:: |
Autor |
Poruka |
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Dobro poznata igrica, samo malo osvežena... Da ponovimo pravila...
1. Ne smeš da kažeš reč koja se završava na KA jer će ti sledeća osoba reći na to KALADONT (NT-spuštanje); moraš paziti da ne kažeš neku reč na koju će ti sledeća osoba spustiti, primera radi, jedan kaže CIPELA, drugi mu odgovori sa LAVIRINT (NT-spuštanje)...itd;
2. Nema stranih reči- samo domaćih (nema upotrebe slovenačkog i makedonskog jezika kao ni reči iz leksikona i stručnih udžbenika);
3. Kad nekom spustiš upišeš njemu jedan poen (1-POEN) i onda nastavljaš krug tako što ti počinješ kao prvi;
4. Reč sa kojom nastavljaš treba da bude laka da bi se krug nastavio;
5. Nema imena ljudi , imena reka , gradova , planina , zemalja , nadimaka, nepostojećih reči, kao ni vulgarnih izraza
Dakle, smisao ove igre je nespuštanje, tj. da održimo što duži krug!!!
Pa da počnemo...
tOK
|
|
|
|
|
|
jellaa87 Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2009 Poruke: 749 Mesto: u zemlji cuda
|
|
OKaciTI
|
_________________ O, daj okreni
taj ringispil u mojoj glavi.to ne zna niko, samo ti
Bez tebe drveni,konjici tuzno stoje,dodji, iz plave boce se pojavi,bar jednu zelju ispuni i dodaj svetu malo boje,cudo moje |
|
|
|
|
*Shvaba[-_-']Rodjaci* Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Jan 2011 Poruke: 141
|
|
tikovi
|
_________________ *Shvaba[-_-']Rodjaci*HooligaN*
Izavoz By: jbstapar je napisao/la sledeće: | Uuuuu
hhmm.. stavi grb crvene zvezde.. nek ti bude u avataru nedelju dana
(i ja navijam za partizan, al trazio si izazov ) |
PARTIZAN U SRCU-GROBARI JUG 1970 |
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Visoke...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
njanja1011 *look by njanja*
|
Datum registracije: 14 Sep 2010 Poruke: 18239 Mesto: Između planina i mora...
|
|
Kerovi
|
_________________ "Kad bih znala da su ovo poslednje minute što te vidim,rekla bih ti:VOLIM TE,i ne bih glupo pretpostavljala da to već znaš..." |
|
|
|
|
*[~SuVise_Brz!~]* Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Jan 2011 Poruke: 148 Mesto: Ispod Haube,U Kadici Za Volanom Masine 6000ccm.
|
|
vino
|
_________________ S.M,Speed Masters ta ekipa skroz je cool,
besni auti, lepe cice, dobra voznja, sve je tu.
Ako se pitas ko je najbolji, odgovor je jasan,
moje reci znace mnogo, ne moram da budem glasan! |
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
|
|
Novost...
|
|
|
|
|
|
njanja1011 *look by njanja*
|
Datum registracije: 14 Sep 2010 Poruke: 18239 Mesto: Između planina i mora...
|
|
Staro
|
_________________ "Kad bih znala da su ovo poslednje minute što te vidim,rekla bih ti:VOLIM TE,i ne bih glupo pretpostavljala da to već znaš..." |
|
|
|
|
cezar1071944 Glas mog anđela
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
|
|
Original...
|
|
|
|
|
|
sinisa_ki Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 02 Dec 2010 Poruke: 1 Mesto: kikinda
|
|
|
|
|
bukimen Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 49
Datum registracije: 18 Jan 2011 Poruke: 1
|
|
atlas
|
_________________ Smrt fasizmu-sloboda narodu !!! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|