vanila sky
Poslije prvog gledanja nisam imao pojma sta je sanjao, a sta je bila stvarnost

komshinica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 48

Datum registracije: 18 Avg 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 11, 2004 11:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mullholand drive... cak me i mrzi da ga gledam ponovo....

Roberto-NS
Žderonja
Žderonja

Datum registracije: 28 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 30, 2004 8:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Juce sam pogledao FEARDOTCOM ...kao neki horor.......bla bla....vec u sustini provaljena fora ali jos uvek nemam pojma sta je pisac scenarija hteo da kaze.....mislim tolko debilan kraj nisam davno video!

I what d fak je fora sa big kompjuterom......ma sve u svemu debilana!

Manhattan
Psycho Killer
Psycho Killer

Godine: 47

Datum registracije: 15 Jul 2004
Mesto: ...where the wild roses grow!

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 30, 2004 11:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mulholland drive, rekoste? David Lynch?

.....film sam pogledala 7x (slovima: sedam 'ebenih puta) vrlo posvećeno i par desetina puta 'nako "dijagonalno", usput....
.....fascinirana i nadasve zaintrigirana nedokučivošću plota, reality-dream neraspletivim čvorom, nerazmrsivom mrežom ukrštenih identiteta pregledala sam silu internet zapisa o tom filmu.......pročitala 10 Lynchovih "naznaka" i naučila ih napamet, učestovala u forumu posvećenom eksluzivno tom projektu otkrivanja misterije Mulholland drive-a.......
........najmanji svedeni broj plazibilnih interpretacija je 'ebena stotina....

......pratim filmove sa tzv. neobjašnjivim "twist-om", uživam u "nečistom osećaju kraja", ne uznemiruju me višesmislene poruke, ali nikad nisam pogledala nešto sasvim nalik Mulholland drive-u.........

wolfcorleone
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 14 Jan 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 26, 2005 5:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prvi put Apokalipsa danas.Kada sam odgledao drugi put shvatio sam neke tripove koje nisam prvim gledanjem

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 15, 2005 12:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Blade runner.Doduse bila sam u osnovnoj kada sam ga gledala po prvi put.

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

d123473
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 52

Datum registracije: 15 Maj 2005
Mesto: Belgrade

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Maj 15, 2005 4:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i ja nisam skontao Mulholand Drive, kao i nijedan drugi Linchov film...

Takodje, "Arizona Dream" Emira Kusturice. Verovatni i sam Kusturica dozivi ovaj film drugacije pri svakom novom gledanju. Jednostavno nabacana gomila stvari bez ikakvog redosleda...

Eladan
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 51

Datum registracije: 24 Mar 2005
Mesto: different realities...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 16, 2005 12:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Immortel Bilalova, mada mu već narečeni Mullholand Drive opasno konkuriše. A što se Blade Runnera-a tiče, svima preporučujem knjigu Da li androidi sanjaju električne ovce Filip K. Dika, mada se krajevi razlikuju, ali će vam se dosta toga pojasniti

pastlove2001
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 17 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 17, 2005 5:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nisam bio skontao 6th sence dok mi ortaci nisu objasnili poentu;)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Ponovo radi bioskop ~ -> Hmmm..sta je pisac teo da kaze?? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon