:: |
Autor |
Poruka |
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא
|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...
|
|
Kao sto naziv teme kaze, ovde mozete prijavljivati pesme koje su: nekompletne, sa prekidima, sa reklamom, uzivo (a da nisu tako obelezene), sa nepravilnim nazivima izvodjaca/pesme ili sa drugim nepravilnostima, a mi cemo se potruditi da te greske ispravimo.
Pri prijavljivanju je potrebno navesti link do pesme i gresku koju ste uvideli, recimo:
Hvala clanu sale750 na ideji za ovu temu.
|
|
|
emotivnalooda Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 124 Mesto: Subotica-Palic
|
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Sta konkretno fali gore prijavljenim pesmama?
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
telulu Upućeni član
|
Datum registracije: 01 Maj 2006 Poruke: 280
|
|
Ne znam gdje da napišem ovo, pa ću ovdje. Kad ubacujete nove albume, obratite pažnju na pjesme koje su ranije ubačene, ali sa lošijim snimkom, jer ih zaboravite zamijeniti novima. Npr. ja sad želim da skinem pjesmu Za pet minuta (Šako Polumenta i Marina Visković) i umjesto Cd ripa i dalje stoji snimak koji prekida, a novi album Šaka Polumente je ubačen. Isti slučaj sa pjesmom "Šta bih mogla da ti dam" od Ivane Buhe.
|
|
|
|
|
|
Zahvaljujemo se na sugestijama, trudimo se koliko mozemo da nasim korisnicima omogucimo sto prijatniji boravak na nasem sajtu ali svi mi ovo radimo iz ljubavi ili zato sto nam je to zanimljivo, tako da su greske moguce i mi ih ne osporavamo, samo zelimo da kazemo da radimo koliko mozemo i trudimo se da to bude najbolje.
Hvala jos jednom
|
|
|
|
|
jelllica Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Apr 2011 Poruke: 2
|
|
Ova tema je za pohvalu veliku!
|
|
|
|
|
|
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
|
Godine: 32
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina
|
|
Pesma, Biljane Sečivanović - Ne šizi, ima prekide u pojedinim delovima pesme...
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
|
|
|
algeron Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Okt 2009 Poruke: 23 Mesto: Herceg Novi
|
|
Pojavio mi se problem to jest mala sitnica koja iritira sa pjesmom od
Tijane Dapcevic - Ona to zna naime naziv fajla same pjesme je sasvim ok ali ako pokusate da stavite tu pjesmu npr u Winamp,naziv pjesme se prikazuje ovako : www.yucafe.com+www.topmuzika.com-Tijana Dapcevic-Ona to zna kako ne bih komplikovao evo printscreen-a da vidite o cemu se radi.
Pokusao sam da idem preko opcije za uklanjanje licnih svojstava pjesme ali nisam uspio, jer kao da je pjesma zasticena.
Link na vasem sajtu ka ovoj pjesmi je:
http://www.domaci.de/download_f_7379_tijana_dapcevic_ona_to_zna.html
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ispravljeno, pokusajte ponovo da skinete tu pesmu
|
|
|
|
|
gagica.v ♫ Samo Luda ♫
|
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 16678 Mesto: Srpska Atina
|
|
Pesma Saše Kovačevića - Bežimo iz grada traje 8 sekundi...
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
gagica.v je napisao/la sledeće: | Pesma Saše Kovačevića - Bežimo iz grada traje 8 sekundi... |
Hmmm..
Upravo sam pesmu preuzela, preslusala bez ikakvih problema, traje 4:27..
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|