:: |
Autor |
Poruka |
Roberto-NS Žderonja
|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519
|
|
Koji je to koncert na kome ste bili i odusevili se ??!!
Meni licno je jaaako krivo sto nisam bio na Metallici ove godine ali sam bio na Deep Purple i bilo je sjaaaajno!
Od tada sam resio posecivati ih malo cesce...pogotovo sada kad svi nagrnu kod ove nase podivljale mase zeljne svega!
|
|
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
oprostajni koncert KISS-a....ljudi ono treba samo da se dozivi....bolje zvuce uzivo no na CD-u...fenomenalan koncert....
a zatim i koncert AC/DC.....nemam reci opisati ga....
zahvaljujuci svojoj nemarljivosti sam propustila koncert Guns-a u Parizu....i dan danas to sebi ne mogu oprostiti....
|
|
|
DJAvrilo Upućeni član
|
Godine: 53
Datum registracije: 17 Sep 2004 Poruke: 343 Mesto: Alamo
|
|
Walkabouts-pre par godina u Domu Omladine. Neverovatno. Pre koncerta bejah ubeđen da je Karla Torgelsen jedna od najboljih ženskih rock vokala, sad sam siguran da je najbolja.
|
|
|
|
|
|
rain-man * EXITovac *
|
Godine: 42
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 2552 Mesto: 44°49'14" / 20°27'44"
|
|
Ima ih vise ,ali koncerti Idijota su stvarno nesto posebno.......ima jedan mali koncert Love Hunters-a povodom akcije "Vreme je" na jednom isto tako malom mestu koji nikad necu zaboraviti, posle svirke smo ostali zezali se i cirkali sa Muminom i ekipom.........
|
|
|
|
|
Nestvarna Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 24 Jun 2004 Poruke: 83 Mesto: Pristina
|
|
Yeeeeeeea Deckonja, bas si propustio super koncert Metallice, uz to sam narucila video snimak sa jednog sajta, ala je bilo fantasticno ono bre i mrtvaka bi diglo ozvucenje samo takvo, dva dana nisam imala posle koncerta dobar sluh, onda face sto su bile,preslatki, bilo je ljudi i od 50 matorci, ljudi u kolicima,ljudi sa povredjenom rukom, bas je bilo yeeeeeeea neopisivo stvarno. samo mi je krivo sto nisu otpevali "Bleedig me", znas kolko sam se drala blizu bine sam bila, skoro, brat me popeo na ramena ono yea sve se vidi, sta da ti kazem, pevac se odusevio sa publikom strava je fantasticno bilo, neopisivoooooo
|
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Nema ih puno... jedini koji me odusevio je koncert Dzeja u Bavanistu a krivo mi je sto nisam bila na Marakani na Cecinom koncetu...
|
|
|
|
|
|
Nabukodonosor. Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 09 Dec 2004 Poruke: 27 Mesto: Kraljevo
|
|
Metallica u BG-u leta gospodnjeg 2004.
|
|
|
|
|
|
Dachica13 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 10 Feb 2005 Poruke: 54 Mesto: Beograd
|
|
Bijelo dugme,bese nekada davno,ja se tad nisam ni rodio ali obozavam njihovu muziku pa znam da je bio extra,a bilo je extra koncerata kao sto je Zdravko Colic,Vlado Georgiev...
|
|
|
|
|
|
leggy Samuraj
|
Godine: 47
Datum registracije: 24 Nov 2004 Poruke: 4140 Mesto: Tampico, Tamaulipas, Mexico
|
|
Sonic Youth, Echo festival...
Kako sam se leeepo drao
|
_________________ Viva Zapata y Subcomandante Marcos! |
|
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Koncert moje sestre....ostala sam bıla bez teksta
|
|
|
|
|
|
gocafan Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 21 Feb 2005 Poruke: 90 Mesto: peta strana sveta
|
|
Poslednja 2 koncerta Goce Trzan u Domu sindikata u Beogradu.
Bilo je FENOMENALNO!!!!!
www.gocatrzan.tk
www.goca-forum.tk
|
_________________ Mogu da oprostim, ne i da zaboravim! |
|
|
|
|
ognjex Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 23 Feb 2005 Poruke: 14
|
|
Jokisimovic: Joj ja njega ne volim, al sam ga gledo u Njujorku -- doveo citav orkestar -- odradio poso ko pravi profesionalac. Svaka cast.
Isto tako, gledo sam Sabana Bajramovica, koji je zaista car. Bilo pola Amerikanaca, pola nasih, nevjerovatan parti je stari napravio!!!
Madonna i Tina Turner su cudo!! Madonnu sam gledao 2put 2004. i drugi put je bilo sto puta bolje (u Filadelfiji) -- mada sam se napio he he.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|