:: |
Autor |
Poruka |
Tigrica345 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 27 Jun 2010 Poruke: 13 Mesto: Beograd

|
|
cao trazim novi album od boban rajovic jel moze neko da mi postavi taj album ako boga znate da mi postavite taj album .
hvala
|
|
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Verovatno, ako ostaviš e-mail...
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |

|

|
|
|
|
 |

|

|
|
jel ima neko pesme ili album od jasmin burek jer nigde nisam nasla ako moze da mi pomognete da mi postavite njega na moj novi mail hvala
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
jel stvarno niko nema to sto trazim ??
|
|
|
|
|
 |
anchi22 •• 20:01 ••

|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463

|
|
Tigrica345 je napisao/la sledeće: | cao trazim novi album od boban rajovic jel moze neko da mi postavi taj album ako boga znate da mi postavite taj album .
hvala |
Pa ceo album jos uvek u kompletu nije postavljen... A vecinu novih pesama mozete naci ovde.
Tigrica345 je napisao/la sledeće: | jel ima neko pesme ili album od jasmin burek jer nigde nisam nasla ako moze da mi pomognete da mi postavite njega na moj novi mail hvala |
Sto se tice spomenutog izvodjaca mozete upisati sta konkretno trazite tj. naziv pesme kako bi ukoliko je neko ima moze proslediti na vasoj adresi.
Ako u slucaju dobijemo neki novitet istog, rado ce se naci na nasem sajtu.
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
dobro super , jel mogu ja vas nesto da pitam zasto nemate pesmu od ceca raznatovic ja cu prva ?? izgleda da niko nesmije da postavi njenu pesmu na nijedan sajt .
hvala na razumevanje
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Tigrica345 je napisao/la sledeće: | dobro super , jel mogu ja vas nesto da pitam zasto nemate pesmu od ceca raznatovic ja cu prva ?? izgleda da niko nesmije da postavi njenu pesmu na nijedan sajt .
hvala na razumevanje |
Pa sad, da ste malo bolje pogledali u download sekciji videli bi ste da ta pesma vec stoji na sajtu od Sre Apr 19, 2006...
A evo i link do nje klik*.
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
hvala puno nisam znala da je tako stara pesma .
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
trazim vukman belojevic novi album najlepse si crnogorke se zove album ako mozete da mi postavite taj album bila bi zahvalana puno i jos nesto znate li za onoga pevaca merlo sto peva za gold music i njegov novi album trazim. hvala unpared i poz za vas sve
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
imali neko da mi posalje te albume ? ma samo mi treba od vucko cd
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Tigrica345 je napisao/la sledeće: | trazim vukman belojevic novi album najlepse si crnogorke se zove album ako mozete da mi postavite taj album bila bi zahvalana puno i jos nesto znate li za onoga pevaca merlo sto peva za gold music i njegov novi album trazim. hvala unpared i poz za vas sve |
Tigrica345 je napisao/la sledeće: | imali neko da mi posalje te albume ? ma samo mi treba od vucko cd |
Novi album nemamo, za sada.
Cim pre ga dobijemo/nadjemo bice postavljen, inace imamo novo-postavljeni album od Vukmana Belojevic Vucka 2010.
http://www.domaci.de/download_c_2719_vukman_belojevic_vucko_2010
Drugog spomenutog izvodjaca takodje nemamo.
Ali lakse bi ti bilo poslato da trazis pesmu po pesmu, verujem da bi imala vise uspeha.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|