:: |
Autor |
Poruka |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Iako si birala leggy za naj-moderatora , mi je velika cast da ti cestitam na 2000. postu
Svaka ti cast i stvarno si izuzetan clan i meni draga, iako bi se sa mnom samo svadjala, a i po tome si jednostavna, jer inace to nikome nije bas zelje!
Nadam se da ces dugo da ostanes sa nama i da ostanes takva, kakva jesi, jer si nesto posebno i niko tebi, po nacinu, nije ravan...
Hajde mala hrvatice (vidis da sam ipak naucio), neka ti je sa srecom i pici dalje....
|
|
|
|
|
|
*jovance* Veštica
|
Godine: 38
Datum registracije: 21 Feb 2005 Poruke: 1952 Mesto: los angeles, socal
|
|
Cestitam zilika.......samo tako nastavi.........
|
Poslednja prepravka: *jovance* datum Čet Maj 05, 2005 7:51 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 59
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
bravo devojcice cestitkice od ja....
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
joj ....hvala vam puno! puno puno!
znas zasto sam izabrala leggya pored tebe
da ni je samo znati sto je moja dobrica htjela reci s tim smajlicima....
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 59
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
izgleda da zaboravlja da se takvi upisi brisu.....dobrice na prevaspitavanje ces ti meni....
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
ma zilikice , ti znash da je to sve , sve, sve.........pa da
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
sve najbolje u daljem radu ka vrhu i sve cestitke od mene iako se bas toliko ne znamo ...
pozdrav
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Ziliiiiiiii izvoli... mala uspomena za tebe...
|
|
|
|
|
|
jelena_ns Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 12 Dec 2004 Poruke: 3849 Mesto: Novi Sad
|
|
cestitke
|
_________________ "Varoši ima, što da grešim dušu, boljih i lepših al’ samo jedna je, shvaćaš, varoš u koju se vraćaš!" |
|
|
|
|
sekula_au Prijatelj foruma
|
Godine: 49
Datum registracije: 28 Apr 2004 Poruke: 3603 Mesto: adelaide australija/subotica srbija
|
|
cestitke i od mene zilika drago mi je da si dosla i ostala ovde nadam se da ces dugo dugo da se sa nama druzis jel si ti veoma plemenita osoba
|
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
hvala vam svima mnogo! meni je veliko zadovoljstvo biti s vama ovdje...postali ste mi ko druga obitelj...cim jedan dan prodje a da nisam skoknula na domaci,osjecam kako nesto fali....ma lolim vas sve!!!!!
:grouphuuug:
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|